Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zastavit stát !!!

18. 9. 2012 12:01
ČT zrušit,

stejně jako povinnost přidávat bipaliva a stejně jako dotace do zemědělství a FVE. Pak můžete všichni plakat na jedné hromádce nad svou neschopností uživit se poctivým způsobem.

Jste jeden jako druhý ;-€RvRvRv

0 0
možnosti

Host8

18. 9. 2012 11:23
Máte pravdu

A je to škoda pro tuto společnost. K tématu by neměli vystupovat jen vybrané politické strany, ale především lidé, kteří k tomu mají co říci a vědí o čem mluví. V tomto směru se mi postoj ČT nelíbí. Současně to ukazuje, jaké manipulaci jsou lidé vystaveni. A zase je tu cenzura, kdo může a nemůže říci svůj názor. Držím Vám palce, ale zároveň Vás žádám, aby jste se nedíval na problémy pouze z pohledu vlastního podnikání, ale zkusil to i očima celkového prospěchu společnosti. To je pohled, který tu chybí. Politické stany jsou často klientelisticky naladěné a pak to tu vypadá, jak vypadá.

0 0
možnosti

XBadboyX

17. 9. 2012 13:49
Diskutéři...

Myslím, že byste se mohli vyjadřovat k tématu, o kterém pan Babiš píše. Co má momentálně řepka, pečivo, obilí a podobné plodiny (a splodiny) společného s tím, že byl pan Babiš cenzurou (ano, já se toho slova nebojím) odmítnut vystoupit v televizním pořadu té saně ? (Jílková je fakt dračice :-) )

0 0
možnosti

Gaspard

18. 9. 2012 11:03
Re: Diskutéři...

Víte, je to jakoby se nájemný vrah postavil před dveře kostela a začal nadávat, že ho v kostele nechtějí nechat kázat proti církevním odpustkům - restitucím - pedofilii (každý ať si vybere sám). Může mít stokrát pravdu ve svých argumentech proti církevním nešvarům, ale stále je to námezdní vrah!;-O

0 0
možnosti

SAMAN47

15. 9. 2012 19:20
PENAM

PENAM, chleba, mouka, strouhanka, řepka a tak dále...Tím, že tento finanční magnát má obrovské finanční prostředky, které dále investuje právě do potravinářského sektoru a zasviňuje česká pole žlutou řepkou, nemůžou mu prakticky obyčejní zemědělci konkurovat. Prostě si z nich udělal kašpárky. Všechno je bohužel o penězích. PS co je přínosného v dnešní době na pěstování řepky s tím, že se to svinstvo z ní používá do pohonných hmot a tím ty pohonné hmoty ještě zdražuje a zároveň znehodnocuje? Děkuji, Babiše nemusím.

5 0
možnosti

SAMAN47

15. 9. 2012 19:09
Žlutá Česká republika

Díky Babišovi každé jaro zežloutne celá Česká republika řepkou, obzvlášť pohled z letadla je úžasný. To nikde jinde není! Průhonice už by se mohly klidně přejmenovat na Babišov, už není moc lukrativních lokalit...Vlastně lukrativní žádná, protože právě ty skupuje tento finanční magnát. A co bude dál?

5 0
možnosti

Romiiik11

15. 9. 2012 10:24
Doufejme, že Vy a Vám podobní už dostanete slovo jen

u soudu, až se budete hájit.

7 0
možnosti

Zastavit stát !!!

18. 9. 2012 12:02
Re: Doufejme, že Vy a Vám podobní už dostanete slovo jen

R^

0 0
možnosti

studánka

15. 9. 2012 9:25
Nevím, proč se divíte, pane Babiši!

Česká televize je dlouhodobě pod vlivem a, neváhám říci, v žoldu politických stran, které jsou zrovna u moci. A tak stačí pouze naznačit, že ten či onen občan je pro vládnoucí strany nepohodlný a ČT jej na obrazovku nepustí. V této souvislosti je nutno říci, že korupce není pouze ta, kde se různě přesouvají peníze, ale i funkce, různá lukrativní zaměstnání a pod. Kdysi jsem Vám psal dopis, nevím, jestli se k Vám dostal. Projevil jsem v něm názor, že nevidím jako smysluplné vytvoření  nové politické strany z ANO 2011. Proč? Proto, že občané již mají politických stran dost. Jsou unaveni a znechuceni jejich politikou a to bez výjimky. Prostě je ve své většině nechtějí. Pakliže ANO 2011 chce něčeho dosáhnout, a ono může, jestli dokáže přitáhnout k volbám znechucené voliče, kteří nyní nevolí, nesmí být politickou stranou. Zatím nemám důvod tento svůj názor měnit.

2 0
možnosti

Maara1

15. 9. 2012 8:40
minule to snad stacilo

Minule jste se zesmesnil dost svou sirokou neznalosti, tak to snad stacilo ne?

4 0
možnosti

Lovec dukátových pastí

14. 9. 2012 22:45
Pane Babiš, na Vaše slovo nejsem zvědavý

úplně mi stačilo to vaše minulé, to jste se vážně předvedl ...

12 0
možnosti

Hynek Vilém Jarmila reloaded

15. 9. 2012 2:36
Re: Pane Babiš, na Vaše slovo nejsem zvědavý

šmankote, četl jste ten článek vůbec? vždyť to je o bolševické manipulaci a cenzuře ze strany ČT .. ale kdo je schopen se koukat na Jílkovou, tak ten má v hlavě už asi pořádně vyvětráno :-/

8 0
možnosti

other_side

14. 9. 2012 21:37
...

Čt je postkomunistický moloch podporovaný nesprávným koncesem. Pan Babiš je zase něco jako křídlatka či bolševník. Pane Babiš, já vás nepodporuju a ani to nehodlám dělat. Ani nekupuju biopaliva ani žádné obilí mouky natož pečivo. Každopdáně si myslím, že vaše vystupování odpovídá podmínkám v čr, ostré lokty a urvi co můžeš. S tím se ovšem daleko nedojde a doufám že tento styl umře s vaší generací.

11 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik