Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P91e39t41r 66V97l11c94e51k

4. 4. 2013 21:24

Pane Babiš, jste pro progresivní zdaňování příjmu nebo nikoliv?

0 0
možnosti

P30e87t36r 63M22a97r74e78š

4. 4. 2013 5:44

Vždyt Babiš sám je největší parazit!!! Komu platím 2 kč z každého litru benzínu??? Jemu...tak laskavě držte pusu pane BabišiiiRvRvRvRv

2 6
možnosti

jste tak přísnej i na toho, komu dáváte 15 kč ze zmíněného litru benzínu? :-D

5 0
možnosti

Kdyby byl pan Babiš podnikatel, kterejn ašel díru na trhu nebo je jinak vyjímečný tím, že je lepší jak jeho konkurenti tak prosím. Jenže Babišův byznys platíme my všichni podobně jako  v bleděmodrým platíme solární elektrárny. Že pane BIOPALIVO.

5 6
možnosti

Hmm. Ale na to napsal zadne protiargumenty nemate. :-/

1 2
možnosti

TO vypadá jakoby tu byly nesmiřitelné strany ODS a ČSSD ale ve skutečnosti to není pravda. Politika je wrestling. Oni se jen perou naoko.

9 0
možnosti

Oni se neprerou na oko. Oni se vazne perou. Ale o korytka. Ale kdyz to jinak nejde, tak se domluvi.

1 1
možnosti

Celkem by me zajimalo, zda-li je mozne aby si p. Babis udelal cas a sam napsal clanek. Zda se mi to temer jako neuveritelne. Spis bych to videl na nekoho z PR.

S obsahem clanku se da vicemene souhlasit, I kdyz nektere veci jsou dosti tendencni. Jak se pekne staraji o ty sve firmicky.;-D

1 4
možnosti
Foto

Celkem by mě zajímalo, kdy vyplodíte nějaký článek vy, když to tak kritizujete... ;-D

1 1
možnosti

Kdyby jeho firmy neprodukovali takovy odpad jako produkuji tak bych snim i souhlasila, Vzhledem k tomu co produkuje tak nemam duvod si myslet, ez tomuhle cloveku jde o neco co je prospesne vsem...

2 5
možnosti

Dokud budou lidi kupovat odpad, budou firmy produkovat odpad k uspokojení poptávky... volte peněženkou.

3 1
možnosti
Foto

No pekne se to poslouchá (čte). Nicméně pan Babišem by mel k tem číslům, které tu udává přidat, že minimalne čast z nich je zásluhou jeho kamarádicku z minula, kteří mu přihodilo báječný kšefty - at uz se jednalo o STB prorostly Podnik Zahraničního Obchodu, nebo o tunel s bionaftou. 

Takže v obecné rovině souhlasim a dal bych karmu, kdyby se ovšem nejednalo o tohoto vych.cánka.

7 5
možnosti

Takze vam nejde o pravdu, ale o to, kdo ji rika.:-(

4 2
možnosti

Pokud se nemýlím, tak bylo řečeno, že se proti "znevýhodnění" živnostníků má ulevit taměstnavatelům na odvodech za zaměstnance. Současný systém je prostě nefér. Pak se také omílá nesmysl, že živnostníci jsou motorem státu. Nejsou. Jsou to velké firmy. Umíte si představit, kdyby u nás zavřeli krám automobilky? Už vidím, jak ten výpadek živnostníci nahrazují. Kdesi jsem četl, že 10 největších koncernů v USA tvoří 75 proc HDP. GE, GM, Exxon atd.

1 6
možnosti

Myslíte ty velké firmy, které sem přišly díky pobídkám a daňovým prázdninám, které jakmile skončí, firmy se přesunou za jinými? Velké firmy, jako jsou třeba operátoři nebo banky, které většinu zisků vyvedou ven, svým matkám v zahraničí? ;-)

12 0
možnosti

S tím co je v blogu souhlasím.

Bohužel, pan Babiš zaměstnává např. v Penamu manažery s pochybnou minulostí (pokud tedy už zase nepřeletěli jinam), kteří jsou sami takoví paraziti. O jeho byznysu s vylobovanými dotacemi na biosajrajt do aut se ani rozepisovat nebudu.

Takže ano, má pravdu v některých věcech ale není žádná spása ani řešení. Spíš už se mu nechce sypat do kapes spřátelených politiků provize nebo tuší, že ti co mu dříve pomohli, už tam dlouho nebudou, tak si to chce pojistit tím, že půjde do politiky sám.

Možná by se spíše měl věnovat tomu, co produkuje většina jeho firem - nekvalitní potraviny a dát to do pořádku.

6 2
možnosti
Foto

Kolik produktů z jeho 176 podniků znáte? Nebo jinak, znáte něco kromě jeho Penamu a Kosteleckých uzenin?

4 0
možnosti

Z mé strany pouze pár faktů. Vyšší výdajové paušály v této zemi byly do roku 2005. Do roku 2005 zde nikdo nepodnikal ? Živnostníci tehdy byly nedostatkovým zbožím ?

Stejně tak daně z příjmu pávnických osob... . Záměry ČSSD nejsou ničím novým.... všechno  už tady jednou bylo... a světe div se ..fungovalo to.

ČR má jednu z nejnižších daní z příjmu právnických osob v Evropě , ve výši 19%. ČSSD navrhuje její zvýšení na 21%...I tak zůstane jednou z nejnižích v Evropě.

Na druhou stranu , tato daň v sousedním Německu je daleko a daleko větší a přesto Německo se umisťuje v žebříčcích atraktivity pro podnikání na čelních místech Evropy. Na rozdíl od ČR . Nemělo by spíše být naším cílem ...boj proti korupci , byrokracii , zlepšování školství, investoce do infrastruktury atd? Protože pak se tato země stane pro podnikatele atraktivnější. A tato atraktivita se zvýší mnohem více , než se sníží zvýšením  daní o pouhé  2%.

1 3
možnosti
Foto

ČSSD bohužel "uvažuje" jako lidé na vesnici, bez sebemenšího ekonomického vhledu. Prostě jen podle toho, co je na první pohled vidět. Platí mi málo, tak zvýšíme minimální mzdu. Někdo má velký zisk a já mám malý plat, zdaňme ten veliký zisk a mně daně snižme, atd. Domnívají se, že vše je možné udělat ceteris paribus, což je ale právě kamenem úrazu. Podstatou jakékoliv ekonomické reformy je podle mého mínění dramatické snížení nákladů na práci, tj. dramatické snížení daně z příjmů fyzických osob a na druhé straně zvýšení nepřímých daní. Ovšem samosebou je potřeba se podívat na daňové rezidentství. Pokud někdo platí daně u nás a auto si chce pořídit v zahraničí, bude muset DPH doplatit.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS