Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

R^R^ dobrý blog a na starou strukturu Kalouska se vykašlete.....

2 0
možnosti
JC

Do toho služebního zákona bych rád vtělil slib úředníka, že slouží občanům a také alespoň 20 tis. kauci, o kterou by úředník přišel, kdyby se prokázalo, že rozhodl špatně, neefektivně a proti občanům.

1 0
možnosti
FF

Sice jsem Vás nevolil, ale tohle je sympatický...

3 0
možnosti
LO

L46u71b32o70š 17O17t81t

5. 12. 2013 12:43

Dobrý den, chápu Váš postoj jako člověka byznysu, teď mi prosím povězte, co jste očekával, snad mi nebudete tvrdit, že jste nesouhlasící chtěl propusit, nebo nefungující firmu, tedy náš stát chtěl frančízovat s Čínou, jako lacinější variantu. Zde je vidět, že Vaše politické panictví může přinášet pouze zklamání. Jste zvyklý řešit pouze otázku, zda nabídnete konečnému zákazníkovi  párky a kemžskou, či plnotučnou hořčicí, ale v politice z toho je často kobliha s hořičicí, nebo párek s marmeládou. Začněte se s tím smiřovat, jinak nevydržíte ani do švestek....

0 4
možnosti
PP

Je pěkné, že nám zprostředkujete dění ve sněmovně a přidáte svůj komentář, či hodnocení. Tahleta část pod článkem se nazývá diskuze - věřte, že někteří od vás čekají alespoň citoslovce zpětné vazby. Pro vás by nemělo být těžké uhodnout, kteří to jsou.

Mějte se hezky.

1 1
možnosti
JN

Že by se konečně v naší posl. sněmovně - potažmo v politice něco změnilo?

Nebo to jsou jen jako vždy jen kecy a skutek utek ?

0 0
možnosti

... skvělé, ještě že ho máme ... ;-)

2 0
možnosti
Foto

rozumný a konstruktivní článek

6 0
možnosti
MH

Soudím, že jste právě napsal z převahou nejlepší zprávu o činnosti našeho parlamentu za posledních 23 let.

Konečně reálná představa, potvrzená přímo od zdroje, potvrzující letitá podezření. Náš stát se neřídí, on se řítí. Potud smrtelně vážně.

( A kdyby nedej bože dál rostla nezaměstnanost, nedala se zachraňovat ani dalšími deformacemi jejího výpočtu,  a i Vám hrozilo být bez práce, nemám o Vás obavu. Byl byste výborný novinář. Mafra by Vás určitě vzala!)

10 0
možnosti
Foto

P64e66t83r 23H93a34n10n24i18g

2. 12. 2013 18:27

Velice dobré. Vždyť je to jako v sitcomu Jistě pane ministře. Jen pište dál, protože Okamura se nám nějak z blogu ztratil. Alespoň my propadlí ve volbách víme, že nebylo o co stát.

8 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik