Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M84a85r62e60k 27K34ř87í40ž

13. 12. 2013 0:46

Děkuji ANO a Vám za včerejší úspěšné vyjednání OSVČ s ČSSD, kde konečně zvítězil zdravý rozum R^

0 0
možnosti

Mě by zajímal kdo texty píše. Pan Babiš neumí česky mluvit natož psát ? Jinak fandím se zametením Kalouska někam hodně daleko a hluboko :-)

0 0
možnosti
Foto

P55e48t44r 64H75a26n83n98i88g

12. 12. 2013 16:59

Vždyť to není tak důležité. Hlavně, že nám alespoň tak trochu v rámci možností odhaluje zákulisí. I kdyby to jen načrtl a kontroloval, tak ho to jistě stojí nějaký čas, který by mohl věnovat něčemu jinému. Důležité je, že ho to, psát, asi baví. A je to ku prospěchu nás všech. Konečně v politice uspěla nějaká osobnost

0 0
možnosti
Foto

ANO mluví o šetření, první skutky jsou však opačné. Jejich poslanci odmávali rozpočet s vyšším schodkem než loni. Stejně tak odhlasovali nadbytečné množství sněmovních funkcí.

0 0
možnosti

M16a68r59e16k 55K12ř72í11ž

10. 12. 2013 1:32

S minimální daní pro OSVČ jste to jako odborníci pohnojili - mnoho ŽL žije z podstaty a je podfinancováno, ale stále mají dost hrdosti, aby neodešli do fronty na pracák... prostě sníží se opět jen počet koupěschopných a zvýší se počet nebytových prostor K PRONÁJMU... . nelze v tom zuřivém konkurenčním boji snižovat ceny a k tomu zvýšit daně. Pokuste se zamezit miliardovým tunelům, které škodí - OSVČ sice nevydělává ani na minimální daň, ale nic neodčerpává a to je to klíčové slovo, milé ANO

1 0
možnosti

Přesně tak. Minimální daň pro OSVČ je naprostá tragédie. Předpokládám, že to vymyslel Mládek, pro kterého jsou živnostníci jen paraziti, ale divím se Lidovcům a Babišovi, že by to snad jen na minutu mohli myslet vážně.

Ti živnostníci, kterým se trochu daří, platí pravidelně vyšší jak minimální daň. A pro ty, kteří žijí z ruky do úst a mnohdy ještě nějak živí celé rodiny většinou bez požadavků na jakoukoliv státní podporu, bude minimální daň smrtonosná. Těm nepomůže ani lidovecká dvojnásobná sleva na dani na děti, protože nebude z čeho odpočítat, ani je nezachrání centrální nákup toaletního papíru, který uspořádá ANO.

1 0
možnosti

Pane Babiš, slíbili jste, že nebudete zvyšovat daně, tak to dodržte. Sobotkovi neustupujte ani v sektorové dani. Zdanění bankovního sektoru zaplatí lidé a firmy na poplatcích a zisky bank zůstanou stejné.

Jsem ráda, že jste stále více udivený, jak vše ve státním sektoru funguje. Ono není divu, mnozí politici a úředníci byli celý život vychovávání v politickém skleníku, kde se vždy rozhazovalo z cizího a nemají o šetrnosti a hospodárnosti ponětí. Vaší nejsilnější zbraní je zdravý selský rozum, tak útočte.

3 0
možnosti
Foto

Jestli jsem spravne pochopil co chcete rict, pak je to ve shode s mym myslenim a s mym nazorem na rozpocet, ktery se udajne musel schvalit do konce roku. Uz kvuli nejakym EU dotacim atd. Podle mne nezalezi s jakym schodkem se rozpocet schvalil. Jde tu o pristi rok a pokud je tam schodek, neznamena to, ze se musi schodek utratit. Cely pristi rok budou mit na to, aby se chyby nasly a penize se usetrily, cili schodek se muze podstatne snizit, ne-li uplne srovnat. Slo jen o to, dodrzet jeho schvaleni do konce roku a pak se mohou hledat chyby. Pokud ma pan Babis tyhle umysly, pak nevim proc je kririzovan za schvaleni? Nebo se mylim a pak jsem hloupy jak panctok.

5 0
možnosti

L16u52b25o59š 12K22r82i53m21l

9. 12. 2013 19:52

Moc hezká pohádka od člověka, který absolutně neví co chce. Je to zřejmé z toho, že chce co nejrychleji schválit zákon o stání službě, který prakticky konzervuje stav úřednictva tzn. výdaje a na druhou stranu chce šetřit. Jeho představy o schvalování zákonů a jejich realizace je také jen snění. Ale což, hlavně že se ta pohádka hezky poslouchá:-)

0 7
možnosti

myslíte, že je levnější to že se mění vedoucí a náměstci každého půl roku? nebo snad věříte, že nedostávají odstupné? :-P

1 0
možnosti

M84a94r25e65k 65K31ř61í43ž

9. 12. 2013 19:16

Pěkný pohled na věc, jen tak dále R^

0 0
možnosti

Hlavně nám nezačněte Topolánkovatět nebo Kalouskovatět. Ti také nechávali vůdce opozice Paroubka, později Sobotku, mluvit a mluvit a brali jejich dlouhá vystoupení s úsměvem jen jako show pro diváky (zrovna tak jako Vy teď), protože nic nemohlo zviklat jejich předem stanovené rozhodnutí, jak budou hlasovat.

0 0
možnosti

Pane Andreji, když na něco nemám, nemohu si to koupit, to jistě víte. Že Kalouskovy rozpočty byly špatné, ví každý, proč je kopírujete? Mandatorní výdaje, mantra. Tak je přehodnoťte. Potřebuje státní aparát 800 mld.? Jistě by bohatě stačilo i 300. No je to na dlouho a mi se nechce.

1 1
možnosti

Mantra je spíš to, že Kalouskovy rozpočty jsou špatné a jde to i bez dluhů.Píšete, že místo 800 by stačilo i 300.Jistě, ale nevím co budete říkat až Vám bude důchod snížen na polovinu;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik