Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nehleďte na odeesácké a Kalouskovy pohrobky ; co jim zbývá, než rýpat.

Mnoho lidí, i ti co Vám nepíší, Vám drží palce.!!!!!!R^R^R^

0 0
možnosti

KDOPAK SE BOJÍ RANDÁKA? ;-D [>-] Já myslím, že zrovna tohle je asi podobné, jakoby vám někdo tu pyramidu slibů, polopravd, manipulací, demagogie a výslovných lží ... odpálil na celý jedný straně. A bude nesmírně zajímavé, jak na tohle budete reagovat nejen vy (všichni) z ANO. Ale co se v souvislosti s tím ještě objeví. Speciálně pro mne je tohle téma velmi....VELMI zábavné.

0 1
možnosti

Prozatím vše skoro super. Jen si dávejte pozor. Rašín si moc pozor nedával. Jinak přeji velké úspěchy- šance je obrovská i když se vše moc urychlilo.V

0 1
možnosti

Jakkoli Vam verim, ze jste do politiky vstupoval s cistymi umysly, stejne pravdepodobne se mi zda, ze jste ted vlkum vitanou koristi. Je od Vas odvazne, ze jste sve pusobeni v narocne  podnikatelske sfere vymenil za nejiste kolisani ve vlnach politickych intrik, prospikovanych spatne vyskolenymi partajnimi kadry. Az Vam toho bude prilis, vratte se k Vasim obchodum, ve kterych jste se prosadil a do nichz se nemuze nikdo tolik vmesovat.

0 1
možnosti

Pane Babiš, mluvit nemusíte, ale měl byste alespoň  zlikvidovat ty rudé nebo hnědé komisaře na ministerstvech - náměstky. Komunisté měli u každého šéfa komisaře jednoho, ministr má mít komisaře z každé koaliční strany? Nějak nedovedu pochopit, že ministrovi by měl někdo mluvit do toho, kdo má být jeho podřízeným.

0 2
možnosti

OK, hodně zdaru ve Vaší práci, a uspokojení z výsledků, a nezapomeňte si (nám) taky občas trochu odpočinout! ( Co Vás teď čeká si tedy vůbec nedovedu představit. Dosud - vynikající.)

3 2
možnosti

J72a61n 26H40a91n29á54k

3. 2. 2014 14:43

Držíme Vám pane Babiši, nejen za Bonzáka Korupce palce!

Pro čtenáře jen doplním velmi stručně, proč je tato vláda z protikorupčního hlediska doposud největší nadějí polistopadové historie.

1. Výchozím bodem koaličního vyjednávání se stal balík protikorupčních zákonů Rekonstrukce státu.

2. Nejen ve vládě, ale i v PS máme mnoho našich Bonzáků Korupce.

3. Zejména hnutí ANO a strana KDU-ČSL nominují na pozice náměstků osoby na základě odbornosti, nikoliv stranické loajality (trafiky).

4. Mezi blízkými spolupracovníky nové vlády se objevují jména známých protikorupčních bojovníků (Závodský, Marvanová, Láska). 5. Zákon na ochranu oznamovatelů má historicky nejlepší podmínky pro jeho přijetí (čímž se může značně zvýšit  velmi nízká oznamovatelnost. Více v mém posledním blogu.

2 0
možnosti

P98a27v45e98l 89K34r77a73l

5. 2. 2014 16:15

Zejména hnutí ANO a strana KDU-ČSL nominují na pozice náměstků osoby na základě odbornosti, nikoliv stranické loajality (trafiky).

A proč nenominují lidi na základě odbornosti na pozici ministrů?

1 0
možnosti

Že by vám už došlo, že ministr financí a lídr strany, který se označuje jako nepolitik, prostě jen dělá z lidí idioty?

3 7
možnosti

Pane Horáčku, nemůžete donekonečna hájit ODS tlachy, jsou odepsanou firmou!

0 0
možnosti

nahodná nedorozumění- krásný eufemismus na placání uplných nesmyslů třeba o 350mld. v ČNB atd............

1 5
možnosti

Takových "korandů" je tady víc. Proto se vůbec nedivím, že se pan Babiš rozhodl tímto 13. dílem Deník nepolitika ukončit.:-P

2 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik