Diskuse

Strašení stavěné na nepravdách

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R53a14d52e38k 59K45y70n54c38l

11. 8. 2014 14:26

Vždyť to je Americký novinařismus, tento ismus je založen na tom že nemluví pravdu a je vydáván za zcela zřejmou pravdu kterou nikdo nevidí ale daný novinář má jisté zdroje ověřené a spolehlivé které mu to sdělily, ale jak to tak bývá opak je pravdou již delší dobu to lze pozorovat nejen u nás ale v podstatě celosvětově. Novinařina se stala kultem odhadující pravděpodobnou realitu založenou na polopravdách a lžích reprezentující  představivost daného novináře. To že jste Vy terčem těchto pisálků vidím jako logickou věc jelikož kolem Vás lze fantazii pustit ze řemenu a novinář může chrlit jednu blbost za druhou. Ale nebojte mi jim na to neskočíme ;-)

0 0
možnosti

Nevzdávejte to a vydržte...... už kvůli Vašim voličům...konečně je tam někdo normální,co řeknete má hlavu patu......jít proti takovému stádu musí být velká dřina.Moc Vám fandím R^R^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Ziju sice daleko, ale fandim vam. Jen nevim, jak to stemi hyenami v parlamente zvladnete. Snad ano.

1 2
možnosti

Díky! Máte mojí důvěru! Vaše minulost je srozumitelná myslícím lidem. Nedivím se, že preference ANO stoupají a ostatních stran klesají. Nepřekvapuje, že nervozita politiků ostatních stran stoupá. Vaše vítězství je dílem jejich hrůzné politiky zleva i zprava.

Přesto vnímám, že raketový vzestup ANO je riskantní a že irituje nejen Petra Nováčka. Ale je politováníhodné, když i Petr Nováček ve své úzkosti o budoucnost prezentuje nedůvěryhodné informace politického zákulisí.

:-)

1 0
možnosti

A92d25a31m 95S41t87a65v48a

17. 7. 2014 9:11

"...vznikají na základě nějakých zákulisních dohod. ...": To se pokoušel nastavit Václav Havel se svou partičkou, říkal tomu "nepolitická politika" a přitom to byla hra já na bráchu.... Když mu tyto kartičky rozházel Václav Klaus, tak Václav Havel spolu s nepřemýšlivými médii, ve své zamindrákovanosti  z něho udělal gaunera a to se táhne do dneška. Nyní se zdá, že konečně začínají svítat lepší časy pro českou politickou scénu a  to  díky prezidentování M. Zemana, i když s ním v řadě věcí nesouhlasím....

0 4
možnosti

Miloš Zeman i Václav Klaus pocházejí ze stejného komunistického Prognostického ústavu založeného ministrem vnitra Štrougalem. Proto jsou si tak blízcí. Ve všem! Jen tou rétorikou pravolevou se liší, jak se dohodli předem!

1 0
možnosti

Je důležité na polopravdy okamžitě reagovat a ne to jen přejít mávnutím ruky. To mávnutí je totiž bráno jako výraz slabosti. Pane Babiši -fandím Vám.

2 1
možnosti