Diskuse

Krajské zdravotnictví: těžce dotovaná stabilita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ad: Ondřej Filipczyk

Bohužel v tomto státě vám nikdo neuvěří!

Všichni věří, že ve zdravotnictví lze vařit z ničeho a ještě to nic lze vehementně rozkrádat!

Diskuse pod vaším příspěvkem mi nebyla umožněna.

0 0
možnosti

Kde nic, tu nic. Tak znovu:

Vážený pane Andreji Babiši!

Škoda, že jste nechali zdravotnictví v rukou politiků Opoziční smlouvy!

0 0
možnosti

Vážený pane Andreji Babiši!

Škoda, že jste zdravotnictví nechali v rukou korupčních politiků opoziční smlouvy!

:-)

0 0
možnosti

Proč je vůbec možné učinit takovou lumpárnu jako tu v karlovarské nemocnici? Lze celou smlouvu zveřejnit? Lze někoho za takový paskvil nebo hůř  za skrytou korupci potrestat? To máme opravdu tak debilní zákony?

Někdo tady plakal nad platy lékařů; zpravidla jsou to oni, kteří dobře vědí o plýtvání financema. Jejich případná aktivita v tomto směru by mohla být oceněna i na platu, ale to by musel být zájem.

1 1
možnosti

„O kolik by Vaše firmy přišly na tržbách, pokud by stát podle programu Strany svobodných občanů úplně zrušil přimíchávání biopaliv do pohonných hmot?“

2 1
možnosti

Jednak byste se, pane Libore musel rozejít s EU a za druhé si myslím, že by si p. Babiš  našel jinou komoditu, která by vydělávala. Jeho mínus je, že se nechal přemluvit a vlezl do politiky a tím pádem a zcela pochopitelně, je na očích. Neměl to dělat. Na druhou stranu, pokud se mu podaří dotáhnou rozbourání stará mafie a nastavit průhlednější pravidla, bude nezapomenut.

1 0
možnosti
Foto

Účelem nemocnic není vyjít s nedostatkem peněz. Účelem nemocnic je léčit, navzdory tomuto nedostatku. Proto se pane Babiši laskavě starejte o to, aby tyto nemocnice dostatek peněz měly, děkuji.

0 4
možnosti

Aby taky něco zbylo na RIttiga, Ratha a podobné...

1 0
možnosti
Foto

Zdravotnictví je jen jedna černá díra. Doprava bude další. Obrana jakbysmet. A co taková sociální politika? A školství? Zemědělství s jejich desítkami miliard dolarů dotací? Chudáci zemědělci jezdí po jejich desítky hektarů velkých polích jezdí dnes technikou, která je určená na tisícihektarové lány, jen proto, že na ně mají dotace. A co FVE? Když budeme uvažovat podnikatelsky, tak stát jako systém je třeba zrušit.

1 1
možnosti
Foto

V zásadě máte pravdu. Dovolím si přizpůsobit váš závěr nejen zdravotnictví:

Pokud však nebude uděláno nic, budeme dál svědky bezuzdné politiky státních dotací např zemědělcům, do bioplynek..., které spolykají miliardy, avšak s nulovým nebo minimálním efektem pro stát.

2 1
možnosti

Když už píšete o těch dotacích, tak se zeptám, kdy napíšete něco o povinném podílu biosložek v pohonných hmotách?

0 0
možnosti

Dovedu si dobře představit, že krajské nemocnice zneužívají dotace. Kdo jim je přiděluje? Není to náhodou ministr financí? Proč dotujete nemocnici, která nepředloží průhledné financování? Němeček vám leží v žaludku a není divu. Pokud se vám podaří Němečka vypudit  a na jeho ministerstvo dosadit manažera z Agrofertu, vaše útoky proti tomuto resortu skončí, to se vsadím, ale nešvary neskončí, to se vsadím též

2 4
možnosti

Oprava: krajské nemocnice dotují kraje. Vytvořte jim brzdu

0 0
možnosti