Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J66a90n 30P85a25v95l26í79k

20. 3. 2015 13:23

Na plný bioplyn! Babišovy tance s bioplynem, viz dnešní Svobodné fórum. To, co vloni v květnu MF zavrhlo, dnes znovu oprášilo. Pravdomluvnost bude velmi slabou stránkou pana ministra.

0 0
možnosti

P55e98t34r 91V51a61n25ě85k

20. 3. 2015 12:34

Já být Andrejem tak na Mirka nereaguji a nechám ho vyštěkat.On mu za chvilku dojde dech,jak to naznačují preference!!!!!!

2 1
možnosti

J39a86r84a 63R75a49n30k

21. 3. 2015 8:42

O co je ten prvni lepsi? O koblihu?:-/

0 0
možnosti

Tudle tu psal někde stručný aktuální fór:

"Do Agrofertu přišla daňová kontrola"

;-)

3 0
možnosti

Je na pováženou, když pan Kalousek mluví o dotacích a pan Babiš ho obviní ze lži s poukazem na profit, což je něco úplně jiného. Buď pan Babiš nerozumí ekonomii nebo odvádí řeč jinam. A teď babo raď, co je pro nás horší?

3 0
možnosti

Přesně tak.

Úplně jsem po prvních odstavcích zalapal po dechu, jestli má skutečně (ne)Bureš lidi za takové blbce.

4 0
možnosti
Foto

Babiš bojuje za zlepšení daňové morálky a káže lepší a vyšší výběr daní.... o dotacích stále mlží.

Každý, kdo hlouběji přišel do kontaktu se soukromým podnikáním, tak ví, jaký je přístup finančních úřadů a pokud nevykazujete a neodvádíte přiměřené daně, tak riskujete min. kontrolu, resp. místní šetření. 

Tento postup samozřejmě propaguje i Babiš. Proč však u něj nikdo nic nešetří, když vykazuje zisk (HV) na úrovni 3% tržeb? Navíc v přibližně stejné úrovni jsou zřejmě jeho dotace. Kdyby podnikatel s tržbami např. 1 mil. Kč vykázal zisk jen 30 tis. Kč, asi by se kontroly bál. 

Babiš nemusí.

2 0
možnosti
Foto

Kalouska rád určitě nemám, ale tohle vidím spíš jako boj Babiše za udržení dotací.

2 2
možnosti

Pan Babiš si samozřejmě hájí svůj kšeft. To, že biopaliva, která vyrábí, jsou škodlivá a ustupuje od nich váhavě  i EU, je toho jasným důkazem. No a to, že bychom byli ze strany EU sankcionováni za nepřimíchávání, je čistá lež.

4 0
možnosti

Přesně tak.

Vede stát jako firmu.

Kterou nepřátelsky převzal a tuneluje v prospěch své firmy.

2 0
možnosti

Zruště zákon o povinném přimíchávání biopaliv, i EU už couvá zpět, že to nebyl dobrý nápad, při jejich výrobě vzniká víc škodlivin, více poškozují motor, to nemluvím o tom, že místo aby se tady pěstovala pšenice a další plodiny, tak s nadsázkou všude žluto. Nejsem zemědělec, ale každý školáček se v přírodopise učí, že by se měly střídat plodiny na poli, aby netrpělo nedostatkem jedněch živin a naopak a půda se neznehodnocovala. Což se moc neděje, když vidím léta po sobě v mém okolí pole s řepkou na stejném místě.

Pokud vám tedy opravdu záleží na lidech a né na vašich ziscích, tak nechte přimíchávání biopaliv dobrovolné, ať si každý sám vybere, zda chce dražší "čistší" benzín nebo ne. Uvidíme, co trh vybere, ale troufám si tvrdit, že biopaliva budou velmi brzo vytlačena.

13 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik