Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Něco mi říká, že ten článek psal Tonda Blaníků...

0 2
možnosti
JM

Mýtus: Bude líp.

6 0
možnosti
Foto

Dobrá práce agentury a podřízených, formulovat správně mýty, které jsou zástupné, aby se dalo pěkně odpovědět. Mě by zajímala jiná věc, kterou směřuju na redakci blogů: Fakt Vám nevadí, že na osobním blogu zdánlivý autor textu vydává text za svůj a nechá další, aby ho zveřejnili? Není to vytírání si pozadí zdejšími pravidly? Pochopil bych a respektoval, kdyby to byl blog Ministerstva financí ČR, Vlády ČR, nebo Agrofertu (rozdíl je jen v názvech), ale tohle je fakt ujetý. ;-)

13 1
možnosti
Foto

I76v88o 28C80i82l41i45c38h

21. 5. 2015 18:10

Vy opravdu nevěříte, že to píše sám "Ó Veliký Soudruh Ministr, To Naše Slunce Jasné"? Tak si dejte koblihu anebo párek ze smrkových pilin a ono to třeba přejde ;-)

6 2
možnosti
IG

Takže samé klady a žádné mínusy.

Jsem zvědav, jak nám za pár dnů, či měsíců vysvětlíte to stejné s africkými imigranty .... :-P

7 0
možnosti
Foto

Takže „deník nepolitika“ je ještě na světě. Vypadá to tak, že Váš mediální poradce sází na stále stejnou kartu. V očích veřejnosti je „politik“ vždy vinen a „nepolitik“ příklad nevinnosti. Dovolil bych si upozornit, že to možná už nemusí fungovat. Možná, že je to také mýtus. Na první pohled nemá sice nic společného s biopalivy, ale možná s fakty.

3 3
možnosti
VV

Pane Babisi,

produkujte levny a nezdaneny bioalkohol a uvidite z kolika Vasich odpurcu se stanou Vasi priznivci.

2 0
možnosti
AK

A20d21a97m 25K90a51r27a34b69a

21. 5. 2015 17:22

Politické cíle mi jsou lhostejné. Jako technolog tvrdím, že používání rostlinných olejů jako biopaliv je energeticky nevýhodné. To lze během poměrně krátké odborné diskuse tak snadno dokázat prostou bilancí, že mě ostatní řeči vůbec nezajímají.

10 1
možnosti
ZD

měl bych tam raději cukrovku...ale to by asi soudruzi z Francie neunesli...;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Pane Babiši-kolik různých chemických postřiků na ha použijí vaše  společnosti ročně. Kolik rezidui z nich zůstane v půdě a kolik jich přejde i do masa řepkovým šrotem krmených zvířat.

Řepkový šrot lze v krmivu zcela jednoduše nahradit jiným krmivem-jeho využití není dáno tím, že by byl potřebný, ale tím, že se tak využije odpad z řepky....

Každopádně pro naši krajinu a potravinářství by bylo mnohem lépe bez řepky,

11 2
možnosti
MR

Daleko horší je zábor velmi kvalitní zemědělské půdy v rámci průmyslových zón  a podle dálnic, na smontované krabice kde je snadné zařízení demontovat a odvést. 

Řepka by měla už dávno zmizet a být nahrazena třeba jetelem a hlavní  je potřeba transformovat Visegradskou skupinu, do silného politického hráče vůči Bruselu a jasně poukázat  že jednak máme jinou historickou zkušenost a jednak si vydobýt pro nás efektivní energetickou politiku kde už nebudou biopaliva a lepší zemědělskou politiku.

7 0
možnosti
MR

Nedávno se ještě pšenice spalovala v elektrárnách, pro připomenutí ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik