Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J88a89n 95H87o36r57a

29. 5. 2015 16:49

Vždycky jsem si myslel, že cesta k úspěchu je pro chytré a pracovité. Pracovitý možná bude, ale čím nahradil tu chytrost je mi záhadou...

2 3
možnosti
Foto

V Chorvatsku, které vláda uvádí jako svůj vzor, ukončilo činnost 40 000 podniků. Kolik to bude u nás?  Kolik lidí u nás skončí s podnikáním a půjde na Úřad práce. Jaké náklady celá věc bude stát stát, kolik nových úředníků bude nutné přibrat. Mluví se, že bude třeba přibrat až 500 nových úředníků s nemalým platem. Jaký bude výsledný efekt celé šmakulády. Neodjde k tomu, že většina řemeslniků skončí s podnikáním a bude podnikat na černo. Jak to stát zjistí, když není v současné době schopen zabránit daňovým únikům.

10 2
možnosti
Foto

Tak původně Babiš prohlašoval, že celá ta sranda bude stát jenom asi 250 mil. Pětinu z té částky už prošustroval jen na analýzy. Hádám že takovou sekeru se nikomu do rozpočtu ještě zaseknout nepodařilo a Babiš se tak postaví do čela všech tunelářů.

6 2
možnosti
JS

Bureš by měl hanbou zalézt do řepkového pole a ne tady na blogu obhajovat zrůdnosti  Rv

3 2
možnosti
VV

Chapu to tedy dobre, ze vsichni ti, kteri reformu pana Babise odmitaji jsou zlodeji a podvodnici?

4 1
možnosti
Foto

Vy žijete z peněz těch "zlodějů a podvodníků" a nestydíte se je tak nazývat?

3 1
možnosti
JP

J12a64n 11P32a37v28l10í40k

29. 5. 2015 14:13

Co jiného může vypadnout z fízla, který rozumí jenom fízlování?

7 3
možnosti
Foto

Autorka toho článku evidentně rozumí problematice více než vy. Co se týče propojení registrů není žádný problém si dát dohromady jednotlivé údaje. Není ani nutno registry nijak propojovat, stačí mít jen přístup k datům, což berňáci zcela určitě mají, když mi přijde výzva pokaždé, když se změní mé údaje např. v katastru nemovitostí. 

Vy si naopak už ani v jednom a tomtéž článku nejste schopen pohlídat své dezinformace. Drobní řemeslníci se podle jednoho odstavce nemusejí EET zabývat, ale zároveň potvrzujete, že EET bude platit pro všechny a zvlátní režim bude jen ve vyjímečných případech. A zatím při všech vašich prezentacích EET jste dosud počítal, že všichni budou evidenci podléhat během jednoho roku. Co jste to vlastně za podnikatele, když nevíte, že rozdíl 3 měsíců není pro podnikání vůbec podstatný. Tohle můžete vypouštět jen proto, že o skutečném podnikání, kdy peníze vyděláváte svou prací a nikoliv podvody, dotacemi a státními intervencemi, nevíte  téměř vůbec nic.

17 1
možnosti
Foto

Chápu to správně, že pokud nechci mít moderní mobil s aplikacemi a nechci mít internet, nebudu smět podnikat, protože nebudu mít jak hlásit tržbu? A Ústavu jste vy v týmu, co to tady za Andreje píšete, někdy četli?

23 2
možnosti
Foto

Nač by četli? Slepá víra v nejvyššího kobliha je nad všechny vyčtené moudrosti a znalosti. ;-)

13 2
možnosti
VV

Miluji ty, co se zasvecene vyjadruji k necemu, co vubec, ale vubec  (jak by rekl Veliky Vaclav Klaus) necetli.

A take ty, co doslova z ruky zerou Kalouskovcum, kteri tetno stat privedli tam KDE je, ty jejich lzi o prvnim cloveku po letech, ktery se opravdu, ale opravdu snazi tyto lumparny odstranit.

5 5
možnosti
Foto

To říká ten pravý, který se jinde chlubil že už má SW, který komunikuje s berňáky a ještě mu zvládá udělat inventuru a knihu jízd, a který není schopen udržet v paměti jednu lež a hned druhým příspěvkem se z ní usvědčí. ;-D

5 1
možnosti
ZJ

Pane ministře - Váš elaborát jsem ani nečetl, ale řeknu Vám,že to - co se snažíte prosadit - a teď Vás cituji - ,, JE PĚKNÁ VŠIVÁRNA"!!Rv

8 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik