Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Andreji Babiši!

Žasnu nad tím, jak se proti Vám a Vašemu ANO staví politici ODS, TOP 09, ČSSD, politologové, redaktoři, novináři do jediného šiku, který chce Vás srazit na kolena a zlikvidovat ANO. 

Závidí Vám a nenávidí Vás, protože jim narušujete politický bysnys. Nikdo vám nevěří, že chcete vymést náš Augiášův chlív, ukázat racionální politiku a vrátit se ke svému podnikání. Tedy nikdo z těch, kteří by politice měli rozumět. 

Zato Vám a politikům z ANO věří obyčejní lidé, pro které jste srozumitelní, bez falešné ideologie a máte zdravé myšlenky.

Nejvyšším nebezpečím pro Vás nejsou lži a pomluvy, kterým dokážete úspěšně vzdorovat svojí transparencí. Nejvyšší nebezpečím jsou politici ČSSD tím, že rozhazují a jen rozhazují. Jako slabšího koaličního partnera Vás donutí k ústupkům, aby Vám mohli z druhé části politického spektra nadávat do levičáků.

Hodně síly!

:-)

13 8
možnosti
KK

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D To plusko není chyba. Já jsem prostě musel.;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

4 0
možnosti
PH

Mě by zajímalo, proč pan Babiš nebyl přítomen na mimořádné schůzi PS na téma migrace. Asi ho tatao problematika nezajímá.

1 4
možnosti
JF

Co to má společného s touto kauzou?

3 1
možnosti
AN

Mám dojem, že příčina bude pane Babiši jinde. To, že Vám ujíždí nervy, na kde koho křičíte že je lhář, zloděj a podvodník naznačuje, že Vaše obecné schopnosti jsou spíše neurvalé a násilnické a budování vašeho impéria bude spíše zásluhou vhodně zvolených spolupracovníků, než Vaše. Navíc, kauza Šincl v plné nahotě ukázala vaše zájmy v české politice. Předkládaný zákon na omezení poplatků a odměn pojišťovnám zrovna nesedí záměru Vašeho bratra Alexandra, který vstupuje se svojí slovenskou firmou, ve které má podíl také vaše žena  a syn Martin, na český trh a nový zákon je v rozporu s jeho podnikatelským záměrem. Váš charakter a obecná morálka se utvářela v období totality, tudíž vykazuje patologické prvky a ty nyní bez skurpulí, s naturelem Slováka, předvádíte. Bohužel, nemalé části Čechů chutnají koblihy a jsou za žvanec ochotni kolaborovat s každým, kdo jim svojí amorálností připomíná sama sebe.

14 8
možnosti
MK

RvPro vyváženost, co takhle pár slov o panu Šinclovi?!

5 1
možnosti
PS

Tato aféra je zcela průhledná, stačí přece sledovat cui bono? Poslanec Šincl: chce zachovat nemravné dvouleté provize a přesunout je od sprostředkovatelů k pojišťovnám. Ministr Babiš: Chce tyto provize zásadně snížit ve prospěch občanů, klientů půjišťoven. Všechno ostatní kolem je nepodstatné.

9 4
možnosti
AN

Přesně naopak,  ale kdo by se v tom vyznal.

2 2
možnosti
Foto

Je jedno...jestli to byla "složka" nebo složka. To je totiž naprosto zbytečné slovíčkaření. O zastrašování poslance šlo tak jako tak ...a zrovna tak je jedno, co je ten poslanec "mediálně" zač...

8 0
možnosti
JF

A Vy víte o co šlo? Co upekl Šincl se svým kumpánem? Byla to malá domů pojišťovnám nebo podraz na ministra financí? Nebo Babiš hraje vabank už na příští volby???

0 0
možnosti
Foto

J92i80ř29í 94L82i76b43e37r

20. 6. 2015 9:59

Taky doufám, že zdravý rozum nakonec zvítězí. Nejlépe už při příštích volbách.

2 0
možnosti

Já bych spíš než na zdravý rozum vsadil na koblihy. Bohužel.

1 0
možnosti

Nejsem Váš volič pane Babiši, ale líbí se mi jak ty staré struktury proháníte a nazýváte je pravými jmény - jen tak dál a nenechte se otrávitR^

4 3
možnosti
JO

Cože?

Babiš sám je stará struktura.

4 3
možnosti
KK

No, já být Babišem, tak zdravý rozum rozhodně nevzývám, neboť po vítězství zdravého rozumu bych určitě bručel na Mírově.

4 2
možnosti
DV

D35a61v86i55d 82V69l47k

20. 6. 2015 9:34

Tady vlastně vůbec nejde o to jaký pan Babiš je. Už pouhý fakt, že v rukou jednoho člověka je soustředěna na tak vysoké úrovni ekonomická, mediální a politická moc je prostě nepřípustný a podkopávající princip demokracie!

4 1
možnosti
JF

Co to tady melete?  O jaké hromadění moci?

0 1
možnosti
LN

...nooo...pokud se něco chová jako bývalý estébák....mluví jako bývalý estébák ...a vymlouvá se jako bývalý estébák...tak to nejspíše bude bývalý estébák....Rv

38 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik