Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je udivující, jak se liší mluvený a psaný projev pana Babiše.

Mluvený projev je roztěkaný, vybočující velmi často z hlavní obsahové linie, s obsahem nesouvisejícími a tudíž nesmyslnými vložkami typu "Kalousek krade, všetci kradnů", navíc plný stylistických i gramatických chyb a slovakismů.

Psaný projev je kupodivu stylisticky vytříbený a gramaticky bezchybný. Obsah vzbuzuje dojem, že to panu Babišovi logicky myslí.

Že by rozdvojení osobnosti? Ale kdeže, je za tím nějaký ghostwriter!

Ghostwriter je anglické slovo označující profesionálního spisovatele, který je placený za napsání textu, jehož autorství je oficiálně připsáno jiné osobě ... rusky se to řekne padstročnik.

3 0
možnosti

No jo, ale ten writer, může napsat jen to, co mu vnukne ten Ghost.

Při své češtině bych ho potřeboval taky.:-)

0 0
možnosti

Pane,co jste dostal rozkaz od chlebodárce a píšete mu jeho jménem blogy,jste smířen,že jsou to blbosti.Je to mocenský boj,kde jde o všechno.Musíme se lísat k EU,jinak by pan Babiš přišel o dotace a vy o práci......

6 1
možnosti

Dobrý den , máte šílenou trpělivost s onou pidistranou , nezávidím vám , ale držím palce .

2 5
možnosti
Foto

Pěkně. Všiml sem si, že ti kluci z KDU-SSM mají fajnu vlastnost přilepit se tam, kde citi prachy... Chce to nove volby, a hodně rychle.

7 1
možnosti
Foto

P71e20t77r 90H93a42n84n21i28g

17. 10. 2015 10:12

Moje řeč, Větvo, blogový génie. Mám typ. Vydejte blogy knižně. Rád si koupím takovou knihu. Myslím si, že tu máme nového Jaroslava Haška s názvem "Osamělý voják v pomýleném světě"

1 0
možnosti
Foto

P67e66t85r 22H29a77n23n44i61g

16. 10. 2015 15:38

Když si už 25 let bereme příklad z USA, tak proč i ne v tomto případě. Zákaz, kromě speciálních zón (V USA Las Vegas, Renno atd.) Tím by se zamezilo patologické hraní těch nejchudších a závislých. A ti bohatí by slušně sypali do státního měšce. A vůbec, pane Babiši, chce to předčasné volby, jinak každým dnem Vám ti jediný správní ukrajují preference. V současné době by šmahem ze sněmovny vypadli i lidovce i TOPka. a nic nového zatím není zformováno. Za rok, za dva bude politická mapa vypadat úplně jinak (Valenta)

7 1
možnosti
Foto

P82e50t67r 86H39a13n59n84i36g

16. 10. 2015 15:40

Ono jich bude víc, Valenta, Kellner, ti co mají modré Deníky, ti co mají Blesk atd.

0 0
možnosti

A proč se někdo rozhodl najednou omezovat hazard ? To je zase další malý hřebíček do rakve svobodnému rozhodování lidí co můžou dělat. Stát opět bere na sebe zodpovědnost za občany. To je opravdu velmi špatné. Už rozhodujete zda budou kouřit nebo ne. A co bude dál ? Tipuju, že nějací tzv výzkumníci z univerzity na východě Londýna zjistí, že vepřové je škodlivé a zakážou ho lidem jíst.  To ale nebude už pan Babiš, to bude někdo kdo nemá s chovem prasat nic společného aby ho to nepoškodilo osobně finančně. To co děláte je tichá, postupná totalita směřující k zotročení lidí. Jak se cítíte pane Babiši ? Není vám to trapné toto dělat když máte už tolik peněz a můžete si žít velmi dobře a dokonce opravdu pomoc lidem ? Říká vám něco sounáležitost ?

1 4
možnosti
Foto

těžko mohou jít proti návrhu celé koalice když jsou její součástí

Panové Bartošek a Šincl byli zvoleni do poslanecké sněmovny, mají plné právo dávat návrhy jaké chtějí. To, že všichni museli souhlasit s tím co chtěla strana a vláda tu už bylo a možná se vám po těch časech stýská, ale berte jako fakt, že je demokracie a každý může mít svůj vlastní názor.

Fakt je, že vaše "obvinění" pana Bartoška a Šincla jsou spekulace bez důkazů proti, kterým se jmenovaní ani nemají jak bránit neboť nelze dokázat, že něco nenastalo nebo někdo nebyl uplacen.

Co by bylo od vás zajímavější  je vysvětlení proč jste se svým hnutím protlačil zákony ze kterých vy osobně (vaše firmy) mají prospěch a zejména byste měl vysvětlit jak je možné, že jste neodstoupil vzhledem k aféře Agrotecu-tedy v situaci kdy vaše firma je podezřelá, že uplácela

9 2
možnosti

Dnes poprvé plus bez legrace......

2 0
možnosti
Foto

pokud politik reaguje tak, že napadá osobu, nikoliv myšlenku, nepatří do politiky.

7 1
možnosti

P33a78v16e92l 75V57é48b33r

16. 10. 2015 13:17

Víte, pane Babiši, mně je celý ten povyk kolem hazardu tak nějak ukradený. Jsou důležitější věci na řešení, například ta vámi silou mocí prosazovaná EET, když už nemluvím o vašich dotovaných kšeftech s biolihem.

Ubezpečuji vás, že jenom tyto dvě jmenované věci (ne které jsem si jen tak honem vzpomněl) poškodí/poškozují naši ekonomiku mnohem, mnohem víc nž ten hazard.

7 3
možnosti

Co se plete EET. Napiště svůj blok a podobným způsobem zde vyveďte z omylu Babiše ve věcech o kterých píšete.

4 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS