Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P29e44t75r 46K43e53ř

11. 2. 2016 8:44

A když p.Babiš tvrdí jak je průzračně čistý a likviduje při tom konkurenci všemi dostupnými prostředky z pozice vrcholového politika, tak je to co??

0 0
možnosti
MM

Asi by úplně stačilo, kdyby PR oddělení Ano, popřípadě Babiš samotný, napsal blog, ve kterém by odpověděl na tyto otázky ;-) http://svobodneforum.cz/dvanact-okruhu-otazek-ktere-babisuv-tisk-svemu-majiteli-nikdy-nepolozi/

2 1
možnosti
Foto

Snad bychom nechtěli od nomenklaturního kádra komunistického režimu, aby mu byla po chuti demokracie :-)

7 3
možnosti
LF

Anton Rakický stvořil Andreja

Babiša.Nemenej důležitou postavou.

ktorá nepriamo stála při zrode je Milan

Kňažko atd.Do výpočtu osob, ktoré sa ne- zmazatelným spósobom chtiac,

či nevedomky podpisali pod sáčasnú poziciu Andreja Babiša,

neodmyslitelne patřil aj Ján Ducký. Minister hospodárstva v

tretej Mečiarovej vládě (1994- 1998), ktorý sa na konci jej

funkčného obdobia stal šéfom Slovenského plynárenského podniku

(SPP). Právě Ján Ducký odvolal z

postu generálneho riaditela Petrimexu

Antona Rakického, s ktorým zároveň padá aj Andrej Babiš a odchádza do Českej republiky. V roku 1999 Jána Duckého zavraždil zatial neznámy páchateF.Bývalá novinářka Anna Veverková (známá také pod jménem Stárková) pracovala jako mluvčí bývalého ministra průmyslu Miroslava Grégra, později byla mluvčí premiéra Vladimíra Špidly. Několik let vedla komunikaci Všeobecné zdravotní pojišťovny. S Babišem jí pojilo letité osobní přátelství, pomáhala mu se zakládáním sdružení a později hnutí ANO 2011. V roce 2012 však hnutí opustila, v červnu 2013 ji v Praze srazilo auto, zraněním podlehla. Elena Trenčianska byla ekonomickou ředitelkou podniku zahraničního obchodu Petrimex. Babišovi pomáhala při ovládnutí české pobočky, Agrofertu. Po krachu Petrimexu Trenčianska spravovala několik let jeho archiv. Vyučovala na Ekonomické univerzitě v Bratislavě. Měla svědčit ve sporu o Babišově spolupráci s bývalou Státní bezpečností, před soudem se však neobjevila. Stále je zapsána jako členka dozorčí rady společnosti Duslo Šala, významného výrobce hnojiv skupiny Agrofert.Tomáš Kejla pracoval pro Agrofert jako analytik. Stýkal se s lobbistou Jackem Spyrou, který spolupracoval s Tomášem Pitrem a Františkem Mrázkem. Ti s Babišem soupeřili o ovládnutí Unipetrolu a později výroby biopaliva z řepkového oleje. Kejla byl stíhán spolu spolu se Spyrou za údajné vydírání Babiše (Spyra požadoval od Babiše 10 miliónů korun). V listopadu 2007 byl Kejla nalezen mrtev, podle lékařské zprávy přebral alkohol a prášky. A dyž byl Mráz

1 1
možnosti
JP

J12a60n 67P77a16v83l93í68k

12. 1. 2016 21:48

Jedno plus to vaše angažmá v politice má. Aspoň se dozvíme, kolik primitivů má naše republika.

5 2
možnosti
PM

Šel jsem do politiky, aby u nás bylo lidem líp. - tak tomuhle může věřit fakt jenom iq tykve;-D

6 7
možnosti
JR

J55a82r91a 41R25a18n14k

12. 1. 2016 21:14

njn, mate to lehke, penize Vam dali rodice....;-) a vsichni, kteri Vam to hodili si rikali, ze mate uz dost a nemusite chtit vic;-)

2 3
možnosti
Foto

Říkala jsem si, proč tak podrobně vypisujete to, co dá zdravý rozum normálnímu člověku sám a hle, když čtu diskuzi, vidím, že zamyslet se je fakt dřina. Snazší je dál kritizovat a mlít, jako koza před smrtí. Držím palce, pane BabišiR^R^R^ držíte slovo a to se cení.[>-]

6 8
možnosti
Foto

vy asi trochu toho rozumu postrádáte

4 3
možnosti
Foto

Vy jste nepochopil dvě věci.

1/ Prací politika je politika. A normální prací parlamentu je diskutovat o věcech-to čemu vy říkáte žvanění a zdržování od práce.

2/ Každá politická strana či hnutí má od voličů demokratický mandát prosazovat svůj program. Politici TOP09 a ODS mají demokratický mandát zabránit přijetí zákona o EET. Naopak zneužitím jejich mandátu by bylo pokud by proti tomu co považují za nepřijatelné nebojovali všemi zákonnými prostředky-tedy třeba i obstrukcí.

8 6
možnosti
Foto

J14i89ř95í 88K39h58e89i89l

14. 1. 2016 1:52

Polický, vy jste evidentně nepochopil minimálně jednu, za to ale hodně zásadní věc:

Máte pravdu, že každá politická strana či hnutí má od voličů demokratický mandát prosazovat svůj program, tedy i ČSSD má mandát prosazovat svůj program, i ANO má mandát prosazovat svůj program i KDU-ČSL má mandát (byť ne příliš velký) prosazovat svůj program. Minimálně ČSSD a ANO před volbami jasně deklarovali zájem zavést u nás EET popř. jí podobnou evidenci tržeb jako nástroj k omezení daňových úniků a mimo jiné i na základě toho získali ČSSD i ANO ve volbách jedny z nejvyšších mandátů od občanů ke správě státu. Politici TOP09 a ODS nemají demokratický mandát od občanů ani v té výši, jako ho má samotná ČSSD a především Polický, TOP09 ani ODS nemají od občanů ČR demokratický mandát k tomu, aby bránili prosazování programu těch stran, které mají od občanů natolik velký mandát, že se jako vládní strany mohou podílet na správě státu.!! Jelikož takto silný mandát ani TOP09 ani ODS od občanů neobdrželi, nemohou prostě aktivně řídit správu státu a už vůbec nemají mandát k tomu, aby nedemokraticky omezovali ve správě státu ty strany, které k tomu mandát od občanů mají.!! ODS i TOP09 mají mandát od občanů nikoliv k blokaci činnosti Sněmovny, ale k zákonodárné činnosti ve Sněmovně dle svých vlastních programů, tedy předkládání návrhů zákonů, pozměňovacích návrhů k zákonům aj.!!

Ostatně po ukončení rozpravy ke 3. čtení návrhu zákona o EET vládní koalici a po schválení tohoto zákona v následném hlasování vládní většinou, tyto základní principy parlamentní demokracie nejspíš opozici vysvětlí i Ústavní soud ;-)

2 1
možnosti
AB

Já mu fandím, jsem rád, že jsou takoví.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS