Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není náhoda, že jste do politiky vstoupil poté, co řada vašich kmotrů byla od koryt vykroužkována a váš byznys zajištěný skrze tyto politiky byl ohrožen.

9 2
možnosti
DB

Mít majetek a jít do politiky je něco, co se příčí českému chápání. Lidé jsou zvyklí na nemajetné dělnické prezidenty.

Problém je závist a celkem dobře vedená manipulace pana Kalouska, který asi stokrát..pamatujte , že stokrát opakovaná lež se stane pravdou...a pan Kalousek toto pořekadlo zná velmi dobře a umí ho zneužít ...hlásal v médiích, že pan Babiš dostane 5 miliard z dotací na olej z řepky. Byla to lež a pan Kalousek to jednou přiznal, ale hned opět zaútočil nesmyslným ekonomickým tvrzením.

Problém je, že lidé inklinují k tomu, si pamatovat opakované nesmysly a nikdy o nich nepřemýšlí.

Všechny tyto akce a ještě navíc propojení na závist jsou jen mediální masáží proti panu Babišovi. Je velmi politováníhodné, jak někteří komentují majetek. Do toho jim nic není, protože ten majetek byl nabyt ještě před vstupem pana Babiše do politiky a do funkce.

Nechápu, jak tací lidé přemýšlí. Asi nepřemýšlí vůbec, jen emočně reagují. Kdyby kdokoliv z nich měl dnes firmu, velikou, na kterou dřel 20 let, a pak by chtěl vstoupit do politiky, protože se již nemůže dívat na ten binec, který tady udělali všechny předešlé vlády hlavně pod vedením jistého Klause, pak by určitě nechtěl tuto firmu prodat a zbavit se jí, jen pro to, že si to přeje opozice..a česká opozice je vždy značně ubohá..a případně poblouzněný lid.

Nikdo nemá právo někomu nařizovat, že se musí vzdát svého majetku. To je prostě jen nesmysl vyprovokovaný bezcharakterními hňupy, kteří jen manipulují s národem a národ nechápe a nechá se manipulovat. Protože se nechce učit, nechce si namáhat mozek. Jenže lidé s takovýmito mentálními pochody by měli být vyloučeni z možnosti chodit k volbám. Jestliže ničemu nerozumím, jak mohu jít zodpovědně volit?

A tak je třeba si vážit lidí, kteří něco dokázali mimo politiku a pak teprve šli do politiky. A je jedno, jestli to byl bohatý obchodník nebo doktor, učitel nebo manažer. Každopádně to musí být člověk s mozkem a charakterem.

A to pan Babiš je. Takže se jen divím ostatním.

14 10
možnosti
KP

Tolik slov a takové nesmysly....Kritika není závist, už to konečně pochopte, kobliháři, a tento argument opusťte. A o tom jak k majetku přišel taky panují pochybnosti, začátku o nule na startu snad nevěří ani ten největší Babišův patolízal....

Elementární nedostatek kritického myšlení prokazují vesměs podporovatelé ANO. Nikdo nikomu nic nenařizuje, na druhou stranu že je Babiš v permanentním a obřím střetu zájmů - to prostě nepopřeš.

A to je Babiš, chtěl by moc ale o vládnutí nic neví, jen něco manipulativně a populisticky plácá, rozdává koblihy, za pokladničky si kupuje jednodušší lidi. Divím se koblihářům že mu na tohle skáčou.

10 3
možnosti
AN

Znám historii Andrejkova podnikání. Na začátku bylo vytunelování jednoho slovenského podniku,za dojemní péče jednoho z hlavních komunistických exponentů tehdejšího režimu. Následovala násilná a podvodná převzetí dalších firem v Česku, poněvadž na Slovensku byl dosti "známý." Další jeho excesy zdokumentovala publicistika veřejnoprávní Tv, stejně jako tiskoviny, které zatím nekoupil. Trošku tohle jeho blogerství připomíná Paroubka. Čím více másla na hlavě, tím více si to bude rozpatlávat po palici. Za mne ne, soudruhu Babiši i když jsem příznivcem EET. Ve firmě máme 12 pokladen, jejíž výměna za systém kompatibilní s EET nás přijde na cca 500 tis. A to je dost, přestože vše do koruny odvádíme a přiznáváme.

4 0
možnosti
TH

Nutno doplnit, že v Agrofertu na vedoucích pozicích pracuje několik (snad až 20) bývalých STBáků nebo agentů STB (lze to určitě dohledat na Echo24, ale nemám na to čas). Už jen porto je teze poctivého nabytí majetku Andreje tak trochu sci-fi.

2 0
možnosti
JN

Pod svícnem je největší tma. Vy ten svícen nesete.

4 1
možnosti
JC

Osobně Vám fandím R^ Ale nechápu jak je možné, že neuděláte pořádek s p. Radou, ředitelem Vaší spol Agrotec a.s. Hustopeče. Kamarádka tam pracuje jako účetní a vydělá si 14000! To je ostuda.

0 0
možnosti
VN

Vážená paní , to je byznys. Pokud by poskok pana Babiše pan Rada za 14.000 žádnou účetní nesehnal , musel by muset platit lépe. A proč by platil lépe , když nemusí.

Nedělejte si iluzi o Babišovi jako hodném , přejícím strýčkovi..to je tvrdý byznysmen , který si jde za svým...

1 0
možnosti

ale lidi nechte být - radši 40 x Babiš než 1 x Kalousek - už jste zapomněli??

5 8
možnosti
KP

Na co jsme zapomněli? Znáš heslo "mám raději Francouze když zvrací než Rusa když tančí". Raději budu zvracet s Kalouskem než-li tančit s Babišem.

3 4
možnosti
TM

Babiš, resp. jeho PR abteilung má dvě témata: ODS a Kalousek. Co kdyby nám osvětlil, proč přitáhnul do Čech a kdo mu umožnil tu "čestně" podnikat? Proč nezůstal na Slovensku, ve své rodné vlasti?

2 1
možnosti
ZB

Pokud jde o ten příklad přilákat do politiky lidi,co už něco dokázali,tedy další miliardáře,tak to už se Vám podařilo.Valenta už sedí v Senátu a rozjíždí po Vašem vzoru soukromou politickou stranu.Tak nějak by to mělo vypadat? ;-)

0 0
možnosti
VK

Však mu taky Valenta pěkně leží v žaludku. Inu dva kohouti na jednom smetišti...

0 0
možnosti
Foto

Pan Babiš nikdy nebude mít tolik argumentů na to, aby mě přesvědčil, že do politiky nepřišel jen více zbohatnout. Bohužel našel dost lidí, kterým stačila kobliha k přesvědčení :-(

6 7
možnosti
DT

Dobře, ale takoví jsou tam všichni. A on, jak se zdá, chce šlapat těm ostatním podvodníkům na paty. Bylo by lepší, kdyby tam byl někdo, kdo s nimi táhne za jeden provaz?

2 3
možnosti
MK

Jedna věc je jasná: kdyby nešel p. Babiš do politiky, dotace, tak jako všichni ostatní zemědělci, by dostával stejně.

Kritici, aby jejich kritika nebyla samoúčelová, by měli vyčíslit, kde si ministr pomocí své funkce "přihrál" něco navíc.

Je naprosto zřejmé, že nejvíce řvou mafiáni z ODS a další, kteří vytvořili soustavu firem a státní zakázky si navzájem, co by fiktivní konkurenti, přihrávali. Další řvouni se rekrutují ze stáda škrtavého chemika, který se nestyděl držet své přátelíčky i na výdajových potřebách ministerstvech včetně toho jeho. Hubu utřeli i zainteresovaní na výdajích min. obrany, kde bylo zastaveno pár předražených nebo nepotřebných projektů.

Shrnuto, podtrženo, zlodějů a korupčníků je tady dost, tak není divu, že řev má svoji sílu.

Nemalou devizou p. Babiše m.j. je, že k případnému uplacení (nehodnotíc osobní vlastnosti) by i desítky miliónů nestačily; ta on vydává na charitu. Byly by potřeba (čistě matematicky) miliardy a ty zase hned tak někdo nemá. "Drazí" mafiáni, to je bída, co?!!

10 4
možnosti
VK

P.S. zapomněl jste na ty koblihy a pivo...až že to bylo nějakých koblih..!

0 1
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik