Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IC

Nedávno jste se litoval, že jste si vstupem do politiky zkazil život. Asi za vás píše víc lidí, jsou to řeči ode zdi ke zdi.

8 3
možnosti
TH

Andreji, hezky vám to vaši PR pracovníci napsali! Ale bohužel je opravdu moc poznat, že to není z vaší hlavy ani klávesnice.

Doufám, že si většina lidí uvědomí, že takový příjemce peněz z rozpočtu jako je Andrej Babiš ve stínu prostě zůstat nemůže. A ve chvíli, kdy ztratí ve vládě svoje koně, tak musí nastrčit další nebo převzít jejich práci. Špinavou práci. A to obnáší i kydání špíny na ty, co za něj tu špinavou práci odváděli. Hlavně aby nebylo vidět na něj. Pod svícnem je přece vždycky tma, že? A z takových populistických blogů, jako je tento, je mi špatně. Když něco vyplodí Bohouš je to hloupé, ale upřímné, protože on takový je. Ale tenhle pozlacený prd jako ve vašem blogu je fakt odporný.

15 3
možnosti
MV

Pane Hudecek,nemluvi z Vas tak trochu zavist?:)

1 3
možnosti
AJ

1) ktery zek PR expert tenhle blabol sepsal ?

2) a to jeste mel tezsi o to, ze musel milionkrat zminit ODS a Kalouska ;-D

3) to ze slovensky soud "uveril" dvema autorovym ridicim agentum jeste neznamena, ze jim budu verit ja, a ze osobni historie autora nemluvi za vse

4) uz autor pochopil rozdil mezi dani z prijmu a DPH ? A jak nam vysvetli ze na dotacich dostava Agrofert tarka to same co odvede na danich

5) jo a kde ze autor vzal penize na rozjeti bussinessu, uz se to vi ?

6 3
možnosti
TH

Ví se to, ale čím déle bude Bureš v politice, tím méně se o tom bude mluvit.

3 2
možnosti

Ti lidé po vstupu do politiky podnikání zanechali., demagogu a lháři.

1 5
možnosti
MT

Oficialne ano. Neoficialne to dali pod kontrolu "jako" nekomu jinemu, ale stale tahali za nitky a po skonceni politiky se zase jejich podnikani "nahle" vratilo...

8 0
možnosti

Copak, pane kobliháři, preference nestoupají, ba spíše mírně klesají, co ? Tak to je k vzteku, to dá rozum. :-)

Brw., otázku "kdo z politiků kryl privatizaci a doprivatizaci MUS, OKD a dalších firem" můžete při nějaké další schůzce se Zemanem položit třeba jemu. Nakonec, nebyla jenom MUS, ale třeba taky privatizace farmaceutického průmyslu a další a další kauzy. Tak chutě do toho, Zeman, váš příští prezidentský kandidát (kolik dalších voličů Vám s jeho podporou odpadne ?), už se na ně klepotá.

10 4
možnosti
OP

Jestli si tohoto vašeho příspěvku pan Babiš všimne, okamžitě zvolí jiného prezidentského kandidáta ;-D

0 0
možnosti

Snad se můj přípěvek vejde do výtahu, který Vám udělá Váš asistent.

Vážený pane Babiši, ne, nejste důvěryhodný. Počty jsou jasné. Dát do kampaně pár desítek milionů, když jde o miliardy, je vynikající investicí. A ano, podnikatel hodně závislý na dotacích bude vždy hodně podezřelý, i kdyby byl čistý. To by si měl uvědomovat především on, než do politiky vlezl. A neměl by se divit, že je podezříván. Obvzláště v Čechách, kde platí, že za každým velkým majetkem je zločin (čest vyjímkám typy Seznam.cz). Neznám Váš profil, ale ze statistického hlediska si nemyslím, že byste do vyjímky spadal.

Co se zásluh týče, jediné, co vidím je, že se skutečně pohly některé kriminální kauzy. Tleskám Vám a musím říci, že jste mě tímto hodně překvapil. Nečekal jsem to. Nicméně, nic dalšího zásadního, co by Váš vstup do politiky přinesl, nevidím. Státní finance se nezlepšili, korupce nám neklesá, byrokracie je stejná, školství (zejména vysoké), je pořád podvyživené, sociální dávky zneužívané, cikánská otázka je stále zaseklá tím, že se přejmenovali na Romy a tím se vyřešila, ... . Prostě zlepšení nevidím.

11 4
možnosti
MS

A navíc to, že se pohnuly některé kriminální kauzy, je spíše záležitostí státního zastupitelství a policie, nikoliv MF ČR.

12 1
možnosti
JH

Do politiky se vstupuje kvůli pocitu moci. A po letech už je vše špinavé zameteno pod koberec a tak se může i největší lump pod sluncem tvářit jako nejčistější křišťál. A nevidím tu nic pozitivního jen kydání špíny kolem sebe a slova o tom jak já jsem ten nejlepší. Nejlepší byl Klaus. Zbavil nás s Mečiarem Slovenska.. A ono je tu zas...

9 5
možnosti
Foto

To není o Babišovi, to je o vás, pane! Podle sebe soudím tebe, že?

0 0
možnosti
JJ

J94a71n 62J70e16n55i24c

2. 2. 2016 16:36

Pane ministře odvahu máte. Škoda, že tak jasně neodpovídáte na dotazy během rozpravy o EET, jako píšete sem. Tam mlžíte až zlé. Koukal jsem na to v TV.

No a dnes s tím 10% DPH, aby se to rentovalo živnostníkům, to si děláte legraci. Vy nám konečným spotřebitelům dáváte facku za EET? Jakým právem? Vždyť Vy říkáte, že živnostníci se mají shojit na menším DPH, tedy nemusí snížovat ceny, takže to zaplatíme my občané. No možná Vám za to fandové v ANO slepě tleskají, ale takto hloupí nejsou všichni občané...

10 1
možnosti
AJ

no, neobhajuji Burese, ale pokud snizis DPH z 21 na 10%, tak i obchodnici zlevni, jinak je smete konkurence, ktera by zlevnila, v ramci konkurencniho boje. Ale urcite nezlevni o tech 11% rozdilu

3 0
možnosti

Máš to marný, máš to marný, máš to marný...

V tomto státě je nepředstavitelně provázaný Augiášův chlív. Ve všech oborech lidské činnosti. I ve zdravotnictví! A když se najde někdo, kdo by to mohl změnit a kdo je ochoten to změnit, tak je zde velká převaha těch, kteří těm změnám k lepšímu chtějí zabránit. A to se děje stále ve větším rozsahu a ze všech stran. Od politiků, kteří mají největší máslo na hlavě (Kalousek, TOP 09, ODS, ČSSD...), od médií a od nejrůznějších a nejtajemnějších křiklounů. Všichni se staví do fronty ANTIBABIŠ!

Smrádeček, ale teplíčko, všichni se chtějí přiživit, všichni chtějí peníze bez práce. Obdivuji se, že Andrej Babiš zatím odolává. Proč? Protože je srozumitelný každému myslícímu člověku! Proto jdou preference ANO nahoru! A protože každý občan ví, jak jej strany ODS, TOP 09, ČSSD... podvedly, jak nestydatě projídaly naše peníze. Každý občan ví, jaká je pravda ohledně výkřiků Kalouska a populisty Fialy! Proto jdou preference ANO nahoru a ještě půjdou. Bohužel i díky aktivitám prezidenta a jeho podpásovým aktivitám.

:-)

9 16
možnosti
JJ

J73a58n 62J23e32n77i91c

2. 2. 2016 16:27

Přečetl jsem si Váš příspěvek a půjdu asi vrátit diplom. Určitě nepatřím do vzorku "srozumitelný každému myslícímu člověku"...

Vám určitě chutnají koblihy... Ale to nestačí... Měl byste se nad tím zamyslet, ne mít jen hnědý nos...

13 4
možnosti
Foto

A opravdu podnikatelé co v USA šli do politiky dostávali tak jako vy dotace od státu a vyhrávali v zakázky od státu? Opravdu někdo z nich byl ministrem financí a spadala tak pod něj kontrola dotací a daní pro vlastní firmy?

Opravdu vámi jmenovaní jsou tak jako vy majiteli největších médií v zemi?

Proč jste nezmínil někoho kdo stejně jako vy byl nejen velmi bohatý ale i vlastník medií a zároveň ve vládě-znám jen jednoho Silvio Berlusconi.

25 9
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik