Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karel_vvv

19. 9. 2012 10:26
Nechat bestii chcípnout je jediná možnost

Jedině tak to lze opravit - jako to udělal v Americe Reagan - sebral státní správě peníze. Třeba ve veřejném zdravotnictví se mu pomstili vypuštěním bláznů do ulic a odejmutím podpory invalidům, ale vysoké platy si ponechali.

Tak to dopadne i tady - jakmile bude méně peněz pro státní správu, bude ubývat jakákoliv vnější funkce, ale peníze do nich potečou pořád. Jak tady někdo už psal, celá bolševická státní správa měla dostat ban do konce života, to se nestalo, a tak to teď podle toho vypadá.

Co se děje může být i cílená operace - zničit český stát, aby obyvatelstvo souhlasilo s postupnou okupací Bruselem, který to prý bude dělat lépe. Což jsme už viděli dostatečně - třeba biopaliva pro Babiše, FVE, biomasa, zákaz žárovek, fondy EU - základ korupce.

1 0
možnosti

Maryša Šárecká

19. 9. 2012 8:39
S článkem

by se dalo souhlasit. Jen mám pocit, že vy jste zrovna ten člověk, který si dodržování pravidel a kontrolu představuje ale "vocaď pocaď.

5 0
možnosti
M

MychalB.

19. 9. 2012 9:47
Re: S článkem

Ale no ták, tenhle poctivý člověk daně určitě "neoptimalizuje" ;-D

1 0
možnosti
PH

Gibon

19. 9. 2012 8:35
Vyřeší to povinná volební účast daná zákonem

Řešení je, povinná volební účast voličů ve volbách. Zákonem daná,

hl.páci zůstavají doma a tudíž volí jenom členové, příznivci a naivkové,

kteří naletí na hesla, kterými oblepují bilbordy (ostatně je to právě z

peněz, co z rozpočtu unikají)

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

19. 9. 2012 9:30
Re: Vyřeší to povinná volební účast daná zákonem

Pouze pod podmínkou že budu moci vhodit do volební urny prázdný list... s tím že pokud těchto prázdných listů bude alespoň půl procenta tak bude v parlamentu prostě zcela prázdné křeslo které se vždy při každém hlasování bude počítat jako přítomný ovšem nehlasující poslanec.

(A až bude mít tyto prázdná křesla nadpoloviční většinu tak tu žádná vláda dál nebude a nebudou se schvalovat žádné nové zákony...)

koukal sem se na výbět všech politických stran... nehodlám volit ani jednu. To ať tu raději nevládne vůbec nikdo než ten výběr co se nabízí.

0 0
možnosti
MR

Rupert

19. 9. 2012 8:24
Daně nechce platit nikdo

U nás je to dovedeno k dokonalosti. Když tak poslouchám jak si různí řemeslníci libují kolik let už nejsou v zisku, nedívím se následkům. Rozmlácené silnice a nepořádek okolo tratí jsou jen nejvíce vidět a cítit. Proč to jinak vypadá v Rakousku, Německu, Británii a o Beneluxu nemluvě, si každý musí odpovědět sám. Jen připomínám, že stát nemá jiné peníze než ty, které vybere na daních.

0 0
možnosti
M

MychalB.

19. 9. 2012 9:46
Re: Daně nechce platit nikdo

Ještě má dividendy z ČEZu a Budvaru ;-)

1 0
možnosti
PH

picky

19. 9. 2012 8:17
A mě se na tom "líbí" to,

že se celníci ohrazují proti obvinění z nečinnosti. Že dělali co mohli, seč jim síly stačily. To myslí jako ty zaparkované dodávky různě kolem silnic, které tam stojí bez pohybu celý den? A pochrupující osádka? Nebo ty, co na hranici s PL kontrolují, zda v osobním autě nevezete náhodou víc než 20 l nafty z PL v kanystru protože parta rozkrádačů v čele s ministrem financí znepříjemňuje lidem tohoto státu život jen jak je to možné?

4 0
možnosti
K

karel_vvv

19. 9. 2012 10:33
Re: A mě se na tom

Celníci "dřou jako koně" - snížením hranice pro výběr DPH na 22 euro musí zvládnout miliony balíků z USA a Číny, kde dneska rozumný člověk kupuje všechno přes internet - od oblečení, bot, sportovních věcí až po optiku, elektroniku atd. Každý si na to nechá napsat "Gift" nebo cenu 10 euro, takže se všechny balíky musí otevírat a naceňovat. Jako za bolševika.

0 0
možnosti
MS

Michal007

19. 9. 2012 8:05
Hlavně že p.Babiš

umí vybírat od státu dotace na biopaliva, jež jsou zločinem proti lidskosti.

8 0
možnosti
B

bohacovajarca

19. 9. 2012 8:09
Re: Hlavně že p.Babiš

Ok, souhlas, bez příspěvků na biopaliva by cena PM možná (opak. možná) byla nižší,ale není to opět o nějakých zákonech? O tom, že pro takové zákony musela zvednou ruku nějaká politická strana či strany? A že by se to třeba jiným zákonem dalo změnit? Takže Babiš jenom sklízí ovoce, jelikož mu to umožňuje pro něj dobře nastavená legislativa, ne?

0 0
možnosti
P

Pietrolini

19. 9. 2012 7:54
Nechat kleknout stát,byť za vedení ONĚCH

je dost krátkozraké řešení. Pro začátek by stačilo je dostat od válu a prošetřit všechna zvěrstva. ;-)

1 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

19. 9. 2012 9:37
Re: Nechat kleknout stát,byť za vedení ONĚCH

Aby ste opravil roztrhané trubky tak skrz ně nemůže dál pouštět vodu...

Musíte tok vody zcela zastavit a buď zalátat díry a nebo trubky zcela vyměnit... ale voda skrz ně nemůže v tu chvíli téct ani v jednom případě.

A se státem je to stejné... aby ste mohl "opravit trubky" kterými tečou peníze v jednotlivých segmentech tak by ste napřed musel přívod peněz do těch segmentů zcela zastavit.

"dostat ty lidi of válu" nestačí a maximálně povede k miniaturním změnám... nechat kleknout stát je jediné řešení k jeho opravě... bohužel to se třeba v 89 nepovedlo. Stát jel pořád dál, vyměnilo se pár politických figurek a státní správa zůstala prolezlá korupcí... mělo dojít k totálnímu rozpuštění státní správy s tím že všichni kdo v ní byli před rokem 89 dostanou zákaz působit ve veřejné správě. Bohužel k tomu nedošlo... stejný postup by byl nutný k její opravě nyní.

Dělat cokoli menšího vyrobí jen nepoužitelný paskvil.

3 0
možnosti
J

jasnavec

19. 9. 2012 7:47
Pane Babiši, tohle přece vichni víme.

0 0
možnosti
J

jasnavec

19. 9. 2012 7:48
Re: Pane Babiši, tohle přece všichni víme.

omlouvám se za překlep.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik