Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čonhovaj Vladimír

26. 9. 2012 20:36
Nečas

Nečas je dobrý politik, ale má kolem sebe většinu prospěchářů.

0 0
možnosti

estrellia

26. 9. 2012 5:51
sebereflexe

myslím, že Nečas a Kalousek by se mohli konečně zamyslet, jestli na těch "vzpourách" vlastních poslanců a kritice od Klause není kousek pravdy. Jediné v čem ti dva profláknutí politici vynikají, je vydírání a vyhrožování pádem vlády...vlády, kterou dnes skoro nikdo nechce.:-) připustit si, že to celé prostě dělají blbě je samozřejmě těžké a těžko se také něčeho takového dočkáme...:-) O lidi jde přece až na posledním místě!

0 0
možnosti

carolusI

26. 9. 2012 1:09
Pan Klaus

vidí jako obvykle víc do budoucnosti než naše slavná vláda. ODS i TOP po příštích volbách končí na smetišti dějin. A kdo by tam chtěl skončit s nimi ?

1 0
možnosti

pydloun23

25. 9. 2012 21:18
Pane předsedo,

řadíte se ke kritikům, podobně jako opozice. Budiž, je možné že tento typ důchodové reformy je špatný. Nevím. Ale řekněte - co navrhujete Vy? Vaše hnutí? Tohle mě chybí u opozice i u nových stran. Kritika ano, ale co dál? Jste ekonom a jistě je Vám jasné, že současný důchodový systém je dlouhodobě neudržitelný. Ekonomové se liší, ale dá se říct že tak ca do 20 let se zhroutí jak domeček z karet. Očekávám od vás článek na tohle téma!! Ne kritiku, ale konečně ŘEŠENÍ!!!

0 0
možnosti

petrph

25. 9. 2012 17:40
nějak tak

On Klaus je přece jen velkým politikem, a takové entré na konci svého prezidentského období si rozhodně nenechá ujít. Ví dobře, že jak proti církevním restitucím, důchodové reformě, jakož i zvyšování daní obecně je většina národa, takže jestli se mu podaří je zastavit, tak si vyslouží obdiv národa a kladné zhodnocení i médii.

Načasově vládě už není nic dlužen, držl jí všemi silami dokud měl dojem že to smysl má. Te´ˇd už to ani smysl nemá a oni rozhodně jeho pomoc nežážádají.Když se nakonec prokázalo že rozpory jsou i uvnitř samotné ODS.

Takže se těšme na tvrdý zápas, Klaus versus Kalousek s Nečasem...

1 0
možnosti

Sunny29

25. 9. 2012 17:07
V podstatě souhlasím s autorem.

Co se týká důchodů a Kalouska, potažmo Nečase, souhlasím na 100 %.

Václav Klaus - ano, připouštím, že ho mohou vést i osobní zájmy, ale na druhou stranu jeho iniciativu velice vítám.

A nemyslím si, že těmi osobními zájmy byla touha po hmotném sebeobohacení. Podle mne je to jednoduše jeho politická aktivita, která u něj podle mého názoru může být jakousi závislostí. Jednoduše mu není budoucnost tohoto státu lhostejná.

1 0
možnosti

vzhuru k RVHP

25. 9. 2012 17:05
Bohatší majitel nemusí mít vždy mozek

někdy na peníze stačí tvrdá hůl a bajonet, že, pane Babiši? Tak já také smím krást Váš majetek? Děkujeme za povolení, protože pokud ne, tak jste podvodník. Jiným chcete ukradené nevrátit, sám si své hlídáte. Těchto podlých je hodně, fakt nejste sám. Jsem ateista, ale restituce být musí a Klaus by skousl obé, ale s tím, že nám chtějí rozkrást banky a stát (ODS ani Babiš) nic nedělá, tak nás touto cestou brání. Klaus vidí dál než na špičku nosu než jiní Babišové:-/

0 0
možnosti

old fashioned Kokodák...

25. 9. 2012 16:05
ták a teď si hezky přihřejeme populistickou

a líbivou polívčičku...to by v tom byl čert, aby to na ovce nezabralo...R^

bää bää bää;-D

1 0
možnosti

seelen

25. 9. 2012 16:36
Re: ták a teď si hezky přihřejeme populistickou

a kdo pase tebe?

0 0
možnosti

mašlomcha

25. 9. 2012 16:03
chyba! porušil jste základní pravidlo začínajícího politika

totiž dopustil jste se názoru. Já ekonom nejsem, ale vsadil bych se, že většině ekonomů při přečtení Vašeho článku, pane Babiši, musí vstávat vlasy na hlavě.

Jinými slovy o důchodové reformě toho víte asi úměrně tomu, jak je pro Vás osobně potřebná, a jak jste se jí doposud zabýval, člili skoro nic.

Argument, že by na tom jenom někdo vydělal, je zarážející, asi jako varovaní, nekupujte v krámě housky,on na tom někdo vydělá. Takže při vší úctě k tomu, co jste dosud dokázal, bych se tentokrát já chtěl dopustit rady: "obklopte se prosím dobrými poradci, aby Vám někdy řekli: "k této věci se prosím pane nevyjadřujte, mohl byste se dopustit názoru!"

0 0
možnosti

pefben2

25. 9. 2012 15:37
Myslí na lidi asi tak jako Vy

;-D;-DRv;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik