Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

paveldopeklazajel

9. 10. 2012 16:06
a jéje slovenskej stbák káže vodu

sám rád víno. Na Babišovi jsme ztratili stovky miliónů za dotace, a to jeho Čapí hnízdo nás také stálo pěkný dukáty. Zkuste si tam dát něco k jídlu, jen pro boháče...prý pro veřejnost. Lidem, kteří nejí vepřové maso nevěřím!

0 0
možnosti

m4!_luke

9. 10. 2012 13:23
Kdo je vetsi lobbyista

Neni to nahodou soudruh autor, kteremu z kazdeho litru PHM platime vice nez korunu do jeho kapsy?

1 0
možnosti

kuča

9. 10. 2012 11:50
Pane autore.......

:-)......diskutérům se nezavděčíte i když máte v jádru pravdu. Ti Vám vyčtou STB, babičku, která souložila s jakýmsi hrabětem, ale k tématu diskutovat nebudou ! Přeji Vám, ať Vám a dalším, kteří chtějí napravit velmi špatné poměry v této zemi, odvaha vydrží !!! R^R^R^

3 0
možnosti

petrph

9. 10. 2012 11:30
o jásání skutečně nejde

Ve skutečnosti se podařil kmotrům husarský kousek- Jak to policie líčí, tak nebyla žádná korupce, nikdo z politiků Topolánkovy vlády nedostal vysoké odbytné za předražené pandury.Ó nikoliv,vše bylo křišťálové čisté , zakázka asi byla "vysoutěžena" podle pravidel a vybrána ta nejlepší. To "jenom" pan Dalílk podvedl prodejce a "nasliboval" jim že se zapříčiní-a nezapříčinil.... Opravdu komické..

Pokud jde o onu konspirační teorii ohledně ODS. Byla by jistě hodna "mistra pláště a dýky" Klause, ale asi se o půl roku přepočítal. Je velmi pravděpodobné že na blízkém kongresu ODS dojde k vyvrcholení stranické krize- a kdyby v té době byl Kalus "volný", mohl by aspirovat "jako záchrance" do vedení-a našel by dost stoupenců. Jenže, Klaus bude volný až za půl roku. A ODS by spadla až na úplné dno vlastní mravní bídy a nemohoucnosti, kdy by si měla odhlasovat "dočasné" vedení, "než bude pan Klaus "volný".To se spíš ODS rozpadne-a nově vzniklá pravicová strana si na Klause "počká"

0 0
možnosti

dadulla

9. 10. 2012 9:55
ANDREJ

Hlavně že bojuje proti korupci,ale že bere lidem práci to k tomu taky patří????;-€ - Firma Procházka je toho důkazem - 500 lidí bez práce.Dalík na něj nemá!!!!!!!Rv

1 0
možnosti

Rudolf Polanecký

9. 10. 2012 9:26
Technicka poznamka

Pokud pan Babis, jak sam bezelstne pise, vedel, ze Marek Dalik provadi nezakonnou cinnost, pak bylo jeho povinnosti oznamit to organum cinnym v trestnim rizeni. Pokud tak neucinil, tak sam prekrocil zakon a mel by byt objektem zajmu policie.

1 0
možnosti

jáša

9. 10. 2012 16:56
Re: Technicka poznamka

Takovou poznamku v dnešní době může napsát jen marťan spadlý z měsíce pane Polanecký - až do těch hrdel a statků budu hájit modrou ODS a její představitele. Až na to , že Vy máte jen prolhané (nevím jestli i prochlastané )

hrdlo, nějak mně to tam štymuje. Co se tyče statků, mám za to, že kvůli psání nevraživých, nepřátelských blogů proti levici ,jste neměl čas se vklínit mezi odkláněče peněz a majetku ve Svůj prospěch.Tam nemáte zřejmě o co přijít.

0 0
možnosti

Ismael Woods

9. 10. 2012 8:38
Hmmm

Asi takhle: je skoro jisté, že tento text A. Babiš nepsal: spousta z nás ho viděla v diskuzním pořadu (už si ani nevzpomínám jméno), kde se projevil jako primitiv a buran, něco ve stylu hlavní postavy z českého filmu Dědictví aneb *****hošigutntág. Nevěřte, že by někdo takový mohl být schopný podnikatel, nebo psát souvislé blogy - kdepak, já za tím vidím špinavé ruce agentů STB, co Babiše stále řídí, jen se jim dnes neříká agenti, ale kmotři.

1 0
možnosti

Millwall FC

9. 10. 2012 8:33
hmm, hmm...

a kolikpak jste z kapes daňových poplatníků vycucal vy? tyhle žvásty plácejte na novinkách, tamní tupé ovce vám to budou žrát...

1 0
možnosti

jirka1965

9. 10. 2012 8:31
Tak vidím,

že konspirační teorie panu Babišovi opravdu jdou.

2 0
možnosti

pefben2

9. 10. 2012 8:19
Ne

Budu slavit, až Vy zmizíte z veřejného života.

Dalík už to naštěstí udělal.RvRv

5 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik