Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jak koukám, jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.

0 1
možnosti
MH

Vy jste takovej malej českej Rotschild.

1 2
možnosti
ŠB

Objektivně uznávám, že dobrý text. Ale laciný. Vybrat si totiž mezi výplody našich novinářů tendenční text bez náznaku alespoň špetky objektivity, to zase tolik práce nedá ;-). A že VK tu a tam popírá sám sebe? Byl někdy jiný? A divit se, že mu Páral nahrává....

7 1
možnosti
ŠB

Jinak ještě malá poznámka. Diskuze prezidenta o pravici vs. levici a hodnotách je doslova komická v situaci, kdy levice v ČR privatizuje banky a dereguluje nájemné a pravice zvyšuje daně a ze živnostníků si dělá třídního nepřítele.

12 2
možnosti
VN

Klaus popírá sám sebe již hodně dlouho. To není pouze o tomto jednom rozhovoru.

Někdy loni (Svatý Václav ??) jsem poslouchal jeho projev , kde mlel o potřebě rodiny a rodinných hodnotách. Na tom by nebylo nic divného , kdyby nebylo všeobecně známé , že si občas rád mimomanželsky píchne do mladého masíčka.   

A troufnu si říci , že kdyby pan redaktor nebyl dostatečně servilní , že by žádný rozhovor nevznikl. Pan profesor totiž neodpovídá na nepříjemné otázky.

8 3
možnosti
Foto

Koho vůbec nahoře chcete, kolegové? Chudého ne, protože hrozí, že bude chtít nečestně zbohatnout. Bohatého také ne, protože si to bohatství určitě nakradl. To pak zbývá už jen CML(centrální mozek lidstva)

10 0
možnosti
IJ

I87g74o35r 94J94a44n10s48e16n

18. 12. 2012 22:29

Pekny, nesvedl bych to napsat lip...

3 0
možnosti
Foto

Všude je těžké být prorokem, ale u nás tuplem. Kdyby u nás byla vůdkyně ala Panna orleánská, tak ji dav ukamenuje dřív, než by zvedla prapor revoluce.

8 0
možnosti
FK

"Andrej Babiš" A jéje... Eště ten. Už začínám mít tý demográcie plný kecky.

10 6
možnosti
Foto

Politika by nebyla zdaleka takovým svinstvem, kdyby lidé jako vy nedávali napříč politickým spektrem "nabídky, které se nedají odmítnout", když jde o řepku nebo jiná ekosvinstva.

19 9
možnosti
JS

Z pozice vnejsiho a nezucastneneho pozorovatele s hruzou pozoruji, co jeste na toho neboheho Klause nastrci. Stalo by to za psychologicky rozbor, proc tolik malicherne a iracionalni nenavisti. Asi v tom bude hrat neco jako pocit vlastni menecennosti, provincionality a mozna tez blbosti, vuci cloveku, ktery slusne vypada a dovede se logicky a vetsinou spravne vyjadrovat.

11 8
možnosti
JP

J27o68h88n 44P27e21t36r75e86s

18. 12. 2012 15:49

Navrhuji základní slova hymny pro Institut V.Klause:To snad ani není možné,jak jsem krásný muž!Jsem urostlý a ztepilý jak lípa!Jsem inteligentní,čistý a solventní,prostě ozdoba a pýcha Čechů a krásných žen!!...;-O[>-]

9 10
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik