Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám takový pocit, že navážet se do p.Babiše je moderní sport, jenže on na současnou situaci zatím(bohužel)vliv nemá..na to, aby měl člověk názor a ideály, nepotřebuje poradce. Lepší mít cíl, na jeho plnění jsou snad státní úředníci a netřeba si něchat pěchovat do hlavy jakési rozumy.

1 0
možnosti

nechci byt prikry ale babis by mel delat uplne jine veci nez rozebirat clanky marka rezanky.. je dobre za se snazi zmenit ceskou politiku.. bohuzel to dela kontraproduktivne.. nejdriv da obrovske penize na celostatni organizaci a pak se neprihlasi do prime volby prezidenta.. tim svoje hnuti na rok zneviditelni.. a nakonec veskerou dobrou praci zarizne u jilkove zvastem o polskych srackach..at si babis vezme poradneho poradce ktery z vidlaka udela cloveka a nebo at se na politiku vykasle

2 0
možnosti

Z85d70e52n96a 38K17o89č61í

6. 3. 2013 11:20

Mám takový dojem, jako by potají koketoval Babiš se Zemanovci.

Možná se mýlím, ale dělá to takový dojem, jako by pak po vzniku strany udělal Babiš  se Zemanoci koalici ( kteří se do parklamentu určitě probojují )  a dostal tak svoje lidi přímo do parlamentu, bez nutnosti samostatné soutěže. !!

Víte on Babiš není vidlák, on je prostě zvláštní a nechá se občas unést a to pak nehledí na pravo, ani na levo - proto je v politice sám a žádná známější tvář se k němu veřejně nepřidala. Všichni čekají v pozadí, jak se mu zadaří, aby se pak na poslední chvíli zviditelnili a uloupili nějaké to politické koryto.;-)!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik