Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K68a81r68e17l 63R34a24d32a

14. 5. 2013 9:42

Novináři se důsledně řídí heslem  koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Pokud se člověk chce dozvědět něco podstatného, musí hledat názory těch, kteří za ně nejsou placeni.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby byl stát podnik, tak už dávno zkrachoval. Podobně by dopadla i EU. Není divu. Stejně by dopadly i všechny skutečné podniky, kdyby do řídících funkcí byly všelidovým hlasováním vybíráni laici a neodborníci, jen podle toho jak umně umí mlátit jazykem, či podle příjemného kukuče. Není jiné cesty, než stát řídit jako velký podnik. Jenomže jak by k tomu došlo, zmizel by prostor pro všelijaké zlodějny a neschopní by rázem museli opustit výnosné posty a tomu se státní úředníci i politici budou bránit zuby, nehty.

2 0
možnosti
Foto

Možná je to tím, že lidé mají svůj rozum. A mediální masáž pouze berou v potaz. Jsa poučenými z chyb.

2 0
možnosti
SN

:-)  Viděl jsem Vás u Moravce v HP i u Jílkové, fandím Vám!! Ten prohnilý rybník je třeba trochu rozčeřit, a samozřejmě, jak někdo přijde s myšlenkou změny, tak po něm přes média všichni vyjedou! U médií platí důrazně :  KOho chleba jíš, toho píseŇ zpívej !  R^R^

1 5
možnosti
Foto

Nějak jsem nezaregistroval, že byste důvěryhodným způsobem představil své hnutí jako novátor na politické scéně, které odstraní klientelismus a obrovský korupční sytém a zároveň učiní konečně z občanů podílníky na správě věcí veřejných s likvidací současné frustrace z politiky a řízení státu.

6 1
možnosti
Foto

Pane Babiši, takto nepřemýšlí jen média, ale i řada občanů (někdo píše vovčanů). Ostatně, možná se to projeví i zde, v diskusi. Někteří si snad myslí, že ti současní politici jsou sice k ničemu, ale víme, co od nich čekat. Další "vyučily" Věci veřejné. Média nejsou v ČR sedmou velmocí, ale často placenou mocí. A tak kdokoliv přijde s nápadem, který by opravdu mohl sloužit lidem, je okamžitě zlynčován coby lhář a populista. No, a vy, vy jste přece podnikatel a navíc se vám daří, takže určitě chcete politickou moc, abyste byl ještě bohatší. Lidé rozumným návrhům nevěří a ty špatné nebudou volit. Takže zůstávají ti zkorumpovaní, kteří jsou u vesla. Což je zlé.:-P

3 5
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik