Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Babiš sleduje samozřejmě vlastní zájmy, byl by nenormální, kdyby to nedělal. Stejně se chovají i politici, když státní zakázky a dotace "prodávají" za 10-15% Handsalbe. Kdyby byl premiérem přihrál by sám sobě zakázky bez úplatků a mohly by tak být o 15 % lacinější.

4 5
možnosti
RH

Čím to je, že váš písemný projev má o dost vyšší kvalitu než ústní? Navíc píšete česky, což je jazyk, který moc neovládáte.. Kdo vám to píše?

19 7
možnosti
Foto

Písemný projev všech je lepší než ústní, protože je na něj víc času a dá se před vytištěním pozměnit nebo opravit

16 2
možnosti
KC

Myslím si, že ČSSD by zvýšila životní úroveň lidí, ale tu díru v rozpočtu by ani za deset let nezašil regiment královských krejčích, protože levice se tradičně neovládá v rozhazování veřejných financí.

16 5
možnosti
Foto

P45e65t82r 54U78g73r45i26n

20. 5. 2013 17:40

Pne Babiši, tohle je boj s větrnými mlýny! Ti co visí na státu si lano nepřeříznou a socani jim po volbách zase pošlou něco z toho co seberou těm druhým. A tohle prostě nepřebijete. Bohužel, pud sebezáchovy těch nezodpovědných a závistivých lidí je daleko silnější než pochopení, že se tenhle marast musí změnit. Těchto lidí je tolik, že s přehledem to socanům vyhraje volby. Já už zlomil hůl a čekám na příležitost, abych vzal kramle tam, kde si budou více vážit toho, že člověk vytváří pracovní místa, žije zodpovědně a nevisí na státu a jeho milodarech. Nemá cenu se o něco snažit, líný a nezodpovědný elektorát musí sednout zadkem na zem, aby se něco změnilo, ale u toho já být rozhodně nechci.

27 2
možnosti
Foto

Mějte na paměti, že pan Babiš je zářnou ukázkou podnikání za cizí peníze. Využil všech možností, které mu tento nesmyslný systém dal k disposici. A takový chce kázat morálku?

8 14
možnosti
Foto

Hrubě Vás nesnáším, ale ta východiska jsou pravdivá. I argumenty.

10 5
možnosti
JK

Pan poslanec se tusim jmenuje Šeďa..

0 2
možnosti
LH

Pane Babiši, Vy věříte, že poslanci tam jsou od toho, aby dělali něco pro lid?Ať už pravá nebo levá strana.

Poslechněte si zde   http://www.youtube.com/watch?v=SDBjZihS89g     co říká František Ringo Čech o VŠECH poslancích.ŽÁDNÉMU Z NICH NEJDE O BLAHO LIDU, ALE ABY PŘIŠEL K CO NEJVĚTŠÍMU KOLÁČI a SÁM  se mohl napakovat.NA LIDI KAŠLOU!!!

18 3
možnosti
VH

František byl vždycky strašně ukecanej. A samozřejmě - aby se prodal - byl vždy dokonalým populistou.

   Mimochodem: Jakpak hlasova FRČ v době poslancování?  Jaké návrhy během tří let přednesl?

11 3
možnosti
JN

Je fakt, že ČSSD nebyli tak nenasitní a nezaprodávali naši zemi ve velkém, což ODS09 se svými přisluhovači ano, proto ten nárůst dluhu. Navíc dluh tady založila ODS a ODA. Paroubek to komentoval stylem, že dluh po zločincích nebude splácet a svoji vinu na tom nesou i Ti co své peníze půjčili někomu tak nedůvěryhodnému. Souhlas. Ale co se týká změny ve funkční systém, na žádnou ze stávajících stran nevsázet, podle toho jak reagují na návrhy senátora T.Okamury mohu bezpečně říct, že nechtějí jeden metr pro všechny a nechtějí být za svoji práci odpovědni.

5 32
možnosti
JN

Proto se rozhodli to tady zcepovat se svým společenstvem. Jasné spojení úplně všech parlamentních stran !!! Nepřístupno osobám mladším 18cti let a nedoporučuji ani slabým povahám: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/341030/Zanik-demokracie.html

3 20
možnosti
JS

ČSSD životní úroveň obyvatel nezvýší, to má autor zcela pravdu. Nicméně si myslím, že ani ANO 2011, či jak se to hnutí jmenuje, by o moc lepší nebylo.

5 1
možnosti
PF

P18e60t26r 23F78o19j50t95í85k

20. 5. 2013 16:08

Pane Babiši, úroveň obyvatelstva ČSSD nezvýší. Jakou úroveň ? Materiální, morální ? S Vašimi interpretovanými články většinou souhlasím. Ale už jsem přestal věřit v tento systém, o kterém si Vy stále myslíte, že se zlepší. S jinými lidmi, s jinými názory, s jinou prací pro dobro věci. Myslím si, že už bohužel pohár přetekl, není za pět minut dvanáct, dvanáctku už ručička minula. V současné demokracii. Lidi už nečeká něco lepšího, nějaká naděje v otočení se o 180 stupňů. Ovládáte trh s potravinami, asi byste to mohl alespoň tušit.

5 3
možnosti
JN

Aktivní vzdávač. omg

1 10
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik