Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co za tím kdo dokáže hledat, to je dost zajímavé.

Přitom se jedná o boj v jedné partaji. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pročetl jsem si diskuzi a znovu tady nacházím závist a nevraživost vůči schopnějšímu a bohatšímu. pokud se budeme těmito nízkými pudy řídit, nedokážeme nic. Budeme dál volit ty "chudáky", kteří nám toho nejvíc naslibují a cpou se na kandidátky jen proto, aby mohli voliče potom bezuzdně okrádat.

2 0
možnosti
Foto

Nečas připomíná Gorbačova. Oba vypustili z láhve džina, který je zahubil. Nástupci M.G. džina vyhnali někam na Sibiř a zrenovovali carismus. Nechme se překvapit, co udělají nástupci Nečase.

0 0
možnosti
Foto

Pan Babiš na něco zapomněl - Petr Nečas dojel na měnící se etické standarty české politiky. Zkrátka má problém s něčím, co se tu 22 let běžně dělo.

To je rozhodně příznivá zpráva.

Zajímavé je, že premiér za ODS umožní poprvé po 22 letech nezávislé fungování justice a p. Babiš označuje ODS za nereformovatelnou stranu.

Zkrátka svět se mění - pokud se zároveň vyššímu etickému standartu přizpůsobí, stávající politické strany, tak přežijí. Jinak zmizí ...

Pro nová hnutí a strany platí totéž.

0 0
možnosti

J80a17n 72H21l38e79d33í54k

19. 6. 2013 17:31

RNDr Nečas se absolutně do české politiky nehodí, neumí zařvat, neumí trvale podvádět a utvářet komploty s mafiány. Jeho kritici to však zvládají dokonale. S odřenými boltci to přestál 3 roky, což je neuvěřitelné, když humanisté z KSČSSD si s ním denně vykloktávali své politické jedy.

2 0
možnosti
Foto

Pane Hledík, nezákonné úkolování tajných služeb by zlámalo vaz i americkému prezidentovi.

1 0
možnosti

Pisatel článku mistrně manipuluje s fakty. Prokládá polopravdy se skutečnostmi a snaží se aby čtenáři převzali vše tak, jak je napsáno, a to do důsledku. Osobně se ptám jaký je rozdíl mezi Romanem a pisatelem článku? Oba náhle zbohatli a získali moc. Je jen otázka, kdo a jak k tomuto bohatství došel? Pro občany Česka je lhostejné, zda jednomu  k němu dopomohla ODS a druhému třeba ČSSD.

2 0
možnosti

Z66d73e51n81a 31K59o88č21í

19. 6. 2013 16:35

Na rozdíl od Vás musím dát za pravdu p. Babišovi. Ono to popsání v blogu je skutečně dost blízké informacím, které mám zprostředkovaně i já.  Nečase neustále sužovaly nejrůznější frakce ODS, mezi kterými musel lavírovat a přijímat někdy i rozhodnutí, které nechtěl, ale byl k nim vydíráním ( např. páně Tluchoře, Béma ....... ) donucen.  Vždy se našlo pár nespokojenců z vlastních řad, kteří řekli, že ruku pro zákon nezvednou, pokud on neudělá to, či ono.  A tak Nečas začal vyučovat veverky, likvidovat Džona, Malého Napoleona, Dobeše..... i nového policejního ředitele ..... a to jen proto aby byly přijaty zákony o nichž byl přesvědčen, že přijaty být musí. 

Co se týče rozdílů - tak Roman byl pouze najat - předchozí praxi měl tuším ve výrobě smažených brambůrků, ABY KRYL TY, KTEŘÍ ČEZ SKUTEČNĚ ŘÍDÍ a dohazoval jim kšefty i dobře placené pozice v této firmě...... 

Babiš šel cíleně za vybudováním svého holdingu od privatizace a postupně skupoval akcie konkurentů ......, majetek od insolvenčních správců ........ On se ke svým penězům dopracoval ( někdy samozřejmě i za využití výhod, které stát poskytoval ). Romanovi stačilo natáhnout jen ruku, protože stát mu dal jako dar celé bohaté království. ( Hušák dostal podobný dar a dokázal jej dovést k bankrotu ). !!

2 2
možnosti

Výborně s.Babiš,mohla by se otevřít kauza Unipetrol (kde jste pár let hospodařil,aniž ny jste korunu zaplatil) a biopaliv....R^;-D

4 0
možnosti

Babis nejses nahodou ta nitka ty?

5 1
možnosti

Myslím, že tady jde o něco jiného a že špagátky vedou do USA.

2 3
možnosti

určitě, a asi přes Rusko.

3 0
možnosti

"Paní Nagyová pro něj dělala špinavou práci, stýkala se s lidmi a dohadovala kšefty, kterých se Nečas účastnit nechtěl." to je buď naivita (to nepředpokládám) nebo záměrné připisování kladných bodů tam, kde to nejde. Proč?

3 3
možnosti
Foto

Vidím v tom leccos, ale kladné body rozhodně ne ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik