Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-/Škoda, že MAFRA neprovozuje i ČRo2...:-/

0 0
možnosti
PJ

Fajn, ale pro začátek se, pane Babiši, zkuste postarat o zlepšení jazykový a stylistický úrovně článků, to znamená buďto nahnat redaktory do kursů češtiny, nebo najmout kvalitní korektory. Tímto nabízím sám sebe jako externího (po internetu) korektora, neb češtinu fakt umím (zatímco jiný jazyky nikoli), ačkoli to tak nevypadá, když do diskusí píšu záměrně hovorově. Ale spisovnou češtinu ovládám. Nekecám.

0 1
možnosti
Foto

někteří redaktoři již začínají psát jinak, obracet kabáty. To je velmi důležité, alespoň vidíme, s kým máme tu čest R^

0 0
možnosti

Jestli budou mit dustojne podminky podobne tem, co maji ostatni zamestnanci ve vasem imperiu, tak to je predem lituju.

0 3
možnosti
SN

:-)  Pane Řího, to máte z JPP(jedna paní povídala), nebo z osobní zkušenosti? Já mám kupodivu opačnou! Platy slušné, sociální zázemí také ! POdotýkám, že jsem už roky v důchodu, nejsem tedy jeho zaměstnancem, ale potkávám se s lidmi, kteří v jeho firmě pracují!  Rv

0 0
možnosti
MM

Inu, koupit firmu, která produkuje stěží 2 % zisku, to je opravdu "skvělý" podnikatelský záměr. Tady vůběc jinak nejde o problém, zda bude nějak podporováno hnutí či strana ANO. Jde o to, že mediokracie ovlivňuje veřejné mínění a tedy politiku jako celek. O to tu jde. Všimli jste si třeba, jak "nezávislá" veřejnoprávní televize je zaujata proti Zemanovi (nijak jej nehájím), jak moderátoři kladou otázky, jaké lidi s tím "správným" názorem si zvou do diskusí, jak nepřímo podporuje "101 koalici" v nároku na Vládu?  Takže nedělám si iluze.

Ale bylo by fajn, kdyby se pan Babiš zasadil o to, aby měl redaktory, kteří, když o něčem píší, nedělali gramatické chyby a věděli o čem píší. Aby se jím vlastněná media zbavila puncu bulvárnosti. Aby administví diskusí bylo opravdu adminstvím a ne cenzorstvím, jak se občas stává. To by mi jako uživateli pro začátek opravdu stačilo.

1 0
možnosti
ZH

No jestli má ta firma se současnou produkcí 2% zisku, tak když to vezme do ruky někdo jinej musí zisk zákonitě vzrůst. ;-D Já jsem jenom dost skeptický, jestli na to bude pan Babiš mít čas. Létat mezi řepkou, houskama, politikou a teď ještě noviny a internet ? Já jsem člověk přející, uvidíme co se z toho vyklube. Když to nevyjde, tak maximálně zmizí ten frontovej pohrobek ze stánků.

0 0
možnosti
Foto

pravděpodobně se jedná o proklamaci nebo nástupní řeč. Tak nějak jsme si zvykli, že praxe ukáže něco jiného. Kdybych se mýlil, činím tak rád.

1 0
možnosti
MK

A teď tu o sněhurce ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
MT

Koukám, že nikoho jiného to nenapadlo, takže: přeju ať se nám dobře čte, novinářům dobře píše a Vám dobře sype:-)R^

1 0
možnosti
JH

J23o97s85e61f 12H48y85t63l

28. 6. 2013 15:14

Otázkou jest, kdo v MAFŘE je skutečně novinář a kdo si na něj jen hraje.

4 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik