Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On už si Benda (a jemu podobní) ohlídá, aby na kandidátce obsadil takové místo, které mu zaručí, že bude zvolen, i kdyby pro ODS hlasovalo jen 5% voličů. 

A pokud ho lidé vyškrtají, procpe se na jiné teplé a pokud možno vlivné místečko jinak, případně si počká na sněmovnu jako náhradník (a v mezičase si bude hrát na šedou eminenci).

Dokud budou v ODS takoví jako on, odmítám ji, coby její bývalý skalní volič, dát svůj hlas.

2 0
možnosti
JV

J55i64ř83í 39V74l98a68c79h

5. 9. 2013 20:57

Jestli se nepletu, tak v případě Bendy měla i ODS dost rozumu a dala ho v minulých volbách na nevolitelné místo. Ovšem našlo se dost...jak to říct slušně... voličů, kteří mu dali preferenční hlasy.

0 0
možnosti
Foto

njsem si jist, že na tento blog píše pan Babiš osobně, spíš má na to specializovaný tým. Vycházím i z toho, že diskuze se nezúčastnuje.

0 0
možnosti
Foto

Co chtěl, to napsal...

3 0
možnosti
Foto

Benda do bedny....a pustit po vodě......dopřál bych politického odborníka našim sousedům po proudu;-D

3 0
možnosti
Foto

(nadsázka, samozř.....ať mě do hod. nechmátnou "kukláči") ....čoek dneska nikdá neví;-D

0 0
možnosti
Foto

Práva využije v případě nezvolení jen tehdy, pokud u moci zůstanou jeho soukmenovci a on jim bude dělat v nějaké advokátní kanceláři služby typu Judr Rittiga. Pokud volby zvednou v české politice tsunami, nezbude mu, než se někam uklidit a užívat nastřádané stovky milionů. Pokud vyhraje strana, která prosadí zákon na prokazování původu peněz, tak bude muset vyjet někam na Kajmany.

5 0
možnosti
MB

Napsáno výstižně. Karma. R^

4 0
možnosti
AF

A.BABIŠE   [>-][>-][>-]   BUDU VOLIT R^

Pokud se mu podaří jiná, lepší  a hodnotnější politika s výsledky lepšími,

nežli ty které jsme měli doposud poznat , to by byl záraz pro všechny jeho oponenty a pochybovače .

Napsal to hezky česky :-) . Volební vize se mi také zamlouvá .

A co se týče studia v 80.letech ? není horší než u jiných z téže doby, a bez podvodů ;-D,

není to politik " rovnou ze školy" , a je to úspěšný člověk , který  nasbíral dosti zkušeností , aby si zasloužil šanci ukázat co umí [>-] ;-) Věřím, že to bude dobrá volba .

7 3
možnosti
Foto

Až na to, že tak "hezky česky" by to pan Babiš nenapsal.

3 2
možnosti
OK

Za první republiky takový Masaryk působil v politice také slušně dlouho: 17 let. A Beneš ještě déle. Masaryk byl v důchodovém věku, ten už teoreticky mohl zůstat sedět doma, Beneš byl mladý (v roce 1918 mu bylo 34 let) a nebyl prakticky zvyklý dělat nic jiného než politiku (tu dělal ve Francii již dávno před vznikem ČSR).

Jako zadní vrátka si ministr, premiér a prezident Beneš zařídil poněkud protekčně profesuru, aby se mohl živit i jinak, kdyby nedejbože z politiky vypadl.

V případě obou jmenovaných pánů existovali tehdy různí Babišové, Bártové či Okamurové, kteří chtěli tyto "staré kádry", dnes bychom řekli politické dinosaury, vyházet na smetiště dějin. Obzvláště aktivní byli v tomto směru komunisté.

3 6
možnosti
LK

Vaše srovnání T.G.M a např. pana "úplně zbytečného" Bendy trošku hodně pokulhává. TGM vstoupil do politiky ve svých 41 letech již s docenturou a v reálném životě před tím se dokázal slušně živit bez napojení na státní cecek. E.Beneš také získal akademické tituly před vstupem do politiky a živil se jako učitel.

10 0
možnosti
Foto

Myslím, že by se pan Babiš měl zamyslet nad tím, jakou hodnotu mají jeho tzv. ekonomická studia v 80. letech a jeho působení ve vysoké funkci Mezinárodního studenstva, když opominu to ostatní.

Vadí mi to pavlačové schazování, když sám mám máslo na hlavě.

4 8
možnosti
OK

Což o to, na hlavě máme každý kdeco. Ale co teprve uvnitř!

0 0
možnosti
PK

P95e50t96r 44K14o29l36á54ř

2. 9. 2013 12:39

Jojo, protekční spratek Benda jr. Na otázku proč je vplacené funkci městské firmy odpověděl že z platu poslance (+ další příplatky) by nedokázal uživit čtyřčlennou rodinu. Toto řekl ten parazit na plnou hubu v TV.Rv

17 1
možnosti

No šak ony jsou to ročně jenom necelý dva miliony. Z toho se fakt vyžít nedá.

3 0
možnosti
OF

Pokuď vím, tak Benda udělal nejlépe ze všech žáků zkoušky na prestižní pražské gymnazium z politických důvodů však nebyl přijat. Hloupý určitě není.

Souhlasím však s tím, že v politice by  měl skončit. Vy naopak byste se do té politiky neměl dostat. Pokuď vím, byl jste čelnem Stb-.To je jeden důvod. A druhý důvod ? Pro mne je zřejmý. Přičínil jste se rozdmýchání protipolské kampaně. Věřte, nám Polákům žijícím v ČR, to život nijak nezlehčuje. Je to od vás velká podlost, tím více, že pro svoje výrobky nakupujete maso v Polsku, jak jste se sám přiznal v televizi. Typické estébacké manýry. Vy i Benda jste pro slušné lidi nevolitelní.Rv

10 7
možnosti
RK

To je divný. V roce 1988 byl přijat na MFF UK8-o

5 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik