Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Osobně nechápu různé příkazy a zákazy na blogu, kromě slušného chování. Blogy by měly být aktuální a teď je čas voleb. 

Jediná chvíle, kdy se lidé mohou vyjadřovat a politici je berou vážně. Tedy aspoň někteří. Tak proč tomu nedat prostor.

Navíc každý se k tomu může svobodně vyjádřit a ostatnísi udělají názor. A na tom blog stojí :-)

Držím panu Babišovi palce R^

1 0
možnosti
Foto

mám dojem, že někteří diskutující opravdu věří, že si blog píše Babiš sám.:-)

0 0
možnosti
ZK

Z89d65e79n57a 98K44o51č59í

12. 9. 2013 11:30

Je celkem jedno, jestli si to píše sám, nebo ne. Mnohem důležitější je to,  že pod jeho blogem píše pravdu !!

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem začal probírat, co ANO nabízí a nějak mi připadá, že je to jako s tímto blogem. Prostě mají rozjetou nějakou cestu a na ohlasy příliš nehledí, protože hlavním cílem je zřejmě přesvědčit voliče o vhodnosti volit ANO, než je přesvědčit, že ANO bude jednat v jejich zájmu.

Soudím tak nejen z tohoto blogu (samozřejmě), ale i z vystupování pana Babiše i z chyb (neúmyslných?) v jejich dokumentech.

Neznalost nejen bazálních problémů, ale i aktuálních témat, která tíží a zajímají občany, spíše nasvědčují aroganci a hlavnímu cíli tohoto uskupení: získat politickou a hospodářskou moc.

1 0
možnosti
Foto

Žádám na tomto místě adminy blogu idnes, aby dodrželi své slovo uvedené v tomto článku:

http://redakcni.blog.idnes.cz/c/360337/Blogy-a-diskuse-pred-volbami-propagace-nepripustna.html

a předvolební agitku kandidátů nepouštěli do éteru blogů na idnes. Tedy ani tento. To, že se jedná o majitele tohoto serveru a tudíž nejde o ušlý příjem z reklamy na tom nic nemění. Pravidla mají platit pro všechny stejná. P. Babiš to ostatně na svých bilboardech píše.

1 0
možnosti
ZK

Z21d46e58n20a 15K23o93č66í

11. 9. 2013 11:14

Od kdy platí ona předvolební kampaň !!?

1 0
možnosti
Foto

1. Pan Babiš koupil noviny více méně omylem, když šel ráno do práce, tak mu žena řekla, ať cestou koupí Mladou Frontu.

2. Pro mě je sympatické, když do politiky vstupuje hodně bohatý člověk. Těm méně chápavým to objasním, miliardář nepotřebuje ukrást pár milionů z výstavby dálnic nebo nákupu armádní techniky, aby si postavil cukrlátkový domek v satelitu než socky, které si lezením do příslušných zadnic a slibem loyality zajistily volitelné místo na kandidátce.

3. Je pěkné, když lidé dobře ví co ne a umí to různými vylhanými a smyšlenými bláboly a polopravdami obhájit. Ale zatím nikdo nepíše, co ano, že by dobře fungující stát Sobotky, Haška a Škromacha?

4. Osobně proti paní Němcové nic nemám, ale jako duševní gigant mi moc nepřipadá. Nikdy jsem od ní nečetl žádnou knihu nebo teoretickou úvahu na nějaké politické, ekonomické nebo sociální téma, neslyšel jsem její vizi fungování státu a plán na obrodu ODS, který by měl hlavu a patu.

3 1
možnosti
AK

Ad1: ještě že mu neřekla: "Kup čínu."

Ad2: nevýhoda je v tom, že moc neví jak se žije s průměrným nebo podprůměrným příjmem a s novodobým drábem - exekutorem - za dveřmi.

Ale prosadit mohu chtít jako zámožný třeba snížení daní právnických osob ze současných 19% na úroveň Řecka (12,5%). Zdůvodnit to jde jako vždycky přes "konkurenceschopnost" a znamenalo by to cca - 45 mld. příjmů státního rozpočtu.

To pak nahradím "sblížením" snížené sazby DPH se sazbou základní (i tu musím trochu zvednout), takže ti nejchudší relativně nejvíc zaplatí za úlevu zahraničním investorům (u nás vlastnící 75% firem). Nebo řeknu že stát zase na něco nemá a hodím to do klína soukromým osobám - lesy, školy, nemocnice, poštu, zbytek důchodového zabezpečení, zbytek IT - jo je ještě co privatizovat.

0 1
možnosti
DH

Možná kdyby pan Babiš vrazil ty miliardy, za které nakupeje všemožná média, vrazil do svých párků, tak by tam bylo méně různých nahrážek, kůží a separatů. Ale mám obavy, že čím více bude skupovat média, tak se to nejspíš odrazí opět na nekvalitě jeho potravin.

0 0
možnosti
LV

Závist s blbostí Vám musí značně komplikovat život ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ohledně ODS svaté pravda, ale proč jsou zamlčeny dotace na řepku atd.???!!!!!!

1 2
možnosti
ZK

Z23d42e63n77a 82K98o17č39í

11. 9. 2013 6:49

Protože se na nich Babiš podílí jen 3  % z celkově vyplacené sumy. To byste ale o tom musel něco vědět a ne jen plácat nesmysly typu - jedna paní paní povídala. ;-D!!

2 0
možnosti
ZB

Kostelecké uzeniny také kdysi byla dobrá značka...dnes je to jen krásný obal a nepoživatelný obsah.Někdo ovšem spolkne úplně vše i populistické sliby pana Babiše....:-/

3 1
možnosti
DD

Sortiment mají hodně široký. Kupujte ty dražší výrobky, pokud na to máte. Ty nekvalitní a plné náhražek jsou určeny cílové skupině, kam se teda řadíte ...

4 1
možnosti
Foto

Asi jste si nevšimli,že tento blog je pouze obrana pana Babiše na výpady Miroslavy Němcové na její veřejné vystoupení .Jsem příznivec pravice,ale to ,co za poslední rok ODS předvedla,je politováníhodné a není se co divit,že mnoho jejich voličů dá letos hlas ANO a pošle ODS do očistce. Snad se to paní Němcové podaří a pár poslanců v parlamentu zůstane,aby aspoň sledovali,co se děje....Budou na to mít čtyři roky,snad...:-P:-P:-P

6 1
možnosti
JD

J83i23ř40í 46D41u35š79e34k

11. 9. 2013 11:12

ODS měl přece očistit Nečas, proces v Očistci se tedy nevyvedl, tak teď nám už zbývá jen Peklo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik