Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel pravo-levý idiotismus existuje. Byl tady, je tady a bude tady. Jediná možnost, jak s tímto stavem něco opravdu zásadního udělat, je definovat, představit a uvézt do praxe politický střed. Fundamentální politický střed. Vím, že paní Jourová mluví pravdu, když říká, že nad tímhle tématem poslední rok usilovně přemýšlela. V mých očích je tato žena skutečný politik. A její formulace a vystoupení v Hyde parku na ČT, mne osobně velmi příjemně překvapilo. Považuji tuhle personu za největší aktivum ve vašem hnutí. A to, že se její myšlení stále nedobralo k vytouženému vědomému vědění, je-li ideologie ve straně/hnutí vůbec potřebná, a kdyby byla potřebná, která je ta správná...přisuzuji jen a pouze faktu, že s tímhle tématem nežije od r. 1995. [>-]

0 0
možnosti

Předně je třeba říct, že už dnes vidím ve vašem hnutí zárodky budoucích vnitrostranických rozkolů. Ačkoliv se dnes vezete na vlně pozitivismu, ke kterému vás volební výsledek zatím nepochybně opravňuje. Ale moudrý člověk právě v těchto chvílích nejvíc myslí na chvíle opačné. Na okamžiky krize, které jednou nepochybně příjdou. Jistě to pro takového člověka není aktuální prioritní věc, nýbrž vnitřní intenzívní dialog s tím, jak zužitkovat dobu výher k tomu, aby doba proher buď byla zásadně pod kontrolou, nebo alespoň maximálně možně omezila negativní dopady. [>-]

0 0
možnosti
Foto

Pane Babiši, myslím, že ve čtvrtek, kolem deváté hodiny, jsem od vás dostala u Muzea vynikající koblihu! Řekla jsem, že vám fandím a podala jsem vám ruku. R^ Řekl jste, vy máte krásně teplou ruku, to já jsem zmrzlý... :-) A když jste to říkal, viděl jste mě. Nestává se často, aby vás politici "viděli", když s vámi mluví. ;-) Ať je vše, co uděláte po svém zvolení, tak dobré, jako byla ta kobliha! R^

1 1
možnosti
Foto

Pravicový pan Babiš potřebuje, aby jej volili také lidi levicového zaměření, proto říká, že pravice a levice neexistuje. Po volbách samozřejmě zjistíme, že tomu tak není, to ale bude již jiný příběh.

3 4
možnosti
Foto

To ceho se zatim docitam proti Babisovi jsou  asi 3 veci. Ze byl v KSC,( kdo nebyl z tech darmozroutu ktere chcete volit), ze byl agent StB, to neni dokazano a nekecejte ze je, a ze je bohaty. Ano zavist, ze je bohaty, tim padem je zly. Nu a pak jeste ze jeho parky pry obsahuji vice kurecich separatu, nez lidem chutna. Nekomu nechutnaji jeho konzervy, to se snad tak honem neuvidi, kolik spiny lide vyhrabou, jen aby neco rekli. .Nevim jak tohle muze obstat. Ale neokradal stat, neni zapojen do zadnych machinaci s verejnymi penezmi, nikdo ho nemuze narknout z podplaceni, tedy z korupce, nedelal nic, co delali vsichni ti slavni politici, kteri se trepou aby se dostali zpet do snemovny s vasi podporou. Presto Babis je spatny a oni jsou dobri. Ja uz tomu nerozumim.

7 1
možnosti

Pane Krejčí, Babiš že neokrádá stát? Je bohatý díky dotacím z našich daní a nechá se korumpovat státem. To je podle vás morální?!?

2 4
možnosti

,záhadou pro některé našince jsou země, kde jim tradičně dostačují dvě tři historické strany, jedna nalevo, druhá napravo a také mají k dokonalosti hodně daleko. Asi tam za ty desítky let mají zkušenost, že spasitelé neexistují ...především  ti co tvrdí jak jsou široce do obou stran rozkročeni ..haha;-D

1 1
možnosti

Vy pane Babiši jste evidentním levicovým intelektuálem.

Levicoví intelektuálové nepřináší žádné svobody. Berou lidem plody jejich práce. Vždy ovládají mediální prostor a téměř bezstarostně ruší svobody morálních pravicových hodnot podporující život na této planetě. Domnívám se, že morální lidské pravicové hodnoty jsou vzkříšeny vždy pouze po velkém utrpení. Pokud budou vychovávat nové generace nadále levicoví intelektuálové nelze lidstvu nijak racionálně pomoci v jeho rozvoji beze ztrát a bez krve.

0 8
možnosti
Foto

Podle Vás se v Česku zrodil nový K.Marx vlastnící 120 firem a uvažující o komunistické budoucnosti?

3 1
možnosti

To se vám to debatuje s politickou mrtvolou, která tam zůstala jako slavný kůl v plotě Milouše Jakeše. Počkejte až naskočí ti praví šíbři, mafiáni z ČSSD, TOPky, Prezidentovi muži a japončíci. To se teprve zapotíte.

3 0
možnosti

Ta p. Němcová s vámi, ale zatočila ve včerejší debatě. Stál jste vedle ní jako uličník z 5.B.

0 6
možnosti
Foto

No, nevím, můj dojem byl poněkud jiný. Dokonce bych řekla, že podstatně jiný.

8 1
možnosti

Pane Babiš, kupujete si media opravdu jen z čistého úmyslu anebo proto, aby o vás nikdo nesměl psát špatně, spíš naopak. Vaše strana se pomalu rozpadá, někteří od vás odcházejí, protože všichni ve vaší straně musí mít jednotný názor. Ve straně vystupujete jako diktátor. Dělníci ve vašich firmách berou deset tisíc čistého, o kvalitě vašich konzerv škoda mluvit. Po volbách si nás všechny koupíte?!????

1 5
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik