Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P47a98v23e22l 35Š62v31e67c

18. 11. 2013 20:22

Neustálé hloupé řeči o komouších a STB mě připadá jako mlácení prázdné slámy. Nikdo neví jak to tenkrát bylo, jenom p.Babiš sám. Podle mě je daleko důležitější co dělá teď a jsem přesvědčen, že je to po letech konečně člověk, který to s touhle zemí myslí dobře a já mu věřím. Ale budu mezi prvními kritiky, když nás zklame. P.S. Mám tu velkou zkušenost,že nejvíc nadávájí na komunisty a STB ti kteří mají sami máslo na hlavě. To je v naší zemi bohužel historicky zakořeněné. Viz po válce Rudé gardy, které se převážně rekrutovaly z konfidentů gestapa atd.:-)

0 0
možnosti

Je to pěkné, lidové, ale co na plat, jsou tam spekulace. Tudíž to sám shazujete. Vy nemůžete vědět, co si povídali Sobotko/Haškovi pučisté. Nebyl jste tam. Nebo jo?

0 0
možnosti

Věřím, že je u Vás více intuice než kalkulace. Samozřejmě to bude těžké, narušujete staré pořádky. Ale v roce 1989 se to sesypalo tak rychle a nyní se to může sypat také. A to navíc pozitivně. Hodně úspěchů !V

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za informace pane Babiš.Doufám,že vás politický systém nesemele a že skutečně splníte,co jste slíbili a že mě nebude mrzet hlas,který jsem vám dal.Držím palce a těším se,že opravdu bude líp.

0 0
možnosti

Hlavně v tom Brně doporučuji probrat s primátorem Onderkou možné úplatky;-D

http://sestak.blog.idnes.cz/c/371609/Primator-Onderka-zrejme-uplacel-u-Andreje-Babise.html

0 0
možnosti

F84i82l29i46p 76R63u29l50f

6. 11. 2013 6:56

Díky. Ještě více by se mi líbil nějaký pravidelný pořad v TV nebo stream tady, se záběry ze sněmovny, aby bylo vidět jak a kdy a pro co strana hlasuje, ale to by zas kdekdo nadával, že je to účelově sestříhané a argumenty pro/proti překroucené. Prostě něco, aby člověk viděl, jak ten který poslanec, slibující to a ono své sliby plní. Pro ty, co hodlají poznamenat že takový pořad už existuje: Ne, díky, na záznam jednání sněmovny opravdu nemám, x hodin žvástů nesouvisejících s tématy, pospávající poslanci, poloprázdné lavice bez komentářů kdo chybí, o čem se jedná, jaké byly tlaky, co kdo připomínkoval a proč atd... to mne nezajímá, to má nulovu informační hodnotu.

0 0
možnosti

Samozřejmě, že valná většina politologů či filosofů mluví ze zkušenosti a ze znalosti. A tak jejich vstřícnost takovému hnutí jako je ANO není příliš optimistická. Nicméně je nutno si položit otázku k čemu jejich politologické rozbory a pod. za posledních dvacet let vedly. V podstatě stále konzervovaly politické struktury a vše nové na politické scéně odsuzovaly k zániku - prostě nepřipouštěly jiné možnosti, jiné varianty. A to je myslím zásadní chyba, která vedla až k tomu, že politika může být o lži, zlomyslnosnosti, úskočnosti, intrice a vše je dobré pro zachování politika (politické moci) i když je to záhubné pro stát. Dlouho se vedla a vede polemika o tom, jak velká má být ingerence státu do života občana a stává se to téměř zaklínadlem, kdy někdo tvrdí, že v malé míře, či někdo je zastáncem velké míry. Je to v podstatě jedno a není to politikum! Činnost jakékoliv řekněme politcké strany nebo hnutí má směřovat k zajištění ve všech směrech morální a konzolidované funkci státu, což je základní předpoklad i k morální a konzolidované existence občana v tomto státu. Velké systémy se skládají z malých prvků a nesou jejich znaky. Chtěl bych tímto říci, že stát nemusí spravovat nutně politická strana, ale musí to být v každém případě společenství občanů, kteří naprosto jasně chápou, že údržba, budování a konzolidace státu je tou jejich nejdůležitější činností a při tom se musí řídit základními principy, které jsou například v křesťanské společnosti jednoduše a srozumitelně definovány deseti základními body údržby a zachování hodnot -t.j. desaterem. Zcela nezastupitelnou úlohu v tom hraje maximálně dosažitelný princip "přímé volby" a definice přímé odpovědnosti. Je  pravdou, že život bohaté vrstvy obyvatel nemůže dlouhodobě být zachován v neustále chudnoucí společnosti jako takové, společnosti kde narůstá počet vysloveně chudých a kde mizí obyvatelstvo střední vrstvy.

0 0
možnosti

Dělat tento blog je super! Díky... jsme lační po info od Vás...

0 0
možnosti

Nechci spekulovat o úmyslech toho či onohopolitika, stejně jako o ideologickém profilování Vašeho hnutí. Mám ale pocit,že cokoliv je lepší nežli místy už tragický politický kolotoč stále sestřídajících „renomovaných“ a zprofanovaných politických stran. Čímž samozřejměnechci naznačit, že představujete cokoliv, což se jistě ukáže. Počítejte ovšems tím, že lidé, kteří se politikou drahná léta živí, budou bojovat všemiprostředky za zachování svých „životních jistot“ a to bez ohledu na jejich zařazení.To ale jistě víte, přeji Vám i kolegům hodně štěstí a smysluplných nápadů, anobudete obé potřebovat.R^

1 0
možnosti
Foto

T72o10m 51R82u39d68o49l97f

5. 11. 2013 12:35

Tak to by si mohl i pan A.Babiš vést i veřejný diář poslance....

http://www.zeleni.cz/diar-poslance/  R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik