Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P18e57t74r 51H73a69n66n19i90g

18. 11. 2013 11:08

Samozřejmě jsem Vás nemohl volit, neboť jsem předseda jiné strany, která dopadla prabídně ( ale s tím jsem počítal po turbulencích, které nastaly od 5. září). Už někdy v polovině září jsem říkal v České Lípě panu Komárkovi, že dostanete 18 % a budete druzí. Nevěřil mi, tehdy Vám předpovídali myslím že pod 10%.  Mám takový "čuch" na lidi a události. Nechoďte do vlády. Bez Vás nikdo vládu nesestaví. Úředníci dovládnou do příštího podzimu. Udělají za Vás dost práce a budete mít čistý stůl. Když vstoupíte do vlády, budete mít zase jako všichni problémy s lidovci. Počkejte. Předčasné volby na podzim spojené s obecními volbami (nebudou v podstatě další horentní náklady) Vás vynesou na první místo se 40%., Okamura dostane 15% a můžeme tu všichni začít od nuly s rovnou daní bez zátěže tunelů devadesátých let. Máte dobrý tým (Jourová) - nechoďte teď do vlády i když Vás do ní média budou tlačit. Kdo si počká, ten se dočká!

1 0
možnosti
Foto

Já ANO volit mohl a volil a myslím si to samé co vy. V téhle partě se jen ušpiní o jejich špínu a jejich fiaska budou i prohrou ANO. Pan Babiš potřebuje, aby vládnul coby šéf vítěze voleb a to pokud možno s převažující většinou. Tak je i zvyklý ze svých firem.

1 0
možnosti

Mám jen takové mikro-občanské hnutí. Svou rodinu, rodiny mýchvícero dětí. Coby důchodce jsem referentem pro politiku a prognózy. Průzkumpřed volbami mě vedl k podezření, že jste úplně normální. Berte to jakonejvyšší ocenění. Navíc schopný, pracovitý, zkušený v reálném životě. Podobněvidím celé ANO 2011. Proto jsme je téměř všichni volili.

 

Proč to píši. Většinu předních politiků totiž za normální dávnonepovažuji. Mají podstatně jinak zapojený mozek, s jiným souborem datv paměti, s jiným pohledem na svět. A umí dělat neuvěřitelně dokonalýdojem lidí normálních.

 

Netroufám si radit, ale snad jen výjimku. Neučte se vůbec nic od nich.Buďte stále normální. V tom je vaše síla. Jestli do vlády, posuďte sami,ale přednost by měla mít síla hnutí v delší perspektivě.

Budu sledovat jestli vydržíte být normální, a kdyby něco,ozvu se!  Díky, zdravím!

3 0
možnosti
Foto

Dal jsem vám svůj hlas a přesvědčil i jiné,že to myslíte opravdu tak jak říkáte.Mě nezajímá,co vlastníte,ani co jste dělal před rokem 89,ale jsem zvědavý,co uděláte teď a jak se poperete s tlakem,který je na vás vyvíjen.Není nutné být za každou cenu ve vládě,a teď nemyslím jen vás,ale celé ANO.S panem Sobotkou se nedá dosáhnout změn k lepšímu a věřit mu je rovněž těžké.Pokud zklame ANO pak nejspíš už lidé neuvěří nikomu byť by přišel ze sebe lepším projektem.

4 0
možnosti

Ja vas nevolil, ale jsem rad, ze tam jste a verim vam. Tak nezklamte. :-)

1 0
možnosti

Proč pan Babiš nešel k soudu? Proč nechce jít do vlády? Proč nechce vydat lustrační osvědčení? Tím dokazuje že byl estébák. I české úřady přiznávají pozitivní osvědčení. Prořekl se v jednom rozhovoru, že nejdříve chce zlepšit proplácení dotací, které potřebuje i ve své firmě. Právě proto šel do politiky. Mnoho novinářů odchází z Mafry, kterou si koupil, protože nikdo nesmí psát proti majiteli firmy. Pročpak si před volbami koupil největší media?!? Někdo si koupí media, jde do politiky, kde bojuje o lepší proplácení dotací, které využívá ke svému podnikání a navíc jako politik ještě podniká?!? Opravdu je všechno v pořádku?!?!!!!!!!!!!,

1 1
možnosti

M20a44r30e19k 75K93ř78í68ž

13. 11. 2013 3:07

1. Koupil pomalu upadající média, Němci se jich chtěli zbavit.

2. Pokud příjdou konečně k soudu na Slovensku ti druzí a to soudem předvolaní svědci, tak nic nebrání tomu, aby se očistil a dostal negativní lustraci

3. Jít do vlády v době, kdy si jdou dvě party v ČSSD po krku a tím pádem nové volby budou brzy na spadnutí ... je blbost. 

4. V zahraničním obchodu museli všichni podávat hlášení ekonomického charakteru.. Zaměřte svou neutuchající energii raději na ty prokazatelné STBáky, které vědomě  práskaly disidenty a škodili lidem a jejich rodinám v jejich seberealizaci - díky pronásledování,  zákazům, nedoporučením  a v celkové nesvobodě za Husáka. Hezký den. R^

2 0
možnosti

Dobrý večer,problém je ten,že jste získal moc hlasů!Místo toho,aby jste si v klid ku s 10ti% za větrem lobboval za své zájmy Vás nutí darmožrouti se podílet na vládnutí.Máte mnoho špatných vlastností,ale ty správné vám chybí(ze špatných).Snažíte se ať to odmakají vaším jménem spolu straníci.Bude líp,až to všechno skončí.Hodně štěstí.

0 0
možnosti
Foto

O70t34t96o 10Č27e55r70n66ý

11. 11. 2013 22:15

Jen tak namátkou, chtěl bych se zeptat pana autora na ty, co na rozdíl odpolitiků tak makají, dnes sami politiky, co se tak demokraticky shodli,tedy dvě strany, „že chcete čtyři místopředsedy“, (chápu, navrhovat je zbytečné,vy jste shodli), také jste se shodli na méně výborech, také zbytečné navrhovat,nota bene, když máme problém je vůbec obsadit vhodnými lidmi, že? O odbornýchtýmech ani nemluvím, protože „pracovat na styčných bodech“ dá hroznou fušku a „pracovatna rozporech“, ještě větší.

A pak tu máme ještě „výjezdy“ o kterých budete informovat. To se budouformovat nějaké pořádkové síly, které budou vyjíždět konsolidovat rvačky po hospodách?Něco jako „lítačka“ ve staré ČSLA?

Jinak jsem rád, že jste nenechal zkrachovat noviny, dříve cizácké. Konečnězase máme noviny v českých, vlastně československých, vlastně nejenprvorepublikových rukou, ale rukou sahajících až z mocnářství, kdy mupatřila i Halič.

Také jsem se dočetl, že víte, kde se krade. Doufám, že jako politik topošeptáte Istváňovi, protože mu nějak dochází zásoba zkorumpovaných politiků. Alepřímo nahlášená krádež, ta tu ještě nebyla.

Vzal jsem ten svůj dotaz tak nějak napřeskáčku, nebudu se pouštět do „nejasnýchkoupí“ Berslusconiho, jsem rád, že ty Vaše finance byly vždycky jasné, ale natoho Gotta bych se chtěl zeptat: jak to dělá, že se nebojí. Že se nebál ani zakomunistů a nebojí se ani dnes. No, ne? Ale co bych se na takové věci dál ptal, však to znáte.

0 0
možnosti

Lidovky před koupí šly úrovní stále dolů, MFD až na otiskování odposlechů a články Kmenty byly silně promodralá, až fanaticky, a pochybuju, že by se s novým vlastníkem, mohla stát nějaká tragédie, co se týče úrovně novin, které se poslední roky moc číst nedají...úroveň taky padá dolů. čtu MFD denně už asi 10 let, tak to sleduju - třeba komentáře Komárka, Steigerwalda a Majstroviče to bylo RUDÉ PRÁVO NARUBY ČILI NAMODRO. Komické j že modrý Komárek nakonec přeběhl k Babišovi a chce se stát prezidentem, tak to je asi nějaký psychický problém.

2 0
možnosti

máte karmu od jedné občanky,co si vás dovolila volit přesto,že mě všichni "ti" politicky zodpovědní od toho zrazovali ;-DR^

0 0
možnosti

P21e22t89r 22H44á13j63e14k

11. 11. 2013 19:01

Pozor na KDU-ČSL !

5 0
možnosti

Já vás volil a stále jsem tomu rád. :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik