Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spolujezdec nemůže řídit, sněmovna není hospoda a vláda není hokynářství. I demokracie má svá pravidla. Teď chápu, proč politici zarputile tvrdí, že stát se nedá řídit jako firma ...:-(. Držím palce, protože ani svatý nemůže unést vše ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pořád očekávám zdravý rozum. Ale asi má dovolenou. Stát je v neskutečném srabu a ony budou ministerské posty navíc? Podle toho zdravého rozumu by se měla spíše nějaká ministerstva zrušit a málem tomu je naopak? A stranička se 14 poslanci bude mít TŘI! ministry? A vy to pane Babiši dovolíte? Vy přistoupíte na tuhle podlou vydírací (a vlastně standardní) hru lidovců?

0 0
možnosti

Andreji Babišovi držím palce, aby v té džungli vydržel. Líbí se mi čím dál tím více! Až ho někt;-Oeří přestanou pomlouvat, potom to bude jeho konec.Tak, čert Vás vem a ať vás ještě hodně dlouho pomlouvají!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Už se stalo pane řiditeli ... není třeba čekat do Tří králů ;-)

0 0
možnosti

P54e33t82r 43H60á14j93e59k

16. 12. 2013 19:32

Chtělo to trochu odvahy a spojit se s Úsvitem přímé demokracie Tomio Okamury.

1 0
možnosti

To by si moc nepomohl. Jediné, co by pomohlo, aby ANO vládli sami, nebo jen s ČSSD.... a ukázali, co v nich doopravdy je. Což bohužel nejde. A tahle přetahovaná je o ničem.....ani těm třem stranám, ani voličům, to nic dobrého přinést nemůže. Jediný, kdo z téhle situace má radost je Kalousek. Může rejpat, blbě kecat, záškodnicky ukazovat na "neschopnost" něco domluvit........a ono mu na to zase pár naivů skočí.

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem hlas ANO 2011 a navzdory všem řečem stále věřím,že by skutečně mohlo být líp.Politika u nás se dostala do roviny pohrdání,korupce,nadávek a být politikem znamená stát se vyvrhelem společnosti.Někdo to však dělat musí a bude dobře když se tam podaří vnést alespoň základy slušnosti.I já zastávám názor,že co jednou řeknu to platí a podání ruky je rovno smlouvě podepsané x právníky.Nebude to lehké a přijde spousta úskalí,budou situace kdy si noví poslanci řeknou,že by jim bylo lépe jinde.Jenže  pokud to vzdají nebude to jen jejich prohra.Bude prohra nás všech.

0 0
možnosti
Foto

Je tristní, že "napříč" celou českou komunitou je zafixován názor, že politika je "umění" rafinovaných a sprostých lží, kterými se "politici z povolání" snaží oklamat veřejnost a přelstít sobě podobné soupeře, aby pro sebe a své stranické mafie urvali z národního krajíce co největší díl. To ale není politika, to je špinavá pseudopolitika!

Původním a společensky užitečným smyslem politiky byla služba obci (polis), tj. společenství všech jejích občanů. To platilo v politickém systému antické přímé demokracie, kdy v obcích rozhodovali a volili a odvolávali své předáky všichni občané na celoobecních shromážděních.

Jsem přesvědčen, na rozdíl od profesionálních politiků a prodejných politologů dneška, že s dnešními komunikačními technologiemi je možné realizovat princip přímé demokracie i dnes. Jen by si to občané měli dokázat vynutit.

1 0
možnosti

J39a59n 70N64e93t58o49p70i57l

16. 12. 2013 16:17

Volil jsem Vás. Už se ale netitulujte jako nepolitik - už jím nejste.

2 0
možnosti

Pan Babiš má zřejmě potřebu dělat hlupáky ze svých voličů i po volbách.Už se těším na Deník neministra...;-)

2 5
možnosti

..njn...vlezl jste do politiky...a to není tak jednoduché...když si koupíte v byznys zóně novou společnost a zachce se vám...tak na hodinu vykopete celý dosavadní management na ulici...a jede se dál......a hele... ono to tady takhle nepůjde????....oni dokonce něco chtějí....???.to je ale překvapení....

.... no že vám vadí pan Kasal mne taky moc nepřekvapuje.....i když jsem lidovce nikdy nevolil...tak pana Kasal považuji za jednoho z mála slušných lidí, kteří ve vrcholové politice působili.....

2 1
možnosti

Kde píše, že mu Kasal vadí?

2 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik