Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Kdo to rediguje, vždyť mluvit česky neumí a gramatiku nepobral. Ale podepsat se nestydí (podepsal už toho v životě dost a onačejší lejstra :((().

4 2
možnosti
RB

Na to, že se spunktovaly dvě nejúspěšnější partaje mi to dva měsíce po volbách připadá docela málo. Když uvážíme, že mají i určité sympatie rudokožců a ve vysoké trávě číhá v záloze Japončík, tak opravdu nevím, proč ztrácet čas handrkováním s profláknutými kolaborantskými lidovci.

4 8
možnosti
Foto

K20a19r51e73l 60R67a84d88a

27. 12. 2013 17:03

;-DR^  Za vtipný příspěvek. Trochu pravdy na tom je.

1 0
možnosti
ZS

Ano, dle stylistiky toho textíku jde o pana Babiše, nebo o jeho významné zasáhnutí do dílka. ještě nám přivane a houšť ducha let minulých s československou socialistickou rétorikou... starýho psa novým kouskům nenaučíš... jenom kroutím hlavou, že jeho image makeři z toho chtějí udělat silnou stránku; svět je fakt vykoubenej a ten českej nejvykloubenější

3 1
možnosti
Foto

Z čeho usuzujete, že Česko je vykloubenější než třeba Sýrie, Kosovo nebo Nikaragua? Co říkáte třeba na výroky amerického senátora Teda Cruze či jeho ideologické souputnice Michele Bachmann? Zkrátka politika je svinstvo. Všude. Snad jen v Antarktidě se ty tučňáci jakž takž dohodnou.

1 0
možnosti
JN

Veselé vánoce pane Babiš,chci vám zatím jen poděkovat že jste vůbec do té politiky šel zkusit něco s tím vším udělat a držím vám palce...Jste jeden z moc mála slusných a upřímných lidí tam mezi tou lůzou a doufám (věřím),že to tak bude i nadále...Jste asi jedna z posledních nadějí pro nás co nejsme vidět,ale žijeme tady ...

15 6
možnosti
AF

PANE BABIŠI ,

 tomuto přání se připojuji, také doufám, že se V POLITICE objevil člověk, který bude o pozitivní změny usilovat a prosazovat je , aby se ta naše ožebračená, rozkradená země sebrala a fungovala . Aby se ČECH NEMUSEL STYDĚT BÝT ČECHEM .

PŘEJI HODNĚ ZDRAVÍ , ŠTĚSTÍ, VÝDRŽ A SÍLU  V R. 2014

9 4
možnosti
MM

Pane Babiš, přeji Vám naplněné srdce pokojem, láskou a štěstím.  Hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. To proto Vám pane Babiš nevěřím.

7 4
možnosti
FS

Právě skončil úžasný film Pelíšky. A jako vždy, mě to nažhaví. Tu dobu jsem zažil na vlastní kůži a vím, že autoři nepřeháněli. Spíše se drželi zpátky. Už nikdy nechci , aby na mě jakýkoli vojáci mířili nabitými zbraněmi. Problém však tkví vtom, že soudruzi/a to nemyslím je členy KSČM/ dnes říkají, že to tak nebylo. Hajzlové z KSČM se do dnes za své předchůdce z KSČ neomluvili a soudruh Ransdorf neomaleně   říká: Jen počkejte, až se my dostaneme k moci. Potom soudruh president řekne, že na lustracích nebude trvat v plné míře. Nakonec nám řeknou, že žádný rok 1968 nebyl. My, jako ovce skloníme hlavy a protože v budoucnu budeme muset, zvolíme Babiče,komunisty nebo socany. Nic jiného tu nebude. Smutná budoucnost.

10 6
možnosti

no snad byste nechtěl ods nebo top09. Máte chvilku čas ?  Pojďte kousek stranou. 

Víte ono je to jedno komunisti, pravičáci nebo levičáci anebo zelení. všude jsou gauneři a lumpové.

2 1
možnosti
PP

Píšete..."....abychom mohli jasně říci, na co platíme daně, na co stát zbytečně utrácí.....aby fungoval pro své občany..."8-o

I o štědrý den pracuji, abych vydělal dost na to, aby z mých daní mohlo dost korunek putovat na nesmyslné dotace pro milionáře či miliardáře ;-( Jsem přesvědčen, že stát zbytečně utrácí tam, kde přerozdělovává nesmyslně všelijaké dotace lidem, kteří to nepotřebují(ale pořád mají málo) a tam, kde by to bylo potřeba jen ořezává...a ořezává (příklad z mého okolí: Dům s pečovatelskou službou zkrouhnutý o 2 miliony na rok versus dotace pro mafiána a jeho "hotelový dům"). Jste-li vy osobně autorem blogu, odpovězte mi na jednoduchou otázku - kolik ročně vaše firmy obdrží za rok dotací a kolik jde z každého litru benzínu vyčepovaného u benz.stanic do "vaší kapsy" ? Žádné vytáčky a nesmyslné oblbovačky...jen dvě čísla! Nic víc!!!Na co platíme daně? Na co stát zbytečně utrácí? Vy to nevíte? Vy v tom nejedete? Vy nejste součástí toho rozkrádání za bílého dne - systému dotací? Vy potřebujete dotace? K čemu, když jste tak dobrý, jak všude vyprávíte? Nevolil jsem ani ODS, ani TOP09 (to jen kdyby mě někdo nařknul ze zaujatosti) a k psaní jsem v práci využil zákonem mi danou "přestávku v práci na oddych". Přeji pevné zdraví, hezké svátky a...jsem na vás tedy zvědav. I když jsem přesvědčen, že autorem blogu vy sám nejste.

26 3
možnosti
DE

D74a57v80i18d 97E13v90a70n

24. 12. 2013 12:16

Autorem článku je nepochybně Babiš, je to zřejmé podle jeho "autorského rukopisu", kterým je neustále negativní vymezování se vůči druhým. Ten článek je vlastně o tom, co pan Babiš ví negativního o druhých a tím se snaží dostat do lepšího světla, neboť je jediný křišťálově čistý. Stejná byla i kampaň, všichni kradou my nekradem, politici nemakají, my makáme, samý negativizmus, nic vlastního, žádná vlajková loď, program opsaný z projektu Rekonstrukce státu. Babišovi jako správnému estébáckému fízlovi jdou dobře jenom invektivy a napadání ostatních.

11 3
možnosti
JD

Je vtipne cist od cloveka, ktery si koupil MF Dnes a iDnes, o novinarich Ringieru o jejich ztracene nezavislosti. To me fakt pobavilo.

12 1
možnosti
LM

Preji Vam, abyste co nejdele zustal takovy jaky jste!

1 0
možnosti
FS

Úžasná věta: K.Schw. svůj majetek jen zdědil, kdežto já ho vytvořil. Není to trochu jinak? On ho zdědil a já ho ukradl? Tedy alespoň nejdůležitější počáteční část.

11 12
možnosti
MB

Pokud jste si jistý, že Babiš majetek ukradl, podejte na něj trestní oznámení.

7 3
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik