Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pane Babiš, přeji Vám hodně sil v tom našem politickém skanzenu, nenechte se otrávit a vytrvejte. Nelituji toho,že jsem vás volil, přijemně jste mě překvapil. Pohodové prožití svátků Vám i vaší rodině.

5 3
možnosti
JN

J44a60n 67N26e23t54o95p56i10l

24. 12. 2013 8:06

Volil jsem ANO, ale nikoliv proto, že bych Vám, pane Babiši, věřil. Neznám Vás, jak bych tudíž mohl věřit někomu, koho neznám ? Ale tak je to u každé volby. Člověk vybírá ze svého pohledu nejmenší zlo. Pokud v té politice dokážete prosadit byť jen něco z toho, co deklarujete, třeba si i řeknu, že jsem volil správně. No a když ne, tak budu příště volit jinak, to je jednoduché. Tak jako tak pěkné svátky.

3 2
možnosti
MH

A ještě něco. Z těch nekončících výtek střetů zájmů si nic nedělejte! Pusťte je z hlavy! A "odpusťte jim, neboť nevědí co činí. " Mnozí dokonce nic jiného neumí.

Ono těch střetů zájmů je stejně plná živá příroda, od mikroorganizmů počínaje, politikou konče. V politice ale jsou i dříve nevídané druhy. Například využité k tunelování, škodolibě podezřívané, ... atd. Koneckonců, i sama demokracie je organizovaný (zatím ne dost dokonale) střet zájmů.

Ale teď vážně. Nejhorší  který jsem poznal je, že nám "NAŠE zavedené politické strany" za těch 20 let "NÁŠ stát" vytunelovaly, rozkradly, rozprodaly, předlužily, zákony nám zasukovaly, občany vzájemně rozeštvaly. A na to bude potřeba moc pevných nervů, jak Vašich, tak všech členů hnutí Ano.

Zdravím vespolek, držím palce, důchodce Hnilička.

5 4
možnosti
MP

Pane Hnilička do roka budete zklamán. Argumentů jsem dal dost, vůbec nejde o závist či nenávist. Některé návrhy má  výborné, jiné ne. Slovo  nedrží a každou chvíli mluví jinak.Přeji hezké svátky.

4 3
možnosti
MH

Pane Babiš. Trochu jsem o tom přemýšlel, a promiňte mi tu drzost, a doufám že s Vaším svolením, přeji do nového roku všem pracovitým a současně poctivým spoluobčaobčanům - Vaše pevné nervy. Vám samozřejmě taky, včetně pevného zdraví..

1 0
možnosti
Foto

Kez by se vam to vsechno podarilo, abyste vsem temto kecalkum pode mnou zavrel konecne hubu,.... ale pak premyslim, ze kdo chce psa bit, hul si vzdy najde. Na to si asi budete muset zvyknout. Preji spokojene svatky a silu do pristiho roku.

12 5
možnosti
Foto

Franku, Franku... chlap s tak zdravým rozumem a něčím odžitým... a teď Vás vidět na mucholapce... Však se k tomu za čas vrátíme. Hezké svátky. ;-)

7 0
možnosti
JS

J57i88r36i 65S82m55i37t93e18k

24. 12. 2013 0:37

Vazeny pane, preji Vam krasne vanocni svatky a hodne stesti a zdravi do noveho roku, verim Vam, ze se nasel konecne nekdo slusny, ktery nema zapotrebi krast a rozdavat.Samozrejme je toho vice, co na Vas ocenuji a proto si Vas vazim, dekuji

7 3
možnosti
TK

Vyjmenoval jste, kteří novináři ztratili nebo ztratí nezávislost, kdo které medium koupil, jen na MAFRA jste zapomněl

8 2
možnosti
Foto

Proč se tento blog jmenuje "Deník nepolitika", když ho píše politik?

Pokud se pan Babiš snaží klamat už v názvu, lze mu věřit i další text?

9 7
možnosti
Foto

Podívejte se na jeho písemné projevy z chatů při odpovědích na otázky, nebo na výstupy v TV, a pak to porovnejte s touto dobře odvedenou prací PR na blogu. Myslím, že v tomto kontextu je název "Deník nepolitika" OK. V tomto nelže, protože ty blogy nepíše. ;-)

15 1
možnosti
JP

Budete to mít těžké pane Babiš, ono s tou bandou žvanilů, kteří nazývají politiku "řemeslem", a kteří se semknou proti Vám v jeden pevný šik, když se jim zmenší koryta, no držím Vám palce, nejen za sebe, ale ze celou tuhle zemi

10 4
možnosti
TK

Jak jinak, celá tahle země se musí třást, aby se to panu Babišovi podařilo

4 0
možnosti
MP

Sliboval snižování dní, v skutečnosti hned na začátku schválil zvýšení daní..Každou chvíli mluví jinak. Někdy je pravičák, někdy levičák....

4 9
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik