Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je dobré pane Babiši, že začínáte zase psát blogy. I když jsme ve volbách konkurence a naše Strana zdravého rozumu s malým finančním zázemím nemůže vašemu hnutí konkurovat a ten Telička je tak trochu proti všemu tomu, co činíte v ČR ve vymetání zlořádů starých struktur, pište, pište, pište.

0 0
možnosti

Nevěřím Vám, že jste schopen sám psát takovou češtinou blog či jakékoli jiné psané slovo.

2 3
možnosti

Rýpání kvůli pravopisu - jako by to bylo to nejdůležitější. Každému je jasné, že lidi jako Babiš mají na podobné věci asistentku, které to nadiktují a ona to následně zkoriguje.

1 1
možnosti
Foto

Skvělé, pane Babiši. Politik by měl být člověk, který hájí zájmy voličů i proti svým osobním zájmům. Vyčistit tento Augiášův chlív by chtělo nejen ve zdravotnictví, ale VŠUDE!!

Tedy i v zemědělství a potravinářství - prostě všude, kde se nějakým způsobem přerozdělují peníze.

A hlavně - zrušit toky peněz mezi ČR a EU!!

Když se přestanou posílat peníze těm evropským darmožroutům (a když se Vám ty naše podaří taky odstříhnout a všechno zprůhlednit), tak se tu budou dělat JENOM ty potřebné věci a nebudou se vyhazovat peníze na megalomanské projekty (s jistotou obrovských odklonů), nebudou se vyhazovat peníze na nesmyslné záležitosti (za účelem ještě větších odklonů), nebudou se vyhazovat peníze na "zelený terorismus" (typu solární a větrná energie, BIOSLOŽKY v pohonných hmotách, a podobně), nebudou se financovat stovky neziskovek žijících z podpory rasové nesnášenlivosti, atd atd...

Ve zdravotnictví se budou uzdravovat lidi (protože skutečně ZDRAVÝ člověk je společnosti platný) a přestanou se "léčit nemoci (protože co je komu do toho, jestli farmaceutické společnosti vydělávají miliardy nebo jen desítky milionů)

Na polích se bude místo nafty, benzínu a elektřiny zase pěstovat jídlo, stavět se budou jen potřebné stavby, atd... - no prostě - život v ČR se vrátí zase do mezí lidského rozumu!!

2 0
možnosti

Před dvěma dny jsem v diskuzi uviděl (p.Tencer) přirovnání:

" Babiš drží Sobotku pěkně za uši, jako králíka. Už zbývá jenom mu švihnout druhou rukou přes vazy. "

Je to sice kruté přirovnání. Ale přesto, musel jsem se asi 40 minut smát. Osobní rekord. A smích je zdravý a to potřebuji. Ale teď vážně. Jsem z venkova. Před 65 lety mně maminka učila správně zabít králika. Takže, pane Babiš, malou technickou. Mnohem bezpečnější je ho držet za nohy! A panu Sobotkovi se omlouvám, nic osobního. Ale když už má v politice tolik prostoru korupce, měl by se najít i kouteček pro legraci.

3 0
možnosti

Pane Babiši, vedete si moc dobře R^ . Ti, co vás mají snahu neustále očerňovat a hledat jak na to, aby vás znemožnili, jsou  vystrašeni,kdy se přijde na ty jejich fígle . Na to jak si plnili kapsy z peněz občanů. Používají k tomu všechny možné prostředky ( především členové ODS ) a to podle hesla : " Zloděj volá  , chyťte zloděje ! 

 Ale mají smůlu, nezvládli dobře vládnout, jenom dobře krást !!!

Ale , časy se mění ;-)

4 1
možnosti
Foto

Ale paní Fuszteinová, to jste naprosto vedle, že především členové ODS. Nejvíc se krade na krajských úrovních, a tam - jak známo - to je už dloooouhá léta socanský!!

Ti různě barevní byli původně úplně rudí! Jedno jestli jsou teď modří, oranžoví, zelení, hnědí či fialoví. Zadele mají furt rudý!!

2 0
možnosti

Z15d86e13n20a 85K92o69č16í

31. 3. 2014 21:57

Modré straky se spolu se všehoschopnými oranžovými přisluhovači se podílely na rozkradení aktiv této země je rozumným lidem jasné. Jasné ovšem není, proč nejsou za toto turecké hospodaření a zlodějny žádné citelné majetkové tresty.!!

Langer si v politice vydělal tolik peněz, že si skupuje nejen olomoucký kraj, ale přes nastrčené osoby už má v Olomouci i vlastní univerzitu - samozřejmě postavenou za dotace. A pak, že čerpání EU fondů bylo v pořádku.;-)

4 2
možnosti

Pane Bureši, před volbami jste kritizoval i ČSSD. Proč najednou tahle stranu už nekritizujete? Proč kritizujete VK, se kterým jste se kdysi objímal???!!

1 1
možnosti

Z25d29e12n81a 93K17o85č59í

31. 3. 2014 21:48

S koaliční partají je to totiž jako s rodinným špinavým prádlem. To se pere doma - za dveřmi.!!

Jen ODS a TOP byly tak hloupé, že praly všechno veřejně - a proto také padla vládla. !!;-D

4 3
možnosti

O střetu zájmu píše ten pravý, který se stal milionářem jen díky dotacím. Bez nich by nebyl milionář. Sám jste si odhlasoval dotace do svých firem na bioplyn. stydte se! O tom, že jste jako JEDINÝ politik za celých 25 let neukázal lustrační osvědčení, ani nemluvě, pane Bureši!

1 2
možnosti

Z30d36e94n52a 63K39o53č24í

31. 3. 2014 21:49

Zkuste si pronajmout 1000 ha a pěstujte na nich brambory - také máte šanci zbohatnout ;-D

2 2
možnosti
Foto

Předseda poslaneckého klubu ANO Jaroslav Faltýnek je zároveň členem představenstva Agrofertu. Agrofert vlastní firmu Farmtec, která staví bioplynové stanice. V loňském roce ztratila firma Farmtec 600 milionů na tržbách poté, co byla zastavena státní dotace na jejich výstavbu. V roce letošním firma Farmtec nezískala za stavbu bioplynové stanice ani korunu. Právě Jaroslav Faltýnek předložil návrh zákona, kterým by se státní dotace opět vrátily. Nepřímo tedy došlo k podpoře firmy vlastněné Agrofertem. Je to střet zájmů, či nikoli?

4 1
možnosti
Foto

Ještě dodám, že podle šéfky ERÚ jde o podobný průšvih, jakým byla socialisty a komunisty protlačená fotovoltaika s obdobným dopadem pro státní kasu.

3 0
možnosti

Hezký večer pane ministře.

Ano...už to chce řádně zakročit. Přes zdravotnictví jde hromada peněz.Všude ve světě se "něco uleje" do soukromých rukou. Otázka je ale kolik a za jak dlouho se na to přijde a hlavně...v civilizaci se rychle objeví opatření, aby se to už nestalo. A zas nějaké "krádeže" a opět opatření rychlé.Neustálý boj. V civilizaci to funguje, neb obyvatelé by v ulicích hooodně nahlas řekli své. V Česku jsou už hospodářské zločiny normální. Lidé je berou jako součást hospodářského a politického života. Jsou na ně zvyklí.Když už neví kudy kam, zvolí "novou tvář". Ten samý proces proběhl na Slovensku. 

Můžete kašlat na nějaké narážky od Vašich "sympatizantů". Budete mít těžký život. Pan Kalousek už jistě kuje pikle ;-)

2 1
možnosti

No a pan starosta vlády je dlouholetý politik, který plánuje, že se politikou bude živit až do skonání světa. Ten Vám na ruku nepůjde. Osobně bych si přál. Aby po nějakém čase se Vaše koalice rozpadla. vaše preference rostou. A růst budou. Pak bude šance , aby jste "ovládl" hospodaření České republiky. A tzv. "zavedené strany" už byly, konečně, mimo hru.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS