Diskuse

Agrofertistán? Spíše mediální absurdistán

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice tento blog asi nepise p. Babis (srovnanim zpusobu vyjadrovani na verejnosti) ale i tak davam karmu.

0 0
možnosti

R^R^Pane Babiši, vadíte hodně lidem, zvláště těm, kteří by měli Vaší "hlubokou orbou" ve financích přijít o prebendy. Jak je vidět, ani doma (MF Dnes) nejste prorokem; po včerejším vyjádření šéfredaktorky Slonkové v pořadu u Krause je jasné, proč. S Vaším střetem zájmu nemám problém; všichni rýpalové utřou nos, když se Vám z větší části podaří do dvou let naplnit své představy, o kterých jste mluvil před i po volbách. Nezklamte těch zbylých 10 milionů, kteří již 20 let čekají na pořádnou štiku v rybníku.

5 1
možnosti

Paní Kočí, až si prostudujete "mapování Andrej Babiš", pak něco pište o tom, že žádné dotace nedostává, a že je nejčestnějším politikem na světě;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Z61d93e40n18a 24K66o21č26í

19. 4. 2014 21:57

Pane Petře - už jsem vám to několikrát psala, ale vy k vůli své omezené schopnosti chápat, nechcete pochopit, že dotace na obhospodařované hektary  se vyplácí všem zemědělcům stejně, bez ohledu jak se jmenují, ale jen a pouze podle toho, kolik ha obhospodařují.!! Už chápete, nebo pořád ne ;-)?

A už jste zjistil, kolik na tu řepku dostal ?;-D

1 1
možnosti

Pane Babiš, chcete-li skutečně šetřit, převedte všechny dotace na splácení dluhu. To byste udělal královský kousek! Nebo zrušte dotace, kde ročně dáváme 40 000 000 000 do EU. Do čtyř let by byl dluh splacený! Ale vy potřebujete dotace na bioplyn a na své tzv. párky. Jejich složení- to je vaše ostuda.

3 5
možnosti

Z19d24e50n90a 76K75o43č75í

18. 4. 2014 10:35

Pane Petře, už jsem vám to několikrát vysvětlila - a vy pořád dokola melete ty své  "všeobecně známé" nesmysly. :-P!!

Už jste někde dohledal tu výšku dotací na řepku za rok 2013 ?;-D

2 4
možnosti

Pane Babiš, v politice by neměl být nikdo, kdo pobírá státní dotace do svých firem. Jinak at tam jsou miliardáři, ale jen ti, kteří opravdu ZALOŽILI , ne koupili, nějakou firmu. a skutečně tento podnik řídí, nikoli jen vlastní. To je velký rozdíl.

3 2
možnosti

Z39d79e79n14a 51K45o42č52í

18. 4. 2014 10:37

Koupit firmu, která je ve finančních potížích a zachovat tak pracovní místa je mnohem bohulibější, než založit firmu, která žije pouze z provizí na státních zakázkách, aniž by kohokoliv skutečně zaměstnávala. ;-)

2 3
možnosti

Ač jsem ANO nevolila, je mi čím dál bližší. V příštích volbách ale můj hlas dostane - pan Telička nás v EU parlamentu bude zastupovat kvalifikovaně.

4 1
možnosti

Pan Telička se Babišovi nepovedl.

Bude bohužel v EU především kvalifikovaně lobovat za vybranou skupinu lidí a bude vyjednávat konkrétní dotace směřující na konkrétní místa v ČR. Tomu jsou zájmy českého národa, jeho svébytnost a svéprávnost, zcela u brusele.

4 1
možnosti

Mediální absurdistán tu skutečně je, v tom s panem ministrem souhlasím. Chtělo by to ovšem dodat, že je to právě Babiš, majitel značné části českého mediálního mainstreamu, kdo je za tento absurdistán spoluzodpovědný.

Neměli bychom zapomínat ani na to, jak se Babišův vliv na Mafru projevil už na začátku...

https://soundcloud.com/#hyperster/andrej-babi-vol-do-lidov-ch

2 3
možnosti
Foto

Kritiujete novinářku-vaši zaměstnankyni vypadá to jak je DNES krásně nestranná a vy do ničeho nezasahujete, ale v kontextu dalších článků to spíš vypadá jako vámi cíleně vedená kampaň.

U části jednodušších lidí to může působit tak, že pokud do vás šijí tak  proto, že vás chtějí diskreditovat ostatní strany.

Davy pak po vašem "vysvětlení" úplně zapomenou, že i vámi přiznávaných deset lidí z vaší firmy je moc a totální střet zájmů( i vy jste kritizoval funkce ve státní správě pro známé  při tom dosazování podřízených je mnohem nebezpečnější), že ve státní správě jsou vámi dosazení sponzoři vaší kampaně (že by klientelismus a trafiky), že lidi, kteří jsou na MŽP se po vládním působení budou chtít do chemického průmyslu vrátit.................

Na mě to prostě pouze působí jako kořová clona, kterou vypouštíte abyste zakryl své působení.

1 5
možnosti

Nemohl by jste tak, jak hezky česky píšete, i stejně hezky česky mluvit ? Někdo by si takto mohl myslet, že to za Vás někdo píše. ;-D

4 1
možnosti

Nemohla byste, prosím, psát správně česky? :-/

2 1
možnosti

Získáváte můj obdiv, pane Babiši, postupně v mnoha ohledech, mimo jiné i za to, že nenecháváte prchlivost cloumat vaším majestátem.

Stále více lidí vám věří, protože používáte na českou politiku zcela nebývalé a silné zbraně, a to kupecké počty a selský rozum. Když už někde mluvíte, pak je vám překvapivě rozumět. Vypadá to, že jste zkušený vyjednavač a jdete si za svým jak ohař na lovu.

Vždycky když ale vidím záběry z jednání sněmovny, tak mě napadne, že musíte strašlivě trpět. Já osobně bych tam vydržela sedět déle jak 10 minut jen za podmínky, že bych si u toho mohla žehlit a zašívat prádlo anebo plést svetry.

10 0
možnosti

Myslím, že pan Babiš vaši servilnost neocení.

0 4
možnosti