Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jako zdravotník mohu jen za sebe i kolegy napsat, že jsme s prací pana ministra Němečka spokojeni (dobře se nám pracuje, máme pocit zastání).Kdyby odešel, všem by nám to bylo líto.;-O

0 0
možnosti

P52e22t56r 85S91u11d35a

19. 11. 2014 10:46

Vážený pane Babiši,

nevím kam Vám napsat, abyste si můj vzkaz přečetl. Byl jsem studentem PřF UK a dostal "naloženo" na Národní. Následně jsem společně s kolegy "okupoval" Viničnou 7, jezdil po ČR atd. atd. Posílám Vám v následujícím příspěvku své stanovisko adresované panu Zemanovi k současnému dění, které od pátku umisťuji do diskusí např. na centrum.cz nebo idnes.cz. Byl jsem také jedním, kdo byl osobně na Albertově před dvěma dny a byl jsem zde záměrně cca 2 hodiny před začátkem. Mluvil jsem zde s lidmi a nikdo neměl v úmyslu házet čímkoli. Pokud se to stalo, pak buď již opravdu někdo totálně neunesl sprostoty, urážky a ponižování ze strany Zemana nebo to také mohla být cílená provokace klaky okolo Zemana (čemuž bych se vůbec nedivil, protože jeho a Klausova manipulace s občany této země, je již jasná snad i malému dítěti). 

Věřím, že chcete zefektivnit neskutečně drahý chod správy této země. Věřím, že Vám jde opravdu o boj s korupcí a podnikáte konečně ozdravné procesy v hospodaření státu. Jen, prosím, více se raďte s více lidmi kolem sebe, než vynesete jakýkoli úsudek nebo názor. Domnívám se totiž, že kdybyste z více informací "lépe četl" stav věcí obecných, tak byste o demonstraci na Albertově mluvil trochu jinak.

Ano, házení vajec není správné, ale výrazně větší OSTUDOU jsou zahraničněpolitické kroky a vyjádření, které Zeman koná. Jak to, že Vám, členovi vlády, nevadí jeho naprostý odklon od zahraniční politiky vlády? Jak to, že se proti jeho krokům RÁZNĚ nevyjadřujete? Jak to že neitervenujete ministra zahraničí Zaorálka, který by měl JEDNOZNAČNĚ odsoudit vyjádření hlavy státu?

Pokud byste chtěl informace "z lidu" pak mi klidně napište na petr.suda@spollu.cz.

Váš (zatím) volič.

0 1
možnosti
Foto

Mluvil jsem zde s lidmi a nikdo neměl v úmyslu házet čímkoli. ??? To jako si normálně nosí po kapsách syrová vejce aby je drželi v dlani 3 týdny než se z něj vylíhne kuře?

1 1
možnosti

M92i92l81a37n 47K37e30s74l

17. 11. 2014 10:40

Jak tomu Babišovi rozumět?V Německu zavírá neprosperující pekárny,u nás prodává cypljonky místo za 75 za 50 korun kilo.Výpadek chce nahradit tím,že se chce stát českým hotdokovým králem.To zachrání jen "kostelecké uzeniny".Co dál.Nechce nakonec podnikat ve zdravotnictví? Mít svého člověka na ministerstvu by se hodilo.Němeček asi tomu překáží.

1 0
možnosti

V každém případě se to o ministru Němečkovi vědělo už před volbami. Posílá malou domů do ČSSD, tak si jej Sobotka podrží.

0 1
možnosti

Nevím, kdo to píše. Babiš to není. Nepoužívá počítač. Tak snad to nadiktoval asistentce nebo někomu z PR oddělení. ;-)

1 0
možnosti

"Hnutí ANO šlo do politiky pro to, aby se nekradlo a neplýtvalo s veřejnými prostředky." A krade se a plýtvá se dál (zvyšování platů státních zaměstnanců jako úplatek před volbami, při výrazním schodku státního rozpočtu - to jen namátkou). A mimochodem největší zlodějina jsou dotace, ze kterých Burešovo impérium rovněž žije. Takže ANO, banda ještě větších lhářů než ti, které tak kritizují.

3 0
možnosti
Foto

Náznaky zlepšení jsou. Na ministerstvech se ruší zakázky pro externí firmy, audit v nemocnicích odhalují zlodějny v miliardách. Z vás mluví zášť způsobená závistí a nebo vám Babiš šlápnul na kuří oko.

1 1
možnosti

Bureš patřil mezi komouše a Stbáky, kteří tvrdě potlačovali svobodné vyjadřování, cestování... A dnes má svůj blog (i když ho za něj píše někdo jiný), svoje média a my všichni se mu skládáme na dotace a hezký život. To je paradox listopadu 89.:-/

2 0
možnosti
Foto

Vy byste byl dokonalý estébák vyšetřovatel. Těm stačil drb a zbytek ze zadržovaného vytloukli.

0 1
možnosti

Proč má proboha ministr financí na svém blogu jako úvodní nápis "Deník nepolitika"?

On fakt ještě pořád nepochopil kde je a co by měl dělat?

5 0
možnosti

On to bohužel velice dobře chápe, ale nechápe to tupé voličské stádo, které se nechává opít rohlíkem, případně jiným pečivem.

2 0
možnosti
Foto

Pane ministře financí, možná bych připomněl, že stejní Reportéři ČT upozorňovali kromě Čeladenky i na Vaše střety zájmů - v posledním případě např. na Děčínský jez na Labi, který přímo pomáhá Vašemu podnikání v oblasti. Promiňte, ale všem rovným metrem.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS