Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

uz I Idnes zavadi stbacke metody

2 0
možnosti
LH

Pan Babiš má problém s panem Němečkem, já mám problém s panem Burešem...

8 1
možnosti
Foto

Co vám proved Babiš? Němeček nás okradl o 30 milionů, o které předražil nákup zdravotní techniky.

0 1
možnosti
JB

J25a53n 22B33u14r31i34a76n

13. 11. 2014 12:56

Víte, co je zázrak moderní techniky?

- že mít vlastní blog a publikovat v něm může i člověk, který nevlastní a nepoužívá PC.

- že ten blog může být napsán spisovnou češtinou, ačkoli autor spisovnou češtinu v běžné řeči neovládá (je cizinec, ale snaží se).

Anebo to bude jinak a moderní technika je v tom nevině?

9 0
možnosti

A taky je dobré, že politik může mít na svém blogu ceduli Deník nepolitika.

3 0
možnosti
JH

J70a72n 66H67l79e59d18í31k

12. 11. 2014 21:27

Němeček má u Sobotky zastání, zřejmě z důvodů převedení části obchodní transakce-- t.j. úplatku do poloprázdné partajní kasy.--- V Čeladné si humanista Němeček staví haciendu, motivovanou tou Krejčířovou a to něco stojí.

2 0
možnosti
Foto

ano tak to muselo být. Proto je ministrem zdravotnictví a ze zlodějny je pára nad hrncem.

0 1
možnosti

Kdosi tu píše - pane Babiš, moc vám fandíme.

.

Já bych to napsal trochu jinak: Pane Babiši, moc vám nevěříme. 

Zatím se většina vašich činností odehrává pouze v rovině verbální - popisujete jak by co by kdyby, slibujete odhalit najít nebo vybrat miliardy, říkáte, jak to "prostě uděláte", stačí řídit stát jako firmu "A je to!".

Zatím většinou skutek-utek. Slibovaných 300 miliard nikde nevzniklo, váš státní rozpočet dál zvyšuje už tak dost vysoký dluh (to si dlouhodobě žádná firma nemůže dovolit), rozdává se na všechny strany (pardon, jenom na ty strany, kde to přinese hlasy do voleb = dáme těm lidem, dárek na vánoce) a jede se dál - močálem černým, kolem bílých skal, jak by napsal klasik. :-/

12 4
možnosti
KS

Pane Babiši, na čí straně je pravda, nedovedu posoudit. Ovšem fakt je ten, že vámi vlastněná média zneužíváte k útokům na své protivníky. A tím, že jste ho veřejně otituloval jako alkoholika (bez jakýchkoliv důkazů) jste se i přes vaše nepochybné schopnosti projevil jako ubožák.Rv

11 7
možnosti
PK

důkazů.. tak nelze předpokládat, že by se k tomu Němeček přiznal a nebo jak je v článku napsáno, že by se kdokoli, kdo ho namol viděl o svůj zážitek podělil.. nebo čekáte, že Babiš ukáže display alkoholtesteru? BTW, to očerňování politických soků, tedy kritika těchto politiků je i v dalších médiích, asi mi nějak uniklo, že Babiš vlastní i ČT, Novinky nebo Právo, Reflex a Respekt;-)

3 1
možnosti
Foto

Normálně se snažím přispívat do diskusí,ale když čtu některé příspěvky krátkozrakých tupců, tak mě přechází chuť... Opravdu je rok 2014?

2 1
možnosti
RJ

To nepsal Bureš, v češtině není schopen ani psát ani mluvit. Na takové populistické články má své lidi. A že je tam podepsaný, to přesvědčí jen spoustu troubů z jeho fan klubu. Pro něj není nic důležitějšího než dotace pro Agrofert a dojení státního rozpočtu. A stačí mu na to pár hesel pro jednoduché obdivovatele, kteří nevidí ten střet zájmů. Správně se tomu říká podnikatelský populismus.

11 8
možnosti
PP

P20a15v45e84l 53P35l62e76v50a

12. 11. 2014 18:56

Ach ty chudáčku zavilý, že už toho nenecháš nechápu. Ale zřejmě na víc nemáš. Jsi chudinka.

2 8
možnosti
JM

Místo toho,aby se pořád vykládalo,co je třeba udělat,bylo by třeba už konečně začít dělat  doopravdy.Státem organizovaná zlodějna,potřebná,proto,aby vůbec mohli vzniknout "kapitalisté",už by měla skončit.

1 1
možnosti

A vedlejším zájmem je co? Prosperita Agrofertu? Inflace stoupla na 0,7%. Díky zvýšení ceny potravin. Jaká náhoda...

5 4
možnosti
PK

to máte nějak dopletené, ceny potravin určují inflaci? A jaký má agrofert vliv na cenu potravin? Inflaci nám zvyšuje uměle ČNB, tím zdražuje vše, nejen potraviny. A pokud se týká prosperity Agrofertu, nikdo vás nenutí jejich produkty kupovat, na trhu je čilá konkurence;-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik