Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Já z Ostravy jsem a mohu Vám říci, že pan Němeček má v Ostravě co by ředitel fakultní nemocnice pověst skvělou. Byla to svého času jediná nemocnice, která se netopila v dluzích... proto jsem k těm obviněním pana Babiše velmi, ale velmi skeptický. 

Navíc když vidím do jakého bordelu dostali makačenkové z ANO Ministerstvo dopravy , tak v to nemám důvěru už vůbec ne. Na druhou stranu, pokud je pravda, že si Němeček drží lidi z doby Julínka a Hegera... tak je to špatně.

2 0
možnosti
PN

Andreji - dobrý, ale už je potřeba si zvyknout, že jste politik, tak si to logo na začátku upravte.   :-)

3 2
možnosti
MK

Předesílám, že nejsem fanda p.Babiše, ale po přečtení celé diskuse (až na pár rozumných názorů, které říkají počkejme s hodnocením) mám dojem, že se tu sešli přátelé starých pořádků. Pan Babiš poukázal na staré vazby kolem investičních peněz ve zdravotnictví a to, že mu stojí za to jít s tím na veřejnost o něčem vypovídá. Evidentně je rušivým faktorem v zavedené mafiánské šedé zóně. Nevím, do které kapsy dodával p. Němeček cenový převis z předražených nákupů, ale jedno je zřejmé; půjde od válu a s ním i jeho kapsující se nohsledi. Soudní dokazování bývá zpravidla obtížné, ale odborná a politická odpovědnost je evidentní.

A k samoúčelové kritice, že chtěl Babiš něco řešit v zákulisí; špinavé prádlo se také nejprve pere v rodině a až po té se jde k rozvodu. Koaliční dohodou by Němeček  v tichosti odešel a všechny potřebné právní kroky by byly tak jako tak učiněny, kdy už nebude ministrem. Co je na tom špatného?

Závěrem; p.Babiš svým vstupováním do zavedených finančních transakcí vadí a proto i část novinářů má úkol ho tepat, co se do něj vejde. Avšak jeho preference dokazují, že mnozí občané se nenechají jen tak zblbnout.

14 4
možnosti
TV

;-D jeho preference naopak dokazují, že významná část voličů se zblbnout nechá.

8 4
možnosti
JK

J27a28n 70K78r94u52p70a

10. 11. 2014 21:14

Ja kam obavy. ze se z toho Nemecek vykrouti steine jako treba Ritig. Nebylo by na skodu utvorit tym, ktery by vzdy ve vsech kauzach do podrobnosti ziskal a shromazdil veskerou dokumentaci o verejnych prostredcich a komu, na jake ucty se odposilavaly penize.

2 1
možnosti
TK

A já myslel, že Vy to, pane Babiši, prostě vyřešíte a místo toho scháníte bahno na jiné...mimo jiné jste před volbami říkal, že nižší sazbu na pleny prostě vyjednáte a místo toho skutek utek...

9 6
možnosti
JC

Upozornili jsme ho... to je plurál majesticus?

6 1
možnosti
Foto

ve článku v MF byla matematická chyba, na kterou nikdo nereagoval. Léčba kmenovými buňkami měla být podána 40000 pacientů a u každého měla stát 100 tisíc. V článku se psalo o 40 miliardách ale jsou to jen čtyři.

3 0
možnosti
Foto

Takže v koalici si přikryjete trestní činnost navzájem do doby, než se hodí to nepřikrýt a pak se teprve podává trestní oznámení? Zvláštní přístup ...

9 4
možnosti
JF

J26i25ř79i 73F89o67j57t

10. 11. 2014 15:37

Pane Babiš . Zlaté padáky na ministerstvu dopravy které řídí člen ANO Prachař vám nevadí ?

16 1
možnosti
DK

D66a48v35i84d 44K31a18p24r

10. 11. 2014 15:47

proc je to jeho ministr ;)

4 0
možnosti
VJ
DK

D76a14v90i58d 88K17a69p88r

10. 11. 2014 15:47

a k cemu mu fandite? K tomu ze nam opet vse zdrasi kuli zakonum ktere prosazuje Babis (povinost hlasit mesicne co ktery podinkatel komu fakturaoval), nebo pro zakon o telokomunikaci kuli kteremu nas uz vysetruje EK a vi budete mit horsi postaveni pro vypovezeni smlouvi z operatorem a nebo mu fantite pro planovane zavedeni registracnich pokladen dle vzoru Chorvatska (ktere je mimochodom temer pred krachem a zivnostnici prchaji z Chorvatska na zapad a lidi konci na ulici pac neni zivnostnik ktery by je zamestnal-mnel sem v Chorvatsku firmu...uz nemam lidi jsem vyhodil at si je plati stat...), nebo mu fandite ze na mnisterstvu dopravy uz jsou zase pravidla nastavena tak ze se zakazky muzou rozdavat bez vyberoveho rizeni a zlodejina vesele jede dal a Babis sveho ministra brani.... Uvedomte si ze veskerou financni tihu z danejch zakonu a pokut zivnostnik ci firma prenese na konecneho zakaznika a vy si nebudete mit kde vybrat pac to udelaji vsichni zovnostnici a firmy... Tak jsem zvedav jak mu budete fandit az za 3-4 roky skoncite vy nebo vasi pribuzni na ulici pac firma pro kterou pracujete uz nebude moc snaset nesmyslne papirovani... Nejlepsi je ze velke firmy si to ohlidaji a zlodejina bude pokracovat dale... p. Babis se v tom pohybuje leta a vi co delat a jak... a i kdyby na jeho firmu prisla kontrola tak pokutu nedostane...

6 8
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik