Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Když už pan ministr zmiňuje (oprávněně) průser s Čeladenkou, bylo by dobré vědět, že jeden z vyšetřovaných aktérů je jistý Jiří Hájek (http://ostrava.idnes.cz/beskydske-detske-ozdravne-pobyty-cestovky-kovotour-plus-p3s-/ostrava-zpravy.aspx?c=A141001_2104255_ostrava-zpravy_jog), svého času kandidát do senátu za ČSSD a bratr Josefa Hájka, t.č. poslance za hnutí ANO, kterému dělá asistenta jistý pan Vrbata, t.č.senátor F-M, který bez skrupulí uzavírá koalice s trestně stíhaným bývalým senátorem za ČSSD - http://pavelszturc.blog.idnes.cz/c/434373/Primator-F-M-Urcity-velky-prostor-pro-zlepseni-existuje.html. A teď se v tom politickém brajglu vyznej voliči...Rv

8 1
možnosti
PS

oprava: s trestně stíhaným bývalým primátorem F-M za ČSSD

0 0
možnosti
Foto

O problematickém působení pana Němečka v Ostravě se mluví už hodně dlouho a mlvilo se o něm ještě před sestavením Sobotkovy vlády.

Při sestavování vlády jste s ním problém neměl-proč s tím jdete na světlo až nyní?

13 3
možnosti
JK

Nechci se nekoho zastavat, jen mi dovolte otazku. Myslite, ze Babis vedel od zacatku uplne o vsem? Nemuze se k nekterym skutecnostem dostat az postupne pozdeji a az treba ma opravneni do jistych dokumentu nahlednout?

12 2
možnosti

Socialisté byli vždy tlupou zlodějů. Z toho důvodu je jasné, že ANO-StB si nemohlo najít lepšího koaličního partnera

9 7
možnosti
Foto

J77i70ř37í 98K39h54e64i28l

10. 11. 2014 14:10

Máte pravdu, ANO si lepšího koaličního partnera v rámci programových průniků a povolební matematické většiny ve Sněmovně vybrat nemohlo, bohužel.:-/

7 1
možnosti
Foto

Z mého pohledu se chováte pane ministře Babiši, jak malé děcko. Pokud jste již dříve měl důkazy o tom, že hospodaření ostravské fakultní nemocnice není o.k. měl jste jako správný občan jednat dle zákona neprodleně a ne teď, když chcete ministra Němečka prostě jen za něco (za cokoliv) dostat. 

Ještě takovou otázečku: Když jste v roce 2011 zakládal hnutí Akce nespokojených občanů (dnes ANO), s čím přesně jste byl Vy jako občan nespokojen, když Váš koncern, jehož jste dodnes jediným akcionářem, vydělával dle výročních zpráv miliardy?

9 3
možnosti
Foto

jednou to v TV přiznal. Vadilo mu že vládní úředníci místo 2% úplatků najednou chtěli 12%. To je také příčinou proč ČSSD a ODS mají najednou vážné potíže se stranickou kasou. Chybí jim peníze vysáté z ministerstev. Jsem přesvědčený o tom, že S ANO přišel do politiky poctivější duch a vadí mi, když vidím, že někomu pořád nedochází, že stát ve kterém jsme se narodili byl po Listopadu v područí mafiánů spřažených s politiky.

5 1
možnosti

Nemám nejmenší důvod hájit pana Němečka, ale i Hitler nechal zlikvidovat Roehma na základě obvinění z homosexuality

5 7
možnosti
FS

Byl bych moc a rád a jistě nejen,kdybyste,pane ministře financí dokázal,že ministr Němeček má prsty v předražených zakázkách a to opravdovými důkazy a ne nějakými "kecy" v médiích.Nu a na panu Němečkovi je teď řada,aby vás žaloval za urážky,že patří na protialkoholické a psychiatrické léčení. Takže,pokud Němečkovi nedokážete,že se podílel na zlodějnách,tak se mu omluvte a další omluva za vaše křupanské výroky,kterými urážíte.

5 4
možnosti
Foto

Počkejme si, třeba nám to objasní, třeba má pravdu. ;-)

3 0
možnosti
PM

Pokud Vámi navrhovaný rozpočet má opět vyšší výdaje, tak to znamená, že se plýtvá ještě více - takže kecáte.

11 5
možnosti
PV

P22a95v30e40l 13V56é59b92r

10. 11. 2014 12:40

Napsal jste: "Hnutí ANO šlo do politiky pro to, aby se nekradlo a neplýtvalo s veřejnými prostředky."

Pane Babiši, máme tomu rozumět tak, že se sám vzdáte nesmyslných dotací na výrobu vrcholně škodlivého bio benzínu?

28 8
možnosti
OT

O34t43a 92T47e44s94a21ř

10. 11. 2014 13:01

vy jste někdy a někde slyšel že si kapr vypustí rybník?

8 1
možnosti
BP

Podávat trestní oznámení ... Bože,kolikrát už jsem to slyšel ?

3 0
možnosti
RV

R41a66d48e73k 67V26e28b90e55r

10. 11. 2014 12:20

O.K. , nepochybuji, že pan Němeček několikrát  pochybil a asi je O.K. na to upozornit nejdříve soukromě a když to nepomůže tak i trochu veřejněji. Nicméně, pokud šlo hnutí ANO skutečně do voleb, aby zabránilo plýtvání a rozkrádání. Doufám, že jako ministr financí okamžitě zasáhnete ve věci plýtvání ve Statním Fondu Hmnotných Rezerv. To, že jste trvale v konfliktu zájmů, musí být po zveřejnění informací o hospodaření této instituce zcela jasné i Vašemu největšímu obdivovateli. Mohlo se asi stát, že jste o této věci ani nevěděl a kontroloval jste pouze ziskovost vlastních firem, to je OK. Teď jste však strážcem státní kasy a tvrdíte, že střet zájmů neexistuje, tak prosím udělejte s touto i jinými věcmi, které se jistě nacházejí ve Vašem portfoliu krátký proces. Pak to bude jasný palec nahoru, takhle to velmi silně zavání rčením, že ZLODĚJ KŘIČÍ, CHYŤTE ZLODĚJE. Děkuji!!

13 4
možnosti
Foto

To je telepatie. Něco v tomto smyslu jsem chtěl psát a také směrovat pozornost na státní hmotné rezervy. A to jak na uložiště těchto rezerv, tak i na firmy, které jsou partnery při obnově, tedy odebírání a doplňování státních hmotných rezerv.

Rád se dočtu, pane Babiši (když už se zde osobně prezentujete), že jste nezbytná opatření učinil hned při nástupu do funkce a to, že i nadále osobně (svými firmami) figurujete je jen administrativní zpoždění. Nebo to tak snad není???

6 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik