Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Babišu, to se fajně přispiva gdyž maš ten minystersky plat. No, aspoň to, někeři nepřispěju, bo su tak udušeni daňama a odvodama, že nemaju. Chtěli by ale nemaju. Zniž daně a bude se aji vic přispivat.

4 0
možnosti
DM

Pane ministře, volil jsem Vás, chválím Vás a držím palce. Jen je nechte ať se Vás bojí, mají spousty důvodů proč.

9 0
možnosti
Foto

Pak to tady má k něčemu vypadat. Ministr posílá svůj plat na charitu, ale kdyby si místo toho svůj plat ponechal a raději se postaral o úspory ve veřejné správě a následně zajistil snížení daní, bylo by lépe všem a nejen těm, kteří projdou tím sítem hodnocení nadace. Místo toho budou samoživitelé zatíženi placením daní, aby bylo na všechny ty Kobry a kdovíjaké organizace, které dělají audity a donekonečna a draho zkoumají, jak se utrácí a k tomu se donekonečna draho snaží zajistit vyšší výběr daní. Opravdu smutné.

7 5
možnosti
MK

Asi nesledujete dění; k úsporám zásluhou p.Babiše již došlo a věřím, že to nebyl poslední krok, viz. zdravotnictví a tiskovka po návštěvě u prezidenta.

2 1
možnosti
JT

To nahradni vyzivne neni zase tak spatny. Stat by to zatahnul za dluznika a dluznik by se nestal dluznikem vyzivovaneho ditete, ale statu. Stat by si prisadil, rekneme 30% a vymahal by to podobne jako dane.

0 0
možnosti
Foto

Kolik přispívá na potřebné Václav Klaus a členové KSČ(M), kterým by blaho chudých mělo především ležet na srdci?

11 1
možnosti
JR

J84i11ř61í 59R61a23š80k66a

19. 11. 2014 15:58

Tak stačí, že ta paní poslankyně komunistka nikdy nebyla v práci. To víte, když někdo jako p. Babiš nepotřebuje peníze, tím myslím plat politika a ministra a má svých vlastních peněz víc než dost, tak je hrozba. Hrozba právě pro tyhle kvičící politiky a je jedno z jaké strany kvičí. Největší vtip je to, že dobytek od komunistů nikdy neměl v zájmu blaho lidí, ale jen to své.

7 0
možnosti
VV

Takovéto skutky velmi prospěšné a sympatické. Celkový dojem z pana Babiše velmi velmi pozitivní. Škoda škoda, že nemůže naznačit těm jeho zaměstnancům Mafry, že je sprosté, když se přidávají ke štvanicím mainstreamových medií na presidenta. Přece on mezi lumpenkavárenské pražské povalače nepatří. Bojí se jich...?V

0 1
možnosti
VIO

Respekt R^ Bůh žehnej Vám a Vaší dobré věci. S panem Babišem ve spoustě věcí nesouhlasím, ANO jsem nevolil, ale pomoc v jakékoliv podobě je úctyhodná.

5 0
možnosti
AJ

ma cenu komentovat nekoho takoveho ? Zase jeden radoby PR blabol. Predpokladam, ze kazdy inteligentni clovek chape, ze tu nekoho vicer zivi statni kasa, dotace, bionafta ... , nez nejaky mrzky plat ministra ... . A volit nekoho takoveho, s pochybnou STB minulosti, muze jen nekdo komu se styska po rude diktature ....  .

2 15
možnosti
MK

Kecáte, kecáte p. Javůrek, i ministerský plat dobře pomůže 10 - 15 rodinám a to není málo. I bez min. křesla by dotace získal, nemusel jít do politiky. A s tím STB jste už velmi trapný; silně obehraná deska se špatným songem.

5 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik