Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pane Babiši, držím vám (i nám) palce při zamezování běžně praktikovaného rozkrádání státní kasy. Mám dojem, že vyžírková všech politických orientací a postujů se soustřeďuje v parlamentu. Co se týká pisálků, jejich hodnocení provedl již dříve náš současný president Miloš Zeman a dle mého názoru není na něm co měnit.Jisté je, že koho si vezmou na mušku obvykle jde ke dnu. Pozor na ně.

8 6
možnosti
JN

Pane Babiš držte pevně státní kasu  a nic nedávejte soc.dem. vyžírkům, nenechte se odradit. Těchle Šiclů je plný parlament a ministerstva, každý lobuje pro někoho, kdo ho živí . Jo holt česká politika nemá ráda přesné a trefné pojmenování. Tady leta bujelo poklidné rozkrádání, malá stranická domů a korupce vždy a všude. Vaše svědomí je vaše svedomí  a jen vy si to jednou sám zodpovíte. A jaký jste vy sám , to tady z nás ví málokdo.

8 5
možnosti

Žasnu nad tímto: Polovina je tu proti Babišovi i za cenu toho, že sociální demokraté si státní kasu rozeberou. To jsou ti praví "pravičáci"!

0 0
možnosti
JF

Jejda zde je zase odborníků na Babiše a advokátů Šincla. Tak a kde je nějaký novinář, který položí fakta na stůl a řekne osoba B má nebo nemá pravdu. Přece to nemůže býti tak složité. Ne to se neudělá, okamžitě se začně klebetit jak na pavlači na Žižkově. To že různí poslanci pravidelně vlepují do zákonů zadní vrátka pro jejich mecenáše bylo mnohokrát komentováno. Má nebo nemá ministr financí pravdu? To je otázka. Kdyby měl, pak by to ČSSD pořádně nakopalo pověst. Nedivme se, že socanské šiky si toto uvědomují a budou stát jako jeden muž - volby stojí peníze. Jakou roli hrál při privatizace OKD premiér - viz pořad ČT otevřený zdroj. Tento bude moralizovat a co hvězda Zaorálek, který se bil za práva nájemníků OKD - to byl cirkus do voleb a dnes ;-D

7 2
možnosti

Co je však pro mne pozoruhodné?

Jak náhle jsou levičáci a pravičáci jednotní, politici ČSSD a ODS a TOP 09 jednoho myšlení jsou! Sjednocují se na Babišovi a proti Babišovi. Proč? To víme všichni!

1 0
možnosti
Foto

Národ má zmatek v tom , co je politika a co politikaření. Nedivím se, když půl století se elita národa chodí vykecávat do sněmovny a skutek utek. Pak přijde Andrej, píchne do toho h...... vidle a je zle!

3 2
možnosti
JV

Kam jsme došly, kdo to ví, kdo z Vás slušně a nezaujatě odpoví? Kdo jen zpíval?

0 0
možnosti
MT
DV

D13a89v23i82d 68V39l14k

20. 6. 2015 9:35

Tak určitě, ale do hladomorny.

2 2
možnosti
JZ

Pane Babiši, podepisovat se pod něco, co jste stoprocentně nenapsal, se mi příčí. Tento článek není z vašeho pera, je z pera někoho docela jiného. Někoho, kdo umí utřídit myšlenky a následovat logickou linku. To vy neumíte. Podobně jako Karel Schwarzenberg byste se měl stydět. Napište něco vlastního, ať čtenář může vaše literární a myšlenkové pochody doopravdy posoudit. Tohle beru jako podvod.

7 11
možnosti
MK

Rv Obviňování bez důkazů.

2 0
možnosti
HB

To sedí. Tady se píše, že pro AB je fízlování, vydírání, zastrašování norma, ne exces, je to jeho styl:

http://echo24.cz/a/iVdHW/velky-andrej-te-vidi-jak-dlouho-muze-byt-vyderac-nejpopularnejsim-politikem

Asi něco jako psychopat podle pojetí Jana Hnízdila:

http://ceskapozice.lidovky.cz/jan-hnizdil-politicti-psychopati-nas-vedou-ke-zkaze-mozna-i-k-valce-1dy-/tema.aspx?c=A120502_045134_pozice_65514

Nesedí mi ale velká karma tohoto PR článku ve srovnání s převážně negativními diskusními ohlasy - jako často na idnesu.

5 1
možnosti
HB

Chtěla jsem napsat, že sedí, že Babiš evidentně vůbec nevnímá, v čem bylo jeho jednání odpudivé, jak tu už dříve napsal Viktor Černý.

2 0
možnosti
MS

Nikdy by mě nenapadlo, že Babiš napíše takový paskvil. Přitom stačilo jen ve třech větách porovnat rozdíly v těch dvou návrzích zákonů. Čtenář si hned udělá jasno, kdo kope za agenty pojišťoven a kdo za lidi. A jestli ten lepší návrh podá třeba nejzarytější komunistka Semelová, nebo naopak nejzarytější černoprdelník je zhola jedno. Důležité je, pro co zvednou ruku poslanci. Hned pak bude vidět, jak se věci mají...

4 1
možnosti
MH

Až bude 100%tní EET budeme mít kazdej u Bureše svou složku. A vo to de. Jsem zvědav, jestli mu bude vadit, že místo repkovyho oleje používáme doma olej rýžový anebo sádlo z domácí zabijačky.

5 9
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik