Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P85e76t50r 88D54o55b74r34ý

12. 1. 2016 17:51

Zlikvidovat lidi kteří jsou schopni se sami uživit je možné několika způsoby. Komunisti se s tím nepárali, zabavili jim majetky a šoupli je do kriminálů. Dnes jste o něco dále. Napálit jim vysoké odvody a likvidační daně a přidělat jim administrativní zátěž.RvRvRv

V žádném prosperujícím státě EET není. Brát si příklad z Rumunska a Chorvatska je stejné jako jsme si za totáče museli brát příklad ze Sovětského svazu!!!!!!

16 2
možnosti
JP

Pane Dobrý , jste OSVČ nebo majitel menší firmy ? Co víte o účetnictví a účetních zákonech ? Co takhle prostudovat si Daňové zákony .:-/

0 0
možnosti
RN

srdecne vas zdravim, pane buresR^R^R^

3 4
možnosti
Foto

Pane ministře, běžte do sebe, neříkal jste mamince něco jiného než tatínkovi, tedy co jste předpokládal, že chtějí slyšet.

0 2
možnosti
VP

Myslím, že jste pane Babiši nerozpoznal u pana Gazdíka, že si z vás tak trochu sdělením, že jste ho přesvědčil, vystřelil, nebo jste si opravdu myslel, že bude po vašem hodinovém vysvětlování výhodnosti EET nadšeně pro jejich zavedení hlasovat?

7 6
možnosti
AB

Opravdu si myslíte, že Gazdík si dělal legraci? Nebo to bylo úplně jinak?

6 1
možnosti
VV

Dobrý den , na mluvení musí stačit do 5 min. Já vám tak držím palce , až to bolí . Prosím znemožněte zmiňovanou partičku . Ať už je od nich pokoj .

6 11
možnosti
VP

Vaňku, jsem zvědav až vyhraje volby pravice a bude vládnout a bude chtít prosadit nějaký zákon, který se nebude líbit levici t. j. i vám, jestli budete také tvrdit, že by ti levicoví poslanci měli držet ústa nebo vystupovat pouze 5 minut. Copak si už nepamatujete na obstrukce Ratha, Jandáka a dalších socialistů a komunistů, když zde vládla Nečasova vláda?

10 4
možnosti
Foto

Když chcete pracovat, pane Babiši, tak běžte třeba okopávat řepu. Tam nebudete sám proti sobě, pane nepolitiku.

12 9
možnosti
AB

Pane Černý, byl by vám dobrým parťákem v řepě?

2 0
možnosti
AK

Přes 25 let posloucháme představitele pravice, kteří nám říkají: "Když nás nenecháte dál krást, přijde levice a zvedne vám daně."

A zástupci levice zase: "Když nás nenecháte dál krást, přijde pravice a zbaví vás vymožeností sociálního státu."

A zjistili jsme, že ať je tam ten nebo ten - nedostaneme sice koštětem - ale zvýší se nám daně a odbourá něco ze sociálních vymožeností.

Tím je dáno, že pokles preferencí pravice není vyvážen nárůstem preferencí levice.

Roste jen počet občanů, kteří jsou prostě naštvaní.

A tyto občany jste politikům odvedl vy.

Nedivte se, že vám přejí a provádějí vám jen to nejhorší.

A je to ale pravice, které vadíte podstatně víc:

Zpackaná privatizace je spojena kromě ODS s početně nevelkou stranou ODA. Když už nebylo co pod cenou rozdat, pomalu vyšuměla i tato strana zhasnutých světel a s ní měly zmizet i všechny hříchy privatizace. Jakmile už jednání ODS překročilo všechny meze a v hrobě se obraceli i její mrtví sponzoři, objevila se Unie Svobody, aby nás ústy Rumla a Pilipa ujistila, že normální je nelhat. Moc dobře si ale nevedla a tak bylo třeba reinkarnovat ODS a ukázat, že i ona může být jiná a lepší. Do svého čela si zvolila pana Čistého, který byl takto nazýván asi proto, že nebyl seznámen se všemi zákoutími politiky a ne pro svoje morální kvality. Preference ODS ovšem klesaly. To ale nevadilo, protože na scéně už byla nová, ničím nezatížená a průzračně čistá strana - TOP 09. Tohoto svého renomé pak využila k prosazení těch nejasociálnějších reforem, které jsme v naší novodobé historii zažili a tak není divu, že i její preference po zásluze šly dolů. Pro pravici není problém založit další novou ničím nezatíženou stranu, ale k čemu, když potenciální voliče jste odvedl vy? Jste tedy pravicí po zásluze nenáviděn...

9 4
možnosti
JC

Kdybyste si odpustil rozlišování na pravici a levici, byl by Váš příspěvek vpravdě geniální.

0 7
možnosti
JM

J70a10n 76M38a70r27e26k

12. 1. 2016 14:14

Já si tedy osobně myslím, že Babiš šel do politiky především ze zištných důvodů a touží komplikovat život drobným podnikatelům neúnosnou mírou byrokracie a různých povinností (ne že by byl v ČR jediný).

1) Když drobný podnikatel pod tíhou regulací a nařízení, ve kterých se už nevyznají ani právníci (pochopitelně velké firmy jako Agrofert si mohou najmout dost právníků na to, aby jim všechno pohlídali. Babka, co na rohu prodává zeleninu asi těžko) vzdá svoje podnikání, stane se zaměstnancem. Čím víc zaměstnanců, tím víc po nich můžou velké firmy (např. Agrofert) šlapat a míň jim platit.

2) Drobní podnikatelé třeba v potravinářství představují významnou konkurenci. Navíc v poslední době začíná být stále populárnější orientovat se na lokální a kvalitní potraviny. To se pochopitelně velkým podnikatelům (např. Babiš) nelíbí. Každý zkrachovalý malý podnikatel znamená, že velkým obchodním řetězcům stoupne zisk (a zkrachovalého živnostníka ještě levně zaměstnají, viz bod 1).

To je podle mě to zásadní, oč Babišovi jde. Dá se myslím očekávat, že v budoucnu bude buzerace malých podnikatelů ještě stoupat a jejich místo na trhu budou obsazovat velké firmy, kterou je například Agrofert. A proto Babiše nevolím a považuji ho za jednoho z největších nepřátel ČR. Ale moc si přeju, abych se v tom všem pletl.:-/

11 3
možnosti
LS

L17i75b48o42r 33S36y75n64e31k

12. 1. 2016 13:33

Já vás obdivuji, že jste mezi tu bandu mizerů vůbec lezl. Myslím to vážně. Mohl jste být v klidu, jen s nějakými podnikatelskými starostmi a problémy. Takhle se vaším největším problémem stala bezpáteřní politika lidí, kteří nic než politiku neumí. 23 let podvádějí a lžou. Ty už čestnému jednání nikdy, opravdu nikdy nenaučíte.

9 10
možnosti
Foto

Nevím, proč v případě toho pána mluvíte o páteři.

11 6
možnosti
SN

:-).....Já Vás chválím, i když máte spoustu oponentů, protože....,jak zní častý argument, že se to Češi naučí obcházet, stačí jedna kontrola, pokuta a bude pořádek. V Americe - neplatit daně, hrdelní zločin. To fandové USA neví?

A proflálklý Kalousek, nejlepší ekonom galaxie a okolí, jen přirážel ! Ať se plebs poměje. Jeho jediný program Antibabišismus! KDyž poslouchám v noci Laudáta, tak pochybuji o jeho akademickém titulu! KDyby byl dříve narozený, tak bych řekl že to udělal za dva víkendy v Plzni, jako jeho spolustraník Benda. Už dost dlouho si někteří špičkoví politici mastili kapsy, plebs ať si pomůže jak umí. Držím Vám palce ! R^R^R^

9 9
možnosti
SN

:-)....Ještě dodávám ....lepší osvícený monarcha, než bezbeřehá demokracie současného typu, jako je u nás! !!

2 8
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik