Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

M83i69l59o61š 59F63i32a32l28a

25. 1. 2016 15:19

Tak na začátku - já jsem Vás volil. Zdaleka se vším, co vymýšlíte v rámci "boje proti daňovým únikům" nesouhlasím. Ale co se týká hazardu, ta s Vámi souhlasím na sto procent. Dokonce si myslím, že soukromé sázkové kanceláře by neměly v žádném případě sponzorovat sport, protože to vytváří excelentní prostor pro podvody s výsledky. A pro to je zvlášť u nás skvělé podhoubí. O tom, že hazard ničí rodiny nemá cenu hovořit, ale tomu žádné daně nezabrání.

6 3
možnosti
VV

Dobrý den , ano to zdanění by ale mělo být vyšší a stále se nepíše o firmách které dodávají ony hrací mašinky , skoro bych tvrdil , že je tam i větší dírka .

2 0
možnosti
VH

Je neuvěřitelné, jak Vám vodí lidé schopnější než Vy. Jedno, za Kalousek či Valenta. Pomluvíte je, jako kdejaký socdemák či bolševik (konec konců, proč se divím, že?).

2 4
možnosti
JN

Nejsem Babišův volič, také mi na něm spousta věcí vadí, ale mohl byste zde prosím vysvětlit, v čem konkrétně jsou Kalousek a Valenta schopnější než Babiš? 8-o

4 0
možnosti
JC

Zbytečně mnoho slov.

A běžné živnostníky z center měst "vytlačily" pobočky bank, nikoli sázkové kanceláře (ty jsou tam, kde byly i předtím, především v trafikách).

Pan Valenta je důležitý: je ukázkou toho, co se stane, když se zlegalisuje prostitutuce. Totiž pasáci a bordelmamá se stanou úctyhodnými občany a jejich bohatství přestane smrdět a oni směle budou kandidovat a budou i voleni do zastupitelských sborů. A ti, kdo opravdu pracují a vytvářejí hodnoty, budou ještě více na posměch a ještě více pauperisováni.

5 1
možnosti
Foto

Vzhledem k oběma osobám je to opravdu složité.

0 1
možnosti
Foto

Tak onen Valenta se vás už ptal, kdy a kde jste ze svých zisků na sport přispíval. Nějak se mu nedostalo odpovědi... Za to vás rozčiluje návrh zákona, že lidé s více jak 10% držením v soukromé firmě by neměli být ve vládě. Nějak jste to opět neustál a jako obvykle jste do éteru sdělil, že všichni mají utajené firmy, jen vy že jste transparentní a jako vždy jste neuvedl kdo a kde. Jen výkřiky o zlodějích a podvodnících. Ale opět jsem nezaregistroval jednoho vámi udaného a usvědčeného podvodníka. Lež, to je váš program.

13 4
možnosti
VH

Divíte se? Typické způsoby bolševika.

3 2
možnosti
IC

Bude zřejmě ted přispívat pan Babiš, že.

2 0
možnosti
PK

P36a77v30e45l 61K31u74l29a

25. 1. 2016 14:09

No, když na to dostane z Bruselu dotace :-/:-)

6 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik