Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

No konečně mi STBák otevřel oči. Už jsem z toho všeho začínal být trošku zmatený, ale teď už jsem díky tvému blogu opět v obraze. Konečně jasně vidím, že za vše mohou všichni okolo jen ne ministr dopravy za ANO, pan Ťok. No Andreji, připravuj hodně koblih, tohle bude drahý.

4 1
možnosti
Foto

Pane Babiši tohle neokecáte.;-D

Rozhodně to nejsou kostlivci ODS nebo TOP09.

Za smlouvu s Kapschem odpovídají vaši koaliční partneři-ČSSD a KDU-ČSL-ti ji schválili. Za současný stav mohou ministři z hnutí ANO.

Ať už smlouva s Kapschem byla výhodná či ne tak vaše hnutí má na starosti resort dopravy už 2 roky-mělo dost času připravit nové výběrové řízení.

A když už se snažíte zatáhnout do toho pana Nouzu (jaká náhoda když vám zrovna v Praze zavazí) tak si napřed zameťte před vlastním prahem. Ať už se jedná o vaše "podivné" privatizace a získávání majetku nebo o vaši firmu AGROTEC a úplatky - vy osobně rozhodně čistý profil nemáte.

Stejně tak ho nemá ani váš nejbližší spolupracovník pan Faltýnek v době údajného uplácení šéf Agrotecu jehož rodinní pracovníci měli obzvláště velké štěstí na práci pro státní firmy. A nemá ho například ani donedávna jedna z vašich "favoritek" paní Kleslová

8 1
možnosti
MK

Stále stejný Polický: "A vy zase bijete černochy!" I když zalíčíte štít ANO celý na černo, Topka na jejich přízeň voličů nedosáhne ani z poloviny. Nákup černé barvy si dejte do nákladů, myslím, že Vám je Babiš mimořádně blahosklonně uzná!;-):-P

0 2
možnosti
JAN

Váš ministr měl dost času i prostředků, ale chuť z nějakého záhadného důvodu chybí ;-D. Řebíček z ODS si koupil Slavii á "200 mega", co si koupí váš ministr ? Jste na úrovni vašich předchůdců. Skončili jste.

5 1
možnosti
MK

Přání otcem myšlenky; připravte si alespoň dva kapesníky, až se Vám to Vaše přání nevyplní.

0 2
možnosti
MV

prestante uz knucet, pane Babisi, dyt je to trapny. chovate se jako malej slovenskej kluk, kterej kolem sebe ukazuje prstem na ostatni. na sebe ne.... delejte dal hnuj a koblihy a ano, bude NAM lip

9 2
možnosti
PC

Já vůbec nechápu proč se dělá nové výběrové řízení na systém, který dobře funguje, peníze se vybírají podle plánu, žádné stížnosti nejsou. Chápu, že se musí dodržovat zákon o zadávání veřejných zakázek, ale proč by prodloužení stávající smlouvy mělo podléhat novému výběru uchazeče? Jestliže jsem s něčím spokojen a funguje to, tak proč to měnit? Není to snad proto, že kolem dalších a dalších výběrových řízení létají jen další provize pane Babiši? V tom jste hotovým velmistrem. Zatím mimo kritiku ostatních a zájmu o vlastní dotace jsem od ANO nic pozitivního nezaznamenal. Jediné, co od vás slyším je lžete, kradete, ale to jinak nic.

4 0
možnosti
PV

P29a38v84e51l 85V18é47b59r

28. 1. 2016 8:56

Tak co, pane Babiši, budou zase letos dotace pro vás vyšší, než vámi odvedené daně?

A co EET, kolik podniků vám to umožní pohltit?

5 1
možnosti
Foto

voličům Ano vadí že se krade, pokud se to ale zlegalizuje zákonem tak jim to jaksi nevadí

7 0
možnosti
LJ

To jsem zvědavý, jací kostlivci se najdou po Vás...😋

4 2
možnosti
PK

P39a46v92e67l 45K18u20l44a

28. 1. 2016 8:24

A biopaliva jsou co ???

5 2
možnosti
Foto

Ale to snad pan Babiš nebyl ve vládě. A k tomu, proč šel do politiky, se dá podotknout pouze jediné, za vším hledej klesající prodej koblih díky Topolánkovu batohu.

1 1
možnosti
JA

A nebyl to čistě náhodou Paroubek, kdo podepsal s Kapsch smlouvu?

5 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik