Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Andrej mas pravdu, tak se toho drz co jsi napsal a bij ty zlodeje po kulkach aby to poradne pocitili, protoze toho svinstva za ty roky bylo tolik, ze kdyby se to melo vse cistit a vyvazet(obrazne) tak to trva do konce 21 stoleti!!!

5 5
možnosti
HM

Lidem jeho typu je dobře v každém režimu, za totáče však museli i své nesrovnatelně menší bohatství tajit a nemohli žít okázale v luxusu. Jeho rétorika je čistě účelová, nelze mu věřit ani slovo. Babiš není přeci politik ,natož pravicový nebo levicový... Nějaký program ? Jak řekl „Můžeme měnit ten program průběžně. To nebude vadit.“ Babišovi jde hlavně o svůj byznys ..;-ORv

4 4
možnosti
MV

;-O VŠECKO SÚ TO NEZMYSLE! ;-OFŠECI KRADNÚ;-€ AJ JA ;-)

4 3
možnosti
MM

A zase jenom lzi Babiši.

7 7
možnosti
Foto

Pokud zůstane Agrofert čistě českou firmou, dotace pumpované státem do ní mi vůbec nevadí. Vadilo by mi až pan Babiš si bude skupovat vily v Itálii (viz Řebíček, ODS), zaregistruje se např. na Maltě nebo v Monaku nebo jinými cestami bude vyvážet "náš" kapitál.

9 6
možnosti
PM

Pokud firma na dotacích a podporách bere více, než kolik platí, tak je to firma na ho.no - a je jedno, kde má sídlo.

8 5
možnosti
VS

Cha ! Tak dlouhý " canc. " jsem sepsala, abych ho pak omylem smazala. Tedy stručně : nezavidim Vám, duveruji Vaším pohnutkam, nejsem Vámi posedlá. Obdivují Vás. Držte se, a buďte zdráv !

9 8
možnosti
Foto

To je dobře, že jste to zkrátila. Nevím, jestli by vám pan Babiš porozuměl. Jakože nechápe, že zloděj není zlodějem, pokud ho soud neusvědčí.

3 3
možnosti

Ze všech současných politiků mi vadíte nejméně. Daleko více mě běsní týpci, co jdou do politiky rovnou ze školy, aniž by jakkoliv přičichli k reálnému životu a cokoliv vlastními silami dokázali.

12 7
možnosti
PV

P67a65v20e17l 51V86é47b97r

2. 2. 2016 18:30

Tak co, pane Babiši, budou letos dotace zase vyšší, než váš přínos do státní pokladny?

11 4
možnosti

Dobrý den pane ministře, nevím, zda tyto diskuse čtete, ale budu věřit že ano.

Jelikož nevidím do lidské mysli, tak samozřejmě nevím, zda všechno co děláte, je pro blaho lidu, nebo pro blaho vaše. Lze to těžko rozpoznat. Každopádně jedno vím určitě, že ležíte všem politickým stranám, které jsou nyní v parlamentu, v žaludku. Jejich jediným cílem je, se vás co nejrychleji zbavit. Samozřejmě po stránce finančního skandálu nemají šanci, ale myslím

že čekají na vámi prosazovanou EET, v podstatě doufají, že si na ní vylámete zuby. Vzhledem k tomu, že nefungují doposud i menší akce /viz registrace vozidel atd./, dá se předpokládat, že celá záležitost s EET klekne už v prvních

dnech zavedení. Na to všichni čekají, pak už bude cesta k vaší rezignaci

otevřena, tím pádem i pokles volebních preferencí, ČSSD by to výrazně

pomohlo a bude jásat. Takže, ať jste vstoupil do politiky s jakýmkoliv úmyslem, rozhodně tam dlouho nevydržíte.

2 1
možnosti
ZH

Registrační pokladny jsou dlouhodobým cílem především ČSSD. EET je jen "zdokonalená" verze těchto pokladen k ještě větší šikaně podnikatelů.

1 3
možnosti
ZH

Který z jmenovaných podnikatelů se posadil na ministerstvo financí? Opravdu nám chcete tvrdit, že se nejedná o střet zájmů?

Pokud nedokážete dotace zrušit plošně, odmítněte je alespoň pro své firmy. Pak snad vám budu moct věřit aspoň něco.

Rv

7 7
možnosti
Foto

Pro Boha proč by to dělal? Má 35 tisíc zaměstnanců a jen proto, aby mu věřil nějaký demagog dobrovolně zkrachuje? Jste normální? Tedy tolik zášti a závisti, to se nevidí. Podnikej, makej, mysli, máš stejnou možnost ale asi ne takovou trpělivost a nadání, hňupe!

3 1
možnosti
Foto

Pod lampu bývá největší tma. Tak je to.

7 5
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik