Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klid, poslední věta to vysvětluje. On by normálně byl proti regulacím Internetu, ale když už se dostal k moci, tak nemůže jinak... :-)

5 1
možnosti
JH

J66a63n 92H23o11z33á23k

20. 2. 2016 19:07

Pane Babiši jste demagog nejvyššího stupně !

3 6
možnosti
JK

Neblokuji internet, blokuji jen část internetu.

Babiš, ČR 2016

8 2
možnosti
Foto

To je ale překvapení, tolik úzkoprsí administrátoři tuto politickou PR, za kterou byl někomu nejmenovanému bez milosti zrušen blog, šoupli okamžitě na titulku. Tomu se říká měřit všem stejným metrem.

8 2
možnosti
ZB

Jakákoliv cenzura internetu je nepřístupná. Jakmile se do něčeho pustí cenzoři a různí omezovači, tak ztrácí smysl a svoboda je hned pryč.

11 1
možnosti
MR

Jen by mě zajímalo jestli je teda legálně možné vsadit u sázkový kanceláře v cizině. Tam taky daně nezaplatím Babišovi. To nám teda musí zakázat cestovat, protože je jedno jestli hraju na webu z domova nebo si udělám výlet do ciziny.

4 2
možnosti
DD

Odpovím - nevím jak dle aktuální legislativy, ale do nedávna nebylo sázení v cizině dle naší legislativy povoleno. Jestli se jednalo o přestupek nebo trestný čin nevím ...

1 0
možnosti
PM

Je vidět, že Babiš Internetu ani za mák nerozumí. Jediná možnost jak něco 100% blokovat na Internetu je totiž absolutní kontrola nad ním. Jinak služby jako Tor, VPN a neprolomitelné šiforvání dokážou obejít jakýkoliv pokus o cenzuru.

4 1
možnosti
MT
HM

Hazard na internetu se neblokuje ,ale jednoduše zakazuje (zákonem zruší).. zapomněl jste dodat "strana jsem já " ;-D;-D;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik