Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

To je špatný přístup, který vyšlape cestu k další cenzuře. Navíc dnes existují možnosti, jak toto omezení obejít. Spíš bych očekával, že budete omezovat přímé transakce mezi nelegální provozovateli a subjekty z ČR i za cenu, že převod přes legálního prostředníka v zahraničí není v naší moci.

3 1
možnosti
Foto

"Nejsem příznivcem jakýchkoliv seznamů ani omezování osobní svobody...".

To je divné, ale zatím prosazujete spíš opak. 8-o

22 1
možnosti
MV

Já myslím Andreji, že už toho bylo dost! A pokud se tě včas nezbaví sami politici, doufám, že tě to lidi v dalších volbách spočítají! Něco tak prolhanýho si tento národ nezaslouží...a to nejsú nezmysle...;-O

11 1
možnosti
Foto

Ak niekto hrá poker na zahraničných stránkach, neplatí dane z výhry. Ak tie stránky zablokujete, prestane na nich hrať a platiť teda nebude aj tak. :-)

6 1
možnosti
Foto

ale peníze by mu mohly zbýt třeba na rum a cigarety a z těch už stát má hodně

1 0
možnosti
RC

Je to stejne cenzura, jako kdyz se za par mesicu rozhodnete blokovat stranky prodejcu zarovek v Cine, protoze u nas jsou zakazane.

Nebo stranky producentu koser masa, protoze nemaji od nas vyjimku ze zakona proti tyrani zvirat.

Takhle to zacina a uplnou cenzurou to konci.

10 0
možnosti
JU

J55i92ř87í 29U74r54b94a85n

20. 2. 2016 11:24

Babišu, ty hlavně blokuješ svojí přítomností přirozený rozvoj téhle země

12 3
možnosti
Foto

Máte pravdu. Když se rozkrádá státní kasa celé čtvrtstoletí, může se to už pokládat za přirozený vývoj země. Buďme vděčni dnešnímu ministru financí, že se snaží tomu udělat přítrž, když je víc než jasné, že téměř všem politikům takové snahy vadí. Jen se do nich vžijte. Konečně se po zádech voličů dostat k obsypanému stromu a nesmět si z něj utrhnout. Současně vědět, že před nimi všichni na tom samém místě trhali plnými hrstmi. To musí být vzteku.

7 10
možnosti

Kecy, kecy, lži

Je to cenzura. Samozřejmě, s obvyklým "kdo nedělá nic zakázaného, tomu to vadit nemůže".

Jenže v okamžiku, kdy bude mechanismus zaveden, zásadně se zvětší pokušení blokovat i další stránky. Záminka se vždycky najde.

12 1
možnosti
Foto

Je to stejný nesmysl jako argumentovat proti nainstalování značky "zákaz vjezdu" námitkou, že to časem povede k tomu, že budou ve všech ulicích.

4 5
možnosti
PS

P37e93t98r 12S18k43á19l66a

20. 2. 2016 10:53

Omyl pane ministře. Pokud přistoupím na váš styl, pak by jste měl zakázat jezdit auty aby jste zamezil jízdám bez řidičáku.

Lžete, hledáte další a další záminky, jak vytvořit ze svobodného prostředí totalitní systém podřízený vaší zvůli.

7 1
možnosti

Mám lepší návrh. Každý by před jízdou musel oznámit, jakým autem jede, kdo řídí, kdo je spolujezdec, kam jedou.

A teprve pak by byla na dálku odblokována řídicí jednotka.

4 0
možnosti
Foto

Jakkoli možná chválihodný záměr nemůže ospravedlnit nepřijatelnou metodu jeho prosazování.

Blokace internetových stránek je natolik velkým a hlavně zneužitelným zásahem do svobody, že by naopak měla být zavržení hodná a dokonce i přímo trestná!

Žádné "právní záruky" (o jakých tady píšete) v podobě údajného správního řízení (jakého? z moci úřední?) tady totiž ve skutečnosti neexistují a ani nemohou vůbec existovat. V praxi ve skutečnosti nastane jen a pouze nepřijatelná cenzura a zneužívání moci.

13 0
možnosti
Foto

nezneužívají internet naopak stránky hazardu k ožebračování ne příliš inteligentních hráčů a současně i státu? Takto prováděný hazard se rovná metodám šmejdů, kteří rovněž bohatnou ze senility starců a státu dají kulišmuliš.

2 2
možnosti
KK

Za nedávných časů, na které si pan Babiš jistě dobře pamatuje, vysílaly nedaleko našich hranic štvavé rozhlasové vysílačky. A protože měl být náš občan uchráněn od jejich působení, bolševický stát vystavěl silné rušičky, aby blokoval působení těchto ideologických centrál.

Dnes je situace podobná, opět "........" stát blokuje vliv zvenčí, neboť pro svoji neschopnost a neochotu není schopen jinak situaci řešit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik