Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

hmmmm..konvičku jste vyeliminoval neb zde šířil (dle vás) politicky nepřípustné PR...hmmm.. jestli tohle není politické PR...ta já jsem nejspíš indickéj bůh srandy...ale holt je zřejmě (dle vás) politicky přípustné...

...jistě ....co je dovoleno pánovi...nemusí být dovoleno kmánovi...a už vůbec to není střet zájmů....

...to by člověk blil .....vašnosti....;-€

25 1
možnosti
Foto

to samé platí i o Bělobrádkovi a dalších. Na velikost metrů by jim měla přijít Státní inspekce, jaká chodí k nám do krámu.

0 0
možnosti
LJ

Ano, ano, Rusko a Čína náš vzor! Cesta do (cenzurního) pekla byla a je vždy dlážděna tzv. dobrými úmysly. Co bude příště?

9 1
možnosti
Foto

Blokování jakýchkoliv internetových stránek je cenzura. Můžete postihovat jejich provozovatele za obsah (černé sázky, dětská pornografie...) ale nemůžete uživatelům bránit v přístupu. Pokud ty stránky sídlí v nějaké cizí zemi, pak je věcí zahraniční politiky, aby zasáhla, třeba ve spolupráci s vámi zmiňovanými zeměmi. A ty řeči o daňových únicích jsou už obehraná písnička kterou zdůvodňujete úplně všechno.

26 2
možnosti
PV

P76a93v68e47l 20V75é71b77r

20. 2. 2016 10:27

Pokud beru, pane Babiši, do úvahy vaši pověstnou pravdomluvnost a s jakou důsledností držíte daně slovo, tak zákon na kontrolu internetu podáte kdy? V červenci?

8 0
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik