Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

Pravda nic než pravda souhlasím s p.B.[>-]

1 0
možnosti
PU

Tak podle mne je pan Babiš ještě hodně mírný při hodnocení systému (spíše nesystému), který řídí sport a tělovýchovu v ČR.

Ta situace je ještě horší a hlavní příčina spočívá v tom, že sport je stále řízen systémem "ČSTV". Neexistuje koncepce vztahu státu a tělovýchovy, vše je jen ad hoc záplatování vyplouvajících problémů.

Již leta poukazuji na tu nesystémovost a podle mne úmyslný chaos a taky to čas od času (když mám kdy a vybudí mne nějaká zhovadilost jako Olympiáda mládeže nebo reklama jak předseda ČOV tvrdí, že trenéři mládeže to dělají zadarmo - u té nechápu, co se vlastně sleduje) sděluji kompetentním osobám, jako třeba ministrům školství (kteří jako trafiku mají i sport). Bez odezvy. Protože lidé z bývalého ČSTV, co stále ovládají český sport, si žádné změny, které by ohrozily jejich pašalíky, nepřejí. A MŠMT nemá lidi na to, aby jednak ten nesystém prokoukli, jednak s těmi bafuňáři bojovali.

Takže šéfové sportu sice nic kromě křiku pro financování sportu nedělají, ale zato vyhazují peníze oknem na nesmyslné akce, bohužel masivně podporované našimi dementními médii.

5 0
možnosti
ZH

No jo, kde je bordel, tam se lépe odklánějí peníze, to je známá věc :-/

2 0
možnosti
LV

Sport generuje 120 miliard ročně? Tak na co potřebuje dalších 6 ze státního rozpočtu? Obávám se, že při takovém obratu nějakými 1,7 mld už ho nevytrhnete...

A kde vůbec jsou, ty miliardy, co generuje sport?

Že ony ty miliardy mizí někde na účtech ČNB a tam se mršky schovávají spolu s těmi 350 kamarádkami, které se Vám ne a nedaří dohledat, co jste ve funkci?

Nebo je to jak s odvody Agrofertu za posledních 10 let, do kterých si započítáte i odvody za zaměstnance na sociální a zdravotní pojištění a daň z příjmu, které vůbec nejsou Vaše, resp. Agrofertu?

Mimochodem, pokud má Agrofert nějakých 27 tisíc zaměstnanců, kteří odvádějí každý cca 50 tisíc Kč ročně, potom jen oni odvedli státu za těch 10 let cca 13,5 mld. Na Agrofert zbývá tedy nějakých necelých 10 mld za 10 let. Není to málo, ale zároveň to není ani polovina toho, čím se Agrofert chlubí na billboardech.

Takže Vaším číslům, pane Babiši, nevěřím ani z poloviny.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS