Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale nebojte,třeba v MF Fčil o Vás jistě vyjdou pozitivní články,nebo předposlední číslo Reflexu o Vás hezky psalo:-) Ale spíš by jste si měl změnit (nebo Váš PR koblihář co sem ty blogy píše)profilové foto...neodpovídá realitě, podle fotek ze svadby je vidět, že jste pohublý,vystresovaný,vypadáte starší,nervóznější, co se stalo?

0 0
možnosti

Vy vidíte i za roh, že?:-))))))

0 0
možnosti

J13a32n 79K16o23z17á88k

25. 7. 2017 12:10

Tak když panu Přibilovi přihrajete nějaké materiály, určitě o vás něco pozitivního napíše ;-D

0 0
možnosti

Rv

To je zase mazlavá a rozblemcaná stolice.

0 0
možnosti

Čeština na poměrně dobré úrovní, žádné slovakismy, žádná "kampáň", žádný Kalousek...

Poslouchejte, to jste nepsal vy, že ne?

4 0
možnosti
Foto

Budu stručný. Se zrušením senátu souhlasím, ale mohl bych vás podporovat pouze tehdy, pokud by ANO vzniklo pouze za tímto účelem. Popravdě mě děsí, když chce řídit stát jako firmu někdo, kdo pobírá tolik dotací. ČR prospějete lépe, pokud budete bojovat za zrušení dotací a tím narovnání podnikatelského prostředí.

Dále nechápu, jak vám mohou lidé věřit program, když na venek odmítáte uprchlíky a za ministra dosadíte Pelikána, prosazujete svobodu slova a v Bruselu Jourová prosazuje cenzuru, obhajujete ČR a Telička zvolený za ANO hlasuje pro sankce. Těch rozporů je bohužel mnoho.

1 1
možnosti

řídit stát jako firmu lze do určité míry...a to měl Babiš na mysli, zrušit senát nejsme pro, a propočítávat náš senát proti americkému senátu a počtu Američanů není fér, oni mají totiž v každém státe svou státní vládu, kde je také obrovský počet volených a úředníků

Pokud vám pane rozumím, chtěl byste, aby všichni lidé v ANO měli stejné partajní myšlení jako povinnost, jako za komunizmu, jenže my už nemáme diktaturu jedné strany......a řekněte mi, proč byste chtěl mít diktaturu s pouhopouhým jediným názorem na všechno..je to pro vás matoucí, že lidí mají různé názory?

0 1
možnosti

J42a71n 36M58e23r17t71a

20. 7. 2017 20:08

Psát o vás negativně není problém, protože jste k tomu poskytl hromadu důvodů. Hrajete si na podnikatele, co se vlastní pílí vypracoval k miliardám. Ta píle do značné míry spočívala v tom, že jste prosadil velmi nevýhodnou operaci pro firmu, v jejímž čele jste byl, tím jste si ji v podstatě sám sobě přihrát. To samo o sobě by mělo stačit k tomu, aby před vámi novináři varovali. Odrbal jste jiné, proč byste neměl odrbat jako politik občany?

Stejně jako si hrajete na podnikatele, co se vypracoval jen vlastním úsilím, tak si hrajete na mučedníka, co jde proti spiknutí všech, co jde vymést ty zkorumpované politiky, kteří se ho snaží zbavit. Tvrdil jste, jak se vás CSSD snaží zbavit, protože toho moc víte, jako kdyby vás snad mohli odvoláním z ministerstva umlčet. Přitom odjakživa se lidem, co chcete umlčet, nabízejí trafiky (pokud tedy člověk není takový mafián, aby si objednával vraždy). Prostě říkal jste takový nesmysl, až to dveřma třískalo.

1 1
možnosti

Pokud vím, tak ho z ministerstva vyhnal Sobotka na pokyn Bakaly, o jejichž spolupráci ví víc než my všichni dohromady!

1 1
možnosti

Já si myslím, že problém všech Babišobijců je v tom, že nenabízejí žádnou alternativu. ODS, ČSSD, TOP 09, KDU ČSL. Taky jste se oklepali? Mohu být i konkrétnější - Fiala, Benda, Bendl, skoro premiérka Němcová. Sobotku vynechám, to je prej už politická nula, ale Chovanec, poradce Špidla a co třeba Diensbier? Určitě si na některé politické matadory nevzpomenu, ale pánové Kalousek a Schwarzenberg v tom parlamentním panoptiku nemohou chybět.

Určitě se za mé řádky do mě pustíte, to ANObijcům jde dokonale. Až mně přestanete nadávat, přidejte tip komu dát hlas - myslím to vážně, určitě se nad tím zamyslím a předem děkuji.

1 0
možnosti

Máte pravdu, všichni jmenovaní by měli jít od válu a lidi by neměli ani žádnou z těch stran v parlamentu vůbec volit. A to ani ANO, stranu jednoho muže, co se už také pěkně "předvedla".

Řešení na nápravu je jediné: VOLIT neparlamentní strany. Horší to být nemůže, jen lepší. ;-)

0 1
možnosti

Pane Babiši nebo jeho reklamně-mediální poradče! Rád o panu Babišovi napíšu pochvalný článek a budu ho chválit i všude na sociálních sítích. Co jeden článek! Klidně i deset článků pod různými nezávislými identitami. Mám účty s 10-100.000 fanoušky. KOLIK zaplatíte? ;-)

ALE vážně: Až pane Babiši vysvětlíte, jak "poctivě" jste přišel k majetku, jaké chytré kličky jste použil při čerpání EU dotací a k optimalizací daní a HLAVNĚ, až ty "špinavé" peníze dáte na charitu, tak se dočkáte i oslavných článků zdarma a od srdce!

0 0
možnosti

A nebo jinak: KDYŽ prásknete parťáky, co s vámi ve všech podvodech jeli - napříč politickým spektrem - a ty osoby budou odsouzené, tak vše výše uvedené by se vám dalo prominout a oslavného článku byste se dočkal taky. ;-)

Zatím jste nenašel nic ani na Kalúska ani na všechny ty co kradnú a kvůli nimž jste zavedl EET pro babky kořenářky na farmářských trzích.

0 1
možnosti
Foto

"Pojďte se vsadit, že o mně do voleb nevyjde jediný pozitivní článek" Tak když není důvod...... :-)

1 1
možnosti

Pane Babiši sázku přijímám, o co?:-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS