Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

To se dalo čekat. Není nic jednoduššího, než si teď na Klausovi přihřát svoji vlastní politickou polívčičku, ukázat, že i já jsem na straně rozhořčeného lidu a chci bojovat za nastolení spravedlnosti a lepších zítřků. Akorát má pořád hokej v tom, jestli se do boje vrhnout sám nebo přes nějakou nastrčenou figurku jako svého času Bárta přes Johna. Myslím, že Okamura s babiškovskými milióny v zádech by dokázal divy a byla by to skvělá dvojka. Bohapustý populismus, až proletářská bojovnost, až husitské kázání proti prohnilé vládě... - ve skutečnosti ale jen boj o větší moc, větší kus koláče, pokud se vůbec všem těm miliardám, o jejichž toku rozhodnují právě klany byznysmenů napojených na své politiky dá říkat "koláč".

8 17
možnosti
PJ

P28e63t90r 53J90a38n90č

7. 1. 2013 22:09

Odpustit se dá lecos,ale stébákům bych neodpouštěl.Nevím co nám tento pán svým přihlouplým článkem chtěl sdělit.

11 19
možnosti
VN

Tak neodpouštějte ani Klausovi. O Babišovi to víte , o Klausovi se to teprve dozvíte.

6 3
možnosti

škoda, že tlustou čárou za STBáky už udělal někdo jiný. Ale na parazity přisáté na státních penězovodech třeba ještě dojde.

16 5
možnosti
Foto

Začínám věřit konspirační teorii, že Klaus to udělal proto, aby zachoval kontinuitu a podpořil takto svého věčného rivala (spoluhráče?) Zemana. Tomu tento "nepochopitelný" tah nažene nejvíc bodů. Kdo ví? :-/

4 6
možnosti
Foto

O Husákovi šel jeden vtip...bezvýznamný politik v éře Karla Gotta, pokud vím, Karl stále zpívá...:-)

6 3
možnosti
VN

Pomalu začínám pochybovat o tom , že byl Husák horší než Klaus.

15 9
možnosti
Foto

Pane Babiši, jste chytrý člověk, ale nepřehánějte to prosím s tou chytrostí. Protože pak se stává nekorektností.

Pokud si někdo méně informovaný přečte tuto Vaší větu: "... které po Klausově amnestii ztrácejí nárok na odškodné z probíhajících případů,..." musí nutně dojít k závěru, že všechna probíhající soudní jednání budou ukončena.

A neříkejte prosím, že jste se spletl. To by bylo pod úroveň.

14 22
možnosti
Foto

Pane Hermánku, skutečně si myslíte, že je v republice člověk ten (který čte a vnímá média tudíž třeba i blogy), který by netušil "vo co go" když to do nás "valí" horem dolem? A já vlastně taky ;-D  Nemyslím si, že by pan Babiš použil nějakou zavádějící informaci.

16 5
možnosti

Možná právě to probuzení společnosti bylo páně Klausovým cílem. Co víme?

2 2
možnosti
Foto

Já bych byl v hodnocení amnestie opatrný, spíše bych kontroval konkrétními případy a ještě opatrnější být v jedné argumentační lini s médii a intelektuálními ochránci pravdy. Pokud je to nic nestojí, tak bojují a z historie víme, že když tito fanfaróni mají bojovat, hledají skulinu jak se novému pánu zavděčit. Národ na ty alarmující, ale plané pokřiky, doplatil mnohokrát.

16 3
možnosti
Foto

Možná, že bych našel ještě jedno pozitivum. Dle prohlášení pana Klause, chce stihnout ještě jednu amnestii. Po této zkušenosti a ohlasu na ní, by si jí mohl rozmyslet. Pokud má tedy alespoň zbytky soudnosti a rozumu.

5 10
možnosti
Foto

Naučte se prosím číst. Klaus prohlásil, že ještě nejméně jednou bude udělovat milosti. A nastudujte si prosím, jaký je zásadní rozdíl mezi individuální milostí a hromadnou amnestií.

12 8
možnosti
  • Počet článků 88
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5612x
Podnikatel, okolnostmi (a českými politiky) donucený jít do politiky.

Seznam rubrik